Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil çatlama oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım çatlamış

Kızlar dün pik olmuştu bugün de dün gibi çıktı çatlaması için ne yapabilirim öneriniz var mı soğan kürü yapıyorum bıraksam mı bugün 4. Günüm kürde ve pko hastasıyım

Yumurtlama 2 günde sürüyor çok normal yarın çatlar çok extra olarak 6 gün sonra çatlayanıda biliyorum:))
İnşallah çatlar pko olunca böyle olabiliyo o yüzden bi yol arıyorum çatlaması için
Hatta t C kadar hala koyu görünmüyor.. yarın pik görebilirsin
Dün yaptığımda atmıştım onun kadar koyuydu bugün çekince yeniden biraz silinmiş
Birde testlerini hergün aynı saatte yaparsan daha iyi olur
Evet aslında öyle yapsam daha iyi olur 15 dk fark etmez diye dünden 15 dk erken yaptım

Üstteki msjlari yeni okudum pcoymuşsun şimdi anladım kuzu çatlar bence bi iki güne inşallah

Üstteki msjlari yeni okudum pcoymuşsun şimdi anladım kuzu çatlar bence bi iki güne inşallah
Evet pko yum canım inşallah çatlar çok fark yok ama dünkünden bi tık silik ama tam silik değil dediğin gibi olur umarım

Canlar bugünkü de bu şekilde çıktı çok hafif silik çizgi var dün çatlama günümdü ya hani bugünü de mi değerlendirmemiz gerek birde yarın da yapsm mı test acaba

Eklentiler

• 20210126_120626.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 30
Canlar bugünkü de bu şekilde çıktı çok hafif silik çizgi var dün çatlama günümdü ya hani bugünü de mi değerlendirmemiz gerek birde yarın da yapsm mı test acaba
Daha test yapmana gerek yok yumurtlama ve ertesi 3 gün yani bugun de yarın da değerlendir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…