Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi adete yakın çok koyuysa?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yaşadığın herhangi bir belirti var mıydı
4 gündür belim ağrıyo hala da ağrıyo adet olucam sanıyordum. Ve idrara sık çıkmaya başlamıştım, göğüslerim ağırlıktan ağrımaya başlamıştı bunun dışında belirti yaşamadım :)

Aaaa ne güzel hatırlaman çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah benim bebeğim oldu çok şükür 6,5 aylık olduk bile darısı basına olsun cnm

Amin çok sağolun bu çok başka bi duyguymuş isteyen herkese nasip etsin diye dua edeceğim hep..

zadehan öncelikle çok sevindim saglıkla gelsin bebişin
Ovu testi ile mi hamile kaldın
3.gün yum ise ilişki günlerin hangi günlerdi
Adet döngün kaç günde bir ve kaç gün sürüyor

Canım çok sağol amin. Öncelikle şöyle söyleyeyim. Ben bir kaç ay öncesinde 2 ay kadar ovülasyon takibi yaptım. Yumurtlama gününü yakalamış olsamda gebe kalamamıştım ve hevesim kırılınca bıraktım takibi ama elimde bi 15 tane felan kalmıştı. En son geçen ay adetim bittiği günün ertesi gün karnım ağrıyordu bende acaba yumurtlama günüm diye bi test yapayım dedim, takip amaçlı değil. Ve testim çok koyu çıktı bende değerlendireyim dedim. Sonra aradan bir hafta geçti tekrar ovülasyon testi yaptım hayalet çizgi bile çıkmadı. Dedim ki yumurtlama karnımın ağrıdığı gündü bitti demekki. En son adete 5 kala kasıklarımda bi ağrı, belimde ağrı başladı ve ben tekrar mı yumurtluyorum acaba diye düşündüm vee t çizgisi c çizgisinden çok çok koyuydu. Evet dedim yeniden yumurtluyorum. Ertesi gün yaptım yine aynı. Diğer gün yaptım tekrar aynı hatta koyu çizgi siyaha dönük gibi bişey olmaya başlamıştı ordan anladım. Biras uzun oldu kusura bakma ama açıkça anlaman için böyle yazdım :)

zadehan öncelikle çok sevindim saglıkla gelsin bebişin
Ovu testi ile mi hamile kaldın
3.gün yum ise ilişki günlerin hangi günlerdi
Adet döngün kaç günde bir ve kaç gün sürüyor
Sadece koyu yakaladığım o gün ilişki yaşandı. Sonrasında gün aşırı devam ettik yine. Adet döngüm 32
25 günde bir olurum

bat'a 2 gün var dün yaptığım ovulasyon testi silik çıktı. Hamileysem yazacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…