bugunde yaptım dünki 16 sı gibi yine16 sında tekrar belirmeye başlamış siz yapmaya devam edinn bugun yaptınızmı
Tamam olsun yumurtlama olmuşsa 12 13 15 de yeterli test yapmaya devam edin 13ünde yumurtlama olduğundan emin olun12-13-15 oldu eşim 2 gün evde 1 gün yok ayarlaması zor oluyor bazen yumurtlama zamanını geciyorum
Bu arada 13ü reglnin kaçıncı günü ilk günden itibaren ve sonraki adeti ne zaman bekliyorsunuzbugunde yaptım dünki 16 sı gibi yine
Beklenen adet ne zmaan? Bu arada ovulasyon takibine adet biter bitmez başlamakta fayda var aklınızda olsun ve gün atlamadan çünkü yumurtlama genelde bir gün oluyor o gün kaçınca yumurtlama olmadı sanıyoruz, erken yumurtlamada yaşabilirsiniz çünkü3 ocak bitiş adetim 10 ocakta başladım yapmaya tam 10 ocaktan önce merakımdan bir iki kez yaptım tek cizgiydi hep
29 ocak bi sonraki adet zamanım ilk defa yaptıgım için bilmiyorum bende tam bakalım adete göre bir sonraki testi doğru yapıcamBeklenen adet ne zmaan? Bu arada ovulasyon takibine adet biter bitmez başlamakta fayda var aklınızda olsun ve gün atlamadan çünkü yumurtlama genelde bir gün oluyor o gün kaçınca yumurtlama olmadı sanıyoruz, erken yumurtlamada yaşabilirsiniz çünkü
Daha catlama yok cnm benim gibiEki Görüntüle 2763367 bunuda yorumlarmısınız acil ilk defa ovulasyon testi yapıyorum ne zaman ilişki yaşamam lazım
Biliyorum bu ay bende yapıcam adetli ikenmi yapıyorsunMerhaba, benimde yumurtam gelişmeden çatlıyor du, instagram da birgebenin günlüğü sayfası var onu takip edin yumurtlama masajı gösteriyor. Ben denedim oldu tavsiye ederim
3 ocak bitiş adetim 10 ocakta başladım yapmaya tam 10 ocaktan önce merakımdan bir iki kez yaptım te
Değerlendirmeniz iyi olmuş ama bu ay başlamışsınız 29 una kadar testi yapın isterseniz yada yapmasanızda adete kadar 1 yada 2 gün arayla ilişkide olun. Hayırlısı olsun inş olmuşturBeklenen adet ne zmaan? Bu arada ovulasyon takibine adet biter bitmez başlamakta fayda var aklınızda olsun ve gün atlamadan çünkü yumurtlama genelde bir gün oluyor o gün kaçınca yumurtlama olmadı sanıyoruz, erken yumurtlamada yaşabili
adet bittikten sonra başladım bende 1 hafta sonraBiliyorum bu ay bende yapıcam adetli ikenmi yapıyorsun
13ü yumurtlama 14 ü çatlama gibi duruyorDaha catlama yok cnm benim gibi
inş olur daha yeni evli sayılırım 3 aydır düzenli ilişkim var bakalım sonuca inş rabbim herkesin kucağını doldururDeğerlendirmeniz iyi olmuş ama bu ay başlamışsınız 29 una kadar testi yapın isterseniz yada yapmasanızda adete kadar 1 yada 2 gün arayla ilişkide olun. Hayırlısı olsun inş olmuştur
bilmiyorum ama inş tutar eşim 2 gün evde 1 gün yok 2 günde bir ilişki daha sağlıklı ama bakalım13ü yumurtlama 14 ü çatlama gibi duruyor
Canım daha yeni evlisin akışına bırak test falan boşver tadını çıkar ilişkin düzenli olsun geleceği zamanı bilirbilmiyorum ama inş tutar eşim 2 gün evde 1 gün yok 2 günde bir ilişki daha sağlıklı ama bakalım
23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 aydır eşim düzenli olarak yanımda öncesinde 6 ayda bir yanıma geliyorduCanım daha yeni evlisin akışına bırak test falan boşver tadını çıkar ilişkin düzenli olsun geleceği zamanı bilirkaç yaşındasın
Ben yumurtlama ya yakın yaptım faydası olduBiliyorum bu ay bende yapıcam adetli ikenmi yapıyorsun
Bi sorun yoksa eğer en doğurgan yaşlarındasın eşinde artık yanındaysa kafanı gebeliğe takma anı yaşa denemeler 1 seneyi geçerse yapılması gereken varsa yaparsınız23 yaşındayım 3 senelik evliyim 3 aydır eşim düzenli olarak yanımda öncesinde 6 ayda bir yanıma geliyordu
inş bendede faydası olurBen yumurtlama ya yakın yaptım faydası oldu
teşekkür ederim yorumlar içinBi sorun yoksa eğer en doğurgan yaşlarındasın eşinde artık yanındaysa kafanı gebeliğe takma anı yaşa denemeler 1 seneyi geçerse yapılması gereken varsa yaparsınızgüzel beslen mutlu ol