Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil çatlama oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 ocak bitiş adetim 10 ocakta başladım yapmaya tam 10 ocaktan önce merakımdan bir iki kez yaptım tek cizgiydi hep 29 ocak bir sonraki adet günüm

3 ocak bitiş adetim 10 ocakta başladım yapmaya tam 10 ocaktan önce merakımdan bir iki kez yaptım tek cizgiydi hep
Beklenen adet ne zmaan? Bu arada ovulasyon takibine adet biter bitmez başlamakta fayda var aklınızda olsun ve gün atlamadan çünkü yumurtlama genelde bir gün oluyor o gün kaçınca yumurtlama olmadı sanıyoruz, erken yumurtlamada yaşabilirsiniz çünkü

3 ocak bitiş adetim 10 ocakta başladım yapmaya tam 10 ocaktan önce merakımdan bir iki kez yaptım te
Değerlendirmeniz iyi olmuş ama bu ay başlamışsınız 29 una kadar testi yapın isterseniz yada yapmasanızda adete kadar 1 yada 2 gün arayla ilişkide olun. Hayırlısı olsun inş olmuştur

Değerlendirmeniz iyi olmuş ama bu ay başlamışsınız 29 una kadar testi yapın isterseniz yada yapmasanızda adete kadar 1 yada 2 gün arayla ilişkide olun. Hayırlısı olsun inş olmuştur
inş olur daha yeni evli sayılırım 3 aydır düzenli ilişkim var bakalım sonuca inş rabbim herkesin kucağını doldurur

bilmiyorum ama inş tutar eşim 2 gün evde 1 gün yok 2 günde bir ilişki daha sağlıklı ama bakalım
Canım daha yeni evlisin akışına bırak test falan boşver tadını çıkar ilişkin düzenli olsun geleceği zamanı bilir kaç yaşındasın

Canım daha yeni evlisin akışına bırak test falan boşver tadını çıkar ilişkin düzenli olsun geleceği zamanı bilir kaç yaşındasın
23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 aydır eşim düzenli olarak yanımda öncesinde 6 ayda bir yanıma geliyordu

23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 aydır eşim düzenli olarak yanımda öncesinde 6 ayda bir yanıma geliyordu
Bi sorun yoksa eğer en doğurgan yaşlarındasın eşinde artık yanındaysa kafanı gebeliğe takma anı yaşa denemeler 1 seneyi geçerse yapılması gereken varsa yaparsınız güzel beslen mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…