Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil çatlama oldu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım yumurtlama bugun mutlaka değerlendir ve peşindeki 3 günü de yarın tekrar yap bakalım silikleşme olursa yumurtan çatlamış demektir ama silikleşmezse panik yapma 2,3 gün yumurtlama görüp çatlayanlarda var bu durumda yumurtlama gördüğün her gün ve peşindeki 3 günü değerlendir

bununla ilgili konu da açtım ama burdan da sormak istedim. Ovülasyon testlerim 3 gündür pik çıkıyor. Çatlama olmadı henüz. Bu durum da beni Pcos olmam nedeniyle korkutuyor çatlamayıp küçük kistlere bir tane daha mı ekleniyor diye. Bu durumu yaşayıp normal çatlayan ya da çatlamasına yardımcı olan bir teknik bilen var mı?

Birisinden okudum tam 6 günde çatladı:) ve gebe kaldı

Birisinden okudum tam 6 günde çatladı:) ve gebe kaldı
Bu durumda 6 günü ve peşindeki 3 günü değerlendirdiğini söyledi

Ben de soğan kürünü bıraksam mı diye düşünüyorum havuç kürü çatlatmak için iyiymiş ona mı başlasam diye düşündüm ama ne yapacağım bilmiyorum testlere devam edicem inşallah çatladığını da görürüm bugün pik oldu benimki

Umarım sizin yarın çatlar da gerek kalmaz.
ben şimdi tekrar yaptım ve çatlamış çok sevindim

Yahu bende diyorum ben niye resim atamıyorum demek ki uygulamadan dolayı olmuyo googleden deneyim bide dur

Ahada yaptım bak kızlar testi yapalı 4 gün oldu bugün t çizgisinin koyu olduğu gün bugündü üzenlerine tarih attıktan sonra çekmeyi unutmuşum testleri kusura bakmayın yumurtlama olmuş mu bugün yani

Eklentiler

• 20210124_120643.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 20210123_121125.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210122_120303.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 20210121_121304.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 44
Bugünde t silik çıktı canım çatlama olmuş mu yani ben sabah namaza kalktığımda idrare çıkıyorum 2.ye de zaten geç kalkmış oluyorum o idrarla yapıyorum bi sıkıntı olmamıştır demi böyle

Eklentiler

• 20210125_121227.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…