Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil çatlama oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı idrar olduğu fark etmez değil mi 12 de yapcam düzenli 12 ikiye kadar sıvı almiycam demi sabah namaza kalkarken bi idrare çıktım bide 10 da kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama
Yani ilk ıdrar ve 2.cisi olmasa en iyisi olur birde çok sıkıştırma kendini yani biraz daha biriksin diyerek 5 saatlik idrarinla yapma

Kaçıncı idrar olduğu fark etmez değil mi 12 de yapcam düzenli 12 ikiye kadar sıvı almiycam demi sabah namaza kalkarken bi idrare çıktım bide 10 da kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama
Bi Allah razı olsun desen yeter❤

Evet bende öyle biliyorum ama test bekleyince biraz silikleşme olmuş olabilir diye düşündümm çünkü benimkiler sonradan biraz silikleşti
benim hala tek çizgi silik koyulaşma olmuyor 5 gün kaldı adetime sebep ne olabilir bilginiz varmı acaba

benim hala tek çizgi silik koyulaşma olmuyor 5 gün kaldı adetime sebep ne olabilir bilginiz varmı acaba
Çok nadirde olsa yılda 2 kez gibi yumurtlamama oluyormuş sanırım yada aramı verdin kaçırmış olabilirmisin, bası yerlerde de adetten birgün önce bile olduğunu okudum

Çok nadirde olsa yılda 2 kez gibi yumurtlamama oluyormuş sanırım yada aramı verdin kaçırmış olabilirmisin, bası yerlerde de adetten birgün önce bile olduğunu okudum
hiç atlamıyorum ama bakalım belkide öyle olabilir adet olana kadar devam ediyorum

Kızlar lütfen cevap verir misiniz bisey sorcam ovülasyon testini yapalı 4 gün oluyodu şey diycem yaptığım testler bi gün sonra sarı gibi falan oluyo ama ilk yaptığım anlarda çizgiler belli oluyo durduğu için mi böyle oluyorlar acaba

Testler kuruduğu için öyle oluyo benim da öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…