- 3 Aralık 2018
- 502
- 581
- 33
4 gündür belim ağrıyo hala da ağrıyo adet olucam sanıyordum. Ve idrara sık çıkmaya başlamıştım, göğüslerim ağırlıktan ağrımaya başlamıştı bunun dışında belirti yaşamadım :)Canım yaşadığın herhangi bir belirti var mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gündür belim ağrıyo hala da ağrıyo adet olucam sanıyordum. Ve idrara sık çıkmaya başlamıştım, göğüslerim ağırlıktan ağrımaya başlamıştı bunun dışında belirti yaşamadım :)Canım yaşadığın herhangi bir belirti var mıydı
Çok sevindim canım senin adına beta değerin kaç çıktı4 gündür belim ağrıyo hala da ağrıyo adet olucam sanıyordum. Ve idrara sık çıkmaya başlamıştım, göğüslerim ağırlıktan ağrımaya başlamıştı bunun dışında belirti yaşamadım :)
4-5 haftalık gibi :)) hayırlı olsun canım sağlıkla kucağımıza alırız insallahSizce ne kadarlık kızlar
Daha sonuucum çıkmamış maalesefÇok sevindim canım senin adına beta değerin kaç çıktı
Benim ovülasyondan sonra 9.günüm ve testim böyle canım erken sanırım dahaDaha sonuucum çıkmamış maalesef
Bata kaç var o önemliBenim ovülasyondan sonra 9.günüm ve testim böyle canım erken sanırım daha
Canım 3-4 gün var adetimeBata kaç var o önemli
Sanırım yok gibi ama bazılarında silik olunca da gebelik çıkıyor. Adetler düzenli miCanım 3-4 gün var adetime
Hayır canım son iki aydır düzensiz ama normalde yaptığım t çizgisi hiç çıkmıyorduSanırım yok gibi ama bazılarında silik olunca da gebelik çıkıyor. Adetler düzenli mi
Aaaa ne güzel hatırlaman çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah benim bebeğim oldu çok şükür 6,5 aylık olduk bile darısı basına olsun cnmGebelik testim yok ama bu sabah kan verdim bi ihtimal diyerek. Sizi meryem suresi grubundan hatırlıyorum inşAllah dediğiniz gibidir 9 aylık evliyim ve 9 aydır da bekliyorum. ALLAH İSTEYEN KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
Test sonucunuz nedirAaaa ne güzel hatırlaman çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah benim bebeğim oldu çok şükür 6,5 aylık olduk bile darısı basına olsun cnm
Anlamadım hangi testin snucuTest sonucunuz nedir
Sadece koyu yakaladığım o gün ilişki yaşandı. Sonrasında gün aşırı devam ettik yine. Adet döngüm 32zadehan öncelikle çok sevindim saglıkla gelsin bebişin
Ovu testi ile mi hamile kaldın
3.gün yum ise ilişki günlerin hangi günlerdi
Adet döngün kaç günde bir ve kaç gün sürüyor
Benim çok koyuydu canım ama hayırlısı vardır inşAllah :)bat'a 2 gün var dün yaptığım ovulasyon testi silik çıktı. Hamileysem yazacağım:)
dün bir daha yaptım :) biraz daha koyu çıktı. Yarın bat bakalım neler olacak.Benim çok koyuydu canım ama hayırlısı vardır inşAllah :)