Bugunu ve pazartesi saliyi degerlendrn24ocak pik canm
Teşekkür ederim24ocak pik canm
Bugunu ve pazartesi saliyi degerlendrn
Acaba sıvı alımınmı fazla değeri etkiliyor olabilirmiDun degerlendrdim. Bazen bi anda siliklesiuo ben tam kopkoyu cift cizgi beklerken sanirim herkesn farkli oluyo benm tam koyulasmadan siliniyo
Evet canım yumurtlamaSelam kızlar ben de pko luyum geçen yıl 1 düşüğün var bu ay bal tarçın çörekotu kürü yaptım o bitince soğan kürüne başladım ve yumurtlama masajı gördüm youtube da onu yapıyorum bugün adet 14.gün ve ovülasyonda ilk defa bu kadar net pik olduğunu gördüm daha önce de yapıyodum böyle net olmuyodu sizce de pik olmuş di mi bilenler söylesin 3 yıldır uğraşıyorum tedavilerle inşallah bu ay olur
Eki Görüntüle 2768175
Birisinden okudum tam 6 günde çatladı:) ve gebe kaldıbununla ilgili konu da açtım ama burdan da sormak istedim. Ovülasyon testlerim 3 gündür pik çıkıyor. Çatlama olmadı henüz. Bu durum da beni Pcos olmam nedeniyle korkutuyor çatlamayıp küçük kistlere bir tane daha mı ekleniyor diye. Bu durumu yaşayıp normal çatlayan ya da çatlamasına yardımcı olan bir teknik bilen var mı?
Birisinden okudum tam 6 günde çatladı:) ve gebe kaldı
Bu durumda 6 günü ve peşindeki 3 günü değerlendirdiğini söyledibununla ilgili konu da açtım ama burdan da sormak istedim. Ovülasyon testlerim 3 gündür pik çıkıyor. Çatlama olmadı henüz. Bu durum da beni Pcos olmam nedeniyle korkutuyor çatlamayıp küçük kistlere bir tane daha mı ekleniyor diye. Bu durumu yaşayıp normal çatlayan ya da çatlamasına yardımcı olan bir teknik bilen var mı?
Birisinden okudum tam 6 günde çatladı:) ve gebe kaldı
Ben de soğan kürünü bıraksam mı diye düşünüyorum havuç kürü çatlatmak için iyiymiş ona mı başlasam diye düşündüm ama ne yapacağım bilmiyorum testlere devam edicem inşallah çatladığını da görürüm bugün pik oldu benimkibununla ilgili konu da açtım ama burdan da sormak istedim. Ovülasyon testlerim 3 gündür pik çıkıyor. Çatlama olmadı henüz. Bu durum da beni Pcos olmam nedeniyle korkutuyor çatlamayıp küçük kistlere bir tane daha mı ekleniyor diye. Bu durumu yaşayıp normal çatlayan ya da çatlamasına yardımcı olan bir teknik bilen var mı?
Umarım sizin yarın çatlar da gerek kalmaz.Ben de soğan kürünü bıraksam mı diye düşünüyorum havuç kürü çatlatmak için iyiymiş ona mı başlasam diye düşündüm ama ne yapacağım bilmiyorum testlere devam edicem inşallah çatladığını da görürüm bugün pik oldu benimki
Tamam kuzu bi deneyim durMesaj yazarken sol altta dosya ekle var oradan fotoğraf seçebilirsiniz
Süper iyi çalışmalar canım :))))Umarım sizin yarın çatlar da gerek kalmaz.
ben şimdi tekrar yaptım ve çatlamış çok sevindim
İnşallahUmarım sizin yarın çatlar da gerek kalmaz.
ben şimdi tekrar yaptım ve çatlamış çok sevindim
Yahu bende diyorum ben niye resim atamıyorum demek ki uygulamadan dolayı olmuyo googleden deneyim bide durMesaj yazwrken cevapla kismina basiyonuzya alttan hemen sol kosede dosya ekle yazisi var basin ona galeriye baglancaksiniz gerisini anlarsaniz zaten resim secinxe yukluyo sonrada cevaplaya basin tekrr resim gelir:)ama google uzerinden giris yapin oyle yuklersiniz sadece
Testin resimlerini yükledim canım bakar mısınResmini de çek bazen farkı anlamak için lazım oluyor zaten cuma cumartesi pazar bu 3 günden birinde pik olursun hesaplamistik sanirim
Evet olmuşAhada yaptım bakkızlar testi yapalı 4 gün oldu bugün t çizgisinin koyu olduğu gün bugündü üzenlerine tarih attıktan sonra çekmeyi unutmuşum testleri kusura bakmayın yumurtlama olmuş mu bugün yani
Bugünkünu yolluyorum canımEvet olmuş