Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi adete yakın çok koyuysa?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dün adet oldum, ovulasyon testi beni biraz heyecanlandırdı ama kısmet değilmiş.

KIZLAR bir şey soracam ovülasyon günlerimizdeyken çok fena kasık ağrısı,şişkinlik oluyor ya o ağrının olduğu gün mü yumurtluyoruz?

Hamile misiniz
Benim de koyulaştı da

Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Bu durumu yaşayan var mı?

O hormon vücütta hep var. Ben silik olmasına bişey diyemem ama anında koyulaşıyor ise hamilelik oluyor.

merhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.

Eklentiler

• 123.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 73
  • BE5798C7-BBA6-47B5-AF81-248FF027276A.jpeg
    83,2 KB · Görüntüleme: 68
O testi atma canım sabaha doğru bak beliren çizgi varmı diye. Yoksada dert etme erken çünkü geç döllenme de yaşıyor olabilirsin. Benim gecikmenin 5.günü siyahtı resmen çizgi ovulasyon testinde. Biraz daha bekle. Ama önemli olan ovulasyon oluşan çizginin anında belirmesi

Dün akşam tekrar yaptım yine 2.çizgi yine belirdi ama teste fazla idral bırakınca dağıldı :)

Ya ben bişey sorucam canım bu ovulasyon testleri nasil yapılıyor ne kadara satılıyor ve içinde kaç tane var
canım ben n11 den aldım 30 adet ovulasyon 2 adet gebelik testi 1 adet erken geblik testi 30 tl ye ovulasyon testi gebelik testi gibi yapıosn bir farkı yok.

canım yaptım biraz önce bu şekilde cıktı.

Eklentiler

• D0CEE989-39AE-4F0E-BAF7-DAA0C94EDB8A (1).jpeg
    87 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…