Merhaba bende sipariş ettim ovülasyon testi adetim bitmek üzere acaba ne zaman başlamam lazım bu testeCanim senin ben adetin ne zaman basladi ne zaman bitti bu testler ne hic anlamadim. Benim adetim 26 aralikta basladi. 3 gun surdu. Bu sekilde cikti testlerim.Eki Görüntüle 2758435
adet bittikten sonra hemen başka dediler ben 1 hafta sonra başladım telefonda program var ordan yumurtlama gününden 1 hafta öncesi başladımMerhaba bende sipariş ettim ovülasyon testi adetim bitmek üzere acaba ne zaman başlamam lazım bu teste
Elinde kaç testin var cok-da adet bittikten 2 gün sonra başka ama 5 li felan ise adet döngünü bilirsin bat tan 14 gün çıkar atıyorum 10 şubat yaptı. 7 8 9 10 11 şubatta yap testleriniMerhaba bende sipariş ettim ovülasyon testi adetim bitmek üzere acaba ne zaman başlamam lazım bu teste
Bende ordan takip ediyorum canım ama ilk kez yaapcam ya deneyimli arkadaşlara sormak istedimadet bittikten sonra hemen başka dediler ben 1 hafta sonra başladım telefonda program var ordan yumurtlama gününden 1 hafta öncesi başladım
Valla aldığım testte 20 tane var içinde elime daha ulaşmadı gelince hemen başlayım mıElinde kaç testin var cok-da adet bittikten 2 gün sonra başka ama 5 li felan ise adet döngünü bilirsin bat tan 14 gün çıkar atıyorum 10 şubat yaptı. 7 8 9 10 11 şubatta yap testlerini
Adetiniz biteli kaç gün oldu? Su an adetli felansaniz gelince hemen başlayınValla aldığım testte 20 tane var içinde elime daha ulaşmadı gelince hemen başlayım mı
Nerden aldınız bende ilk kez deneyeceğim bu ayValla aldığım testte 20 tane var içinde elime daha ulaşmadı gelince hemen başlayım mı
Tm cnm tesekkür ederimade
adet bittikten sonra başladım bende 1 hafta sonra
Yok cnm iki çizgi aynı koyulukta olucakmiş13ü yumurtlama 14 ü çatlama gibi duruyor
Evet bende öyle biliyorum ama test bekleyince biraz silikleşme olmuş olabilir diye düşündümm çünkü benimkiler sonradan biraz silikleştiYok cnm iki çizgi aynı koyulukta olucakmiş
Bebşmde senin gibi oldu cnm bende attım yok dedi ondan yaniEvet bende öyle biliyorum ama test bekleyince biraz silikleşme olmuş olabilir diye düşündümm çünkü benimkiler sonradan biraz silikleşti
Adetim bugün bitti daha kargom gelmedi malesefAdetiniz biteli kaç gün oldu? Su an adetli felansaniz gelince hemen başlayın
Trendyoldan aldım ben benimde ilk deneyimim olcak canım ama daha gelmedi kargoNerden aldınız bende ilk kez deneyeceğim bu ay
Daha erken zatenAdetim bugün bitti daha kargom gelmedi malesef
Geldi kargom bugün yarın başlıyorum ama ilk idrarla mı yoksa başka bi şekilde mi yapilcak acabaDaha erken zaten
Tatlım sabah değil en doğru saat 13 ile 16 arası. Ilk idrarla olmaz. En az 2 saat önceden sivi alimini kesmen gerekiyor ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat et. Birini öğlen diğerini gece yapma farkı anlayamazsın. Beklenen adet tarihinden 14 15 gün evvel pik yapacak muhtemelen hemen aa yumurtladim mi diye kendini korkutma. Üzme. Üzerine silinmez bir kalem ile tarih at ve mesela günleri yaz. 10.gün gibi. Pik yapıp catladiktan 12 gün sonra idrar testi ile gebe kalıp kalmadığını da öğrenebilirsin. Her şey gonlunce olsun.Geldi kargom bugün yarın başlıyorum ama ilk idrarla mı yoksa başka bi şekilde mi yapilcak acaba
Bu sayfada pik kelimesini çok okudum pik yapmak ne demek öncelikle onu sormak istiyorumTatlım sabah değil en doğru saat 13 ile 16 arası. Ilk idrarla olmaz. En az 2 saat önceden sivi alimini kesmen gerekiyor ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat et. Birini öğlen diğerini gece yapma farkı anlayamazsın. Beklenen adet tarihinden 14 15 gün evvel pik yapacak muhtemelen hemen aa yumurtladim mi diye kendini korkutma. Üzme. Üzerine silinmez bir kalem ile tarih at ve mesela günleri yaz. 10.gün gibi. Pik yapıp catladiktan 12 gün sonra idrar testi ile gebe kalıp kalmadığını da öğrenebilirsin. Her şey gonlunce olsun.
12 gibi kes yeme içmeyi 14 gibi yap canım. Pik demek c ve t çizgisi var bu testte. C kontrol çizgisi yani her zaman kırmızı çıkar o. T çizgisi de lh hormonunu gösteriyor o da çok silik çıkar normalde. Ovulasyon döneminde t çizgisi c den daha koyu olmalı. Kendi bu ay ki testimi ekliyorum. 10 ocak yazan gibi. Ovulasyon dönemi 4 5 gün sürebilir bu normal. Yani t koyulaşır koyulaşır ve pik olur. Benim 11 ocak 'ta daha da koyuydu t burda eklemedim. Resmini çekmediğim için aMa. 12 ocakta silinmeye başladı t çizgisi çok hafif cıktı. O güne de çatlama diyoruz. Köyü gördüğün zaman birlikte olmaya başlamalısın. 2 günde 1 zaten birlikte olmak iyidir. Pik görünce çatlama görene kadar her gün birlikte olun. 3 gün üst üste felan şansınız artarBu sayfada pik kelimesini çok okudum pik yapmak ne demek öncelikle onu sormak istiyorumsende diycen hiç bisey bilmiyon mu diye o zamann ben saat tam 13 de yapayım inşallah her gün yarından itibaren başlıyorum o halde
Yani abla t ve c çizgisi koyu olduğu zaman mı yumurtlama oluyo ve t çizgisi hafif çıkınca da çatlama mı oluyo12 gibi kes yeme içmeyi 14 gibi yap canım. Pik demek c ve t çizgisi var bu testte. C kontrol çizgisi yani her zaman kırmızı çıkar o. T çizgisi de lh hormonunu gösteriyor o da çok silik çıkar normalde. Ovulasyon döneminde t çizgisi c den daha koyu olmalı. Kendi bu ay ki testimi ekliyorum. 10 ocak yazan gibi. Ovulasyon dönemi 4 5 gün sürebilir bu normal. Yani t koyulaşır koyulaşır ve pik olur. Benim 11 ocak 'ta daha da koyuydu t burda eklemedim. Resmini çekmediğim için aMa. 12 ocakta silinmeye başladı t çizgisi çok hafif cıktı. O güne de çatlama diyoruz. Köyü gördüğün zaman birlikte olmaya başlamalısın. 2 günde 1 zaten birlikte olmak iyidir. Pik görünce çatlama görene kadar her gün birlikte olun. 3 gün üst üste felan şansınız artar
Evet ama önce t 'yi köyü göreceksin sonra ki gün siliklestiyse çatladı diyeceksin senin beklenen adet tarihin ne zamanYani abla t ve c çizgisi koyu olduğu zaman mı yumurtlama oluyo ve t çizgisi hafif çıkınca da çatlama mı oluyo