Benimde dun ilk kez cok koyu cikti 1 saat sonra sıvı alimim olmamasina ragmen tekrar test yaptığımda silik cikti neden oyle oldu acaba bugun de silik sekilde cikti malesef. Henuz hic pik goremedimYumurtlamada T çizgisi C kadar koyu olmalı doğru biliyorsunuz ama attılan testlerde zaten ayın 20sinde diğer testlere göre T en koyu şekilde çıkmış. Yumurtlama oldugunda T koyulaşır yumurta çatladıgında LH hormonu düşüşe geçer ve T tekrar silikleşir.
Normalde yumurta 24 saat içinde çatlıyor ama sizin 1 saat sonra silikleşmesi tuhaf olmuşBenimde dun ilk kez cok koyu cikti 1 saat sonra sıvı alimim olmamasina ragmen tekrar test yaptığımda silik cikti neden oyle oldu acaba bugun de silik sekilde cikti malesef. Henuz hic pik goremedim
Merhaba, 17 marta pik olmuş 20 sinde çatlamış olarak görünüyorMerhaba benim pik bir kaç gün sürdü daha sonra yavaşça silikleşti pco var yumurta tam olarak ne zaman çatlamış oluyor bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3033106
MerhabaMerhaba sizce şuan bende yumurtlama var mı ??? Lütfen yardım
VE bugünde yaptım yine silik çıktı neden böyle oldu asla anlamıyorum. Cuma günü doktora gittiğimde yumurtan büyümüş günleri değerlendirin dedi . birer gün arayla dedi 1 nisan 3 nisan 5 nisan şeklinde ayın 9una kadar dedi. Bende 1ve 2 nisan değerlendirdim 3 nisan değerlendirmedim. acaba o gün müydü yumurtlama diye içim içimi yiyor ama tam koyu olmamıştı neyse ertesi gün daha koyu olur diye değerlendirmedikkızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyümtestlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı
Canım merhaba, testlerinde 2. Çizgi tam koyu olmamış zaten 3 nisandaki test diğerlerine göre bir tık koyulaşmış sonra silikleşmiş test yaptıktan hemen sonra yumurtlama olmuş olabilir ama canını hiç sıkma çünkü eger sperm sağlık ise içeride 3 güne kadar yaşayabiliyor buda yumurta çatladıgı içi döllenmesi demek yani ihtimal var. En sağlıklısı test yapar iken gün aşırı değerlendirmek her ihtimale karşı. Gün aşırı değerlendirmeye devam edin adet gününüze kadar. Eğer tutmaz da adet olursanız (inşallah tutmuştur) bir sonraki test yapmanızda bana günü gününe mesaj olarak atabilirsiniz birlikte takip ederiz yumurtlama günlerini yardımcı olurumkızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyümtestlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı
kızlar tekrardan merhaba bugün testim yanımda olmadığı için yapamıyorum her gün 14:20 saatinde düzenli yapıyordum. bugün akşam yapsam doğru sonuç alabilir miyimkızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyümtestlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı
Yapabilirsin, testi yapmadan 2 saat önceden sıvı alımını kesmen yeterlikızlar tekrardan merhaba bugün testim yanımda olmadığı için yapamıyorum her gün 14:20 saatinde düzenli yapıyordum. bugün akşam yapsam doğru sonuç alabilir miyim
Adetiniz bittikten 5 gün sonra başlayabilirsinizBende ovulasyon testine başlayacağım bu ay ama akıntı geldiğindemi başlayım bilemedim
Merhaba, aynı saatlerde yapmaya özen gösterin adet tarihinize kadar yapmaya devam edin. Her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz, tarihler değişebiliyor. Belki adete 1 hafta kala yumurtlıcaksınız hiç belli olmaz test yapmaya devam edinMerhabalar bugun 14. Gun hala yumurtlama göremedim sanirim. Oructan dolayi oglen 12 de ikinci idrarla yapıyorum boyle devam ederse hic koyulasmicak gibi geliyo
Devam edeceğim bakalim. Ilk kez bu ay testle deniyorumMerhaba, aynı saatlerde yapmaya özen gösterin adet tarihinize kadar yapmaya devam edin. Her ay aynı gün yumurtlamayabiliyoruz, tarihler değişebiliyor. Belki adete 1 hafta kala yumurtlıcaksınız hiç belli olmaz test yapmaya devam edin
İnşallah tutar ilk denemedeDevam edeceğim bakalim. Ilk kez bu ay testle deniyorum
Henüz pik olmamıi günnaşırı ilişkiyle değerlendirin siz yinede, test yapmaya devam edin ikinci çizgi koyulaşacaktırDüne göre bugünku testim koyulasma var ama pik mi degil mi bilemedim kizlar degerlendirma yapsam mi yapmasam mi
teşekkür ederimmHenüz pik olmamıi günnaşırı ilişkiyle değerlendirin siz yinede, test yapmaya devam edin ikinci çizgi koyulaşacaktır