Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil çatlama oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmkinede bakarmisnz

Eklentiler

• IMG-20210123-WA0034.jpeg
    IMG-20210123-WA0034.jpeg
    67,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben resim ekleyemiyorum testlerimi yollamak istiyorum ama bugün sanırım pik oldu t çizgisi ve c çizgisi aynı koyulukta

Bugunki buda sanirim daha yumurtlamadm
T çizgisi önce koyu olduktan sonra ertesi günü silik olunca mı catliyordu siz yine de değerlendirin siliklesene kadar da test yapın... bende resim yukluycem ama beceremedim ki😅 yeni üyeyim nasıl atcam resim bilmiyorum

T çizgisi önce koyu olduktan sonra ertesi günü silik olunca mı catliyordu siz yine de değerlendirin siliklesene kadar da test yapın... bende resim yukluycem ama beceremedim ki😅 yeni üyeyim nasıl atcam resim bilmiyorum
Mesaj yazarken sol altta dosya ekle var oradan fotoğraf seçebilirsiniz

Mesaj yazarken sol altta dosya ekle var oradan fotoğraf seçebilirsiniz
Evet koyu olunca 24 saat içinde çatlayacak demek oluyor ertesi gün silik çıkarsa çatlamış demektir o dönemleri değerlendirmek lazımm

Selam kızlar ben de pko luyum geçen yıl 1 düşüğün var bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o bitince soğan kürüne başladım ve yumurtlama masajı gördüm youtube da onu yapıyorum bugün adet 14.gün ve ovülasyonda ilk defa bu kadar net pik olduğunu gördüm daha önce de yapıyodum böyle net olmuyodu sizce de pik olmuş di mi bilenler söylesin 3 yıldır uğraşıyorum tedavilerle inşallah bu ay olur 🙏

20210124_164426.jpg

Bence bugünde değerlendirin muhtemelen yarın yumurtlama olur gibi, sonra silikleşmeye başlayınca çatladığını anlayabilirsiniz
Dun degerlendrdim. Bazen bi anda siliklesiuo ben tam kopkoyu cift cizgi beklerken sanirim herkesn farkli oluyo benm tam koyulasmadan siliniyo

Mesaj yazwrken cevapla kismina basiyonuzya alttan hemen sol kosede dosya ekle yazisi var basin ona galeriye baglancaksiniz gerisini anlarsaniz zaten resim secinxe yukluyo sonrada cevaplaya basin tekrr resim gelir:)ama google uzerinden giris yapin oyle yuklersiniz sadece

Selam kızlar ben de pko luyum geçen yıl 1 düşüğün var bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o bitince soğan kürüne başladım ve yumurtlama masajı gördüm youtube da onu yapıyorum bugün adet 14.gün ve ovülasyonda ilk defa bu kadar net pik olduğunu gördüm daha önce de yapıyodum böyle net olmuyodu sizce de pik olmuş di mi bilenler söylesin 3 yıldır uğraşıyorum tedavilerle inşallah bu ay olur 🙏

Eki Görüntüle 2768175
24ocak pik canm

X