Daha ovulasyon dönemine girmemişsiniz ki şat ne zamandiEki Görüntüle 2758373 kızlar yumurtlama oldu mu yoksa olmadan gitti mi
26 da ama klomen de kullanıyorum ama git gide renk acılıyorDaha ovulasyon dönemine girmemişsiniz ki şat ne zamandi
Aynen rengi açılıyo bende onu fakettim26 da ama klomen de kullanıyorum ama git gide renk acılıyor
26 aralık mıydı canım senin başlangıçAynen rengi açılıyo bende onu fakettim
26 aralık mıydı canım senin başlangıç
6 ocakta mi bitti adetinAynen rengi açılıyo bende onu fakettim
Yok canım daha olmamış
Normadle koyulasmasi lazım ama acılıyor o zmn çatlama olmuş mu dur yoksa bu ay yumurta olmadan mi geçmişAynen rengi açılıyo bende onu fakettim
Yumurtlama olmamış canımEki Görüntüle 2758373 kızlar yumurtlama oldu mu yoksa olmadan gitti mi
Aynen yumurtlama olmamış valla bende anlamadımNormadle koyulasmasi lazım ama acılıyor o zmn çatlama olmuş mu dur yoksa bu ay yumurta olmadan mi geçmiş
Bende kullanıyorum benım de bazen koyu bazen açık oluyor değerler değişebiliyormuş diğerın den daha kırmızı yada aynı olması gerekli yumurtlama için inşallah gönlündeki karnında olurYumurtlama olmamış canım
26 aralık mıydı canım senin başlangıç
Testi yanlış yapmıyosunuz dimi ilk idrarla değil 1 saat önceden sıvı alımını kesmek aynı saatlerde yapmak ben hep 12 de yaptım yumurtlamada gördüm çatlamadaNormadle koyulasmasi lazım ama acılıyor o zmn çatlama olmuş mu dur yoksa bu ay yumurta olmadan mi geçmiş
Testi satın aldığınız sayfaya attınız mı yorum yapması içinEki Görüntüle 2758373 kızlar yumurtlama oldu mu yoksa olmadan gitti mi
Ben bini internette bir siteden aldımTesti satın aldığınız sayfaya attınız mı yorum yapması için
Evet bende hergun 1 de yapıyorum testıTesti yanlış yapmıyosunuz dimi ilk idrarla değil 1 saat önceden sıvı alımını kesmek aynı saatlerde yapmak ben hep 12 de yaptım yumurtlamada gördüm çatlamada
Ben anlamadim valla nasıl oldu bu işBende kullanıyorum benım de bazen koyu bazen açık oluyor değerler değişebiliyormuş diğerın den daha kırmızı yada aynı olması gerekli yumurtlama için inşallah gönlündeki karnında olur
Renk acılıyor ama o zmn bu ay yumurtlama olmaz miYumurtlama olmamış ki çatlasın
En koyusu 8 Ocak olan 3. Test acaba hassas mı değil belli olmuyorBen bini internette bir siteden aldım
Bozukmudur acaba bilemedimEvet bende hergun 1 de yapıyorum testı