Evet canım çatlamışBugünde t silik çıktı canım çatlama olmuş mu yaniben sabah namaza kalktığımda idrare çıkıyorum 2.ye de zaten geç kalkmış oluyorum o idrarla yapıyorum bi sıkıntı olmamıştır demi böyle
Çok şükür hayırlısı olsun inşallah Rabbım büyük bakalımEvet canım çatlamış
Yumurtlama 2 günde sürüyor çok normal yarın çatlar çok extra olarak 6 gün sonra çatlayanıda biliyorum:))Kızlar dün pik olmuştu bugün de dün gibi çıktı çatlaması için ne yapabilirim öneriniz var mı soğan kürü yapıyorum bıraksam mı bugün 4. Günüm kürde ve pko hastasıyım
Eki Görüntüle 2768923
Hatta t C kadar hala koyu görünmüyor.. yarın pik görebilirsinYumurtlama 2 günde sürüyor çok normal yarın çatlar çok extra olarak 6 gün sonra çatlayanıda biliyorum:))
Birde testlerini hergün aynı saatte yaparsan daha iyi olurKızlar dün pik olmuştu bugün de dün gibi çıktı çatlaması için ne yapabilirim öneriniz var mı soğan kürü yapıyorum bıraksam mı bugün 4. Günüm kürde ve pko hastasıyım
Eki Görüntüle 2768923
Canım dünkü kadar değil t daha silik yarın inşallah çatlar testini yapmaya devam et senKızlar dün pik olmuştu bugün de dün gibi çıktı çatlaması için ne yapabilirim öneriniz var mı soğan kürü yapıyorum bıraksam mı bugün 4. Günüm kürde ve pko hastasıyım
Eki Görüntüle 2768923
İnşallah çatlar pko olunca böyle olabiliyo o yüzden bi yol arıyorum çatlaması içinYumurtlama 2 günde sürüyor çok normal yarın çatlar çok extra olarak 6 gün sonra çatlayanıda biliyorum:))
Dün yaptığımda atmıştım onun kadar koyuydu bugün çekince yeniden biraz silinmişHatta t C kadar hala koyu görünmüyor.. yarın pik görebilirsin
Evet aslında öyle yapsam daha iyi olur 15 dk fark etmez diye dünden 15 dk erken yaptımBirde testlerini hergün aynı saatte yaparsan daha iyi olur
Devam edicem inşallah çatlasın da rahat edeyimCanım dünkü kadar değil t daha silik yarın inşallah çatlar testini yapmaya devam et sen
Valla kuzu bilmiyorum ki sogan kürü yeterli olur diye düşünüyorum bide ilk defa mı yapıyorsun bu testi acaba catlaman doğal kendi olmuyo muDevam edicem inşallah çatlasın da rahat edeyimsenin önerin var mı canım çatlaması için yapılabilecek bişeyler
Evet pko yum canım inşallah çatlar çok fark yok ama dünkünden bi tık silik ama tam silik değil dediğin gibi olur umarımÜstteki msjlari yeni okudum pcoymuşsun şimdi anladım kuzu çatlar bence bi iki güne inşallah
Benim sabah çatladı gördüm ya acaba vakti geçer mi ki daha değerlendiremedim şansıma misafir geldiEvet pko yum canım inşallah çatlar çok fark yok ama dünkünden bi tık silik ama tam silik değil dediğin gibi olur umarım
Dün değerlendirdiysen sıkıntı yok misafirden sonra değerlendirmeye çalış olmazsa yarın:))Benim sabah çatladı gördüm ya acaba vakti geçer mi ki daha değerlendiremedim şansıma misafir geldi
Bence bugün vakit yarat mutlaka kaçırma bu akşamıBenim sabah çatladı gördüm ya acaba vakti geçer mi ki daha değerlendiremedim şansıma misafir geldi
Dün değerlendirdim de bugün de inşallah degerlendircem kuzuuu beklemedik anda geldilerDün değerlendirdiysen sıkıntı yok misafirden sonra değerlendirmeye çalış olmazsa yarın:))
Aynen kuzu inşallahBence bugün vakit yarat mutlaka kaçırma bu akşamı
Daha test yapmana gerek yok yumurtlama ve ertesi 3 gün yani bugun de yarın da değerlendir canımCanlar bugünkü de bu şekilde çıktı çok hafif silik çizgi var dün çatlama günümdü ya hani bugünü de mi değerlendirmemiz gerek birde yarın da yapsm mı test acaba
Tamam canım sağolDaha test yapmana gerek yok yumurtlama ve ertesi 3 gün yani bugun de yarın da değerlendir canım