Merhaba öncelikle inşallah güzel haberi alırsınıznMerhaba, yazi icin tskler, birkac sorum olacak kızlar;
1 yil 4 aydir normal korumasız ilişkiye giriyoruz ancak hala gebelik olmadi. 1 yıl dolunca doktora gittik, rahim filmi, hormon ve sperm testi normal cıktı ( Doktor hicbir sorun yok dedi) hatta rahim filmi sonrası şansınız daha yuksek dedi ancak 3 ay denedik olmadi. Zigojyn Plus adında bir takviye ilaç kullanıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi de yaptım. Buraya kadar hersey normaldi. Anormal kısım burdan sonra başlıyor. Şimdi kızlar ben normalde her ay ya sol ya sağ kasıkta agri hissederdim akinti olurdu. Adet bitimi 10 ila 12. Günlerdi. Bu ay ilaç kullanırken hic ağrı olmadi, her gun ovulasyon yaptım ama T çizgisi ya hiç çıkmadı ya da hafif silikti. 26. Güneyin hala ne t çizgisi var ne de sancim var. Düzenli ilişkiye girdiğinizden adet bitiminden beri 2 günde bir ilişkiye giriyoruz ama bu 2 gündür bembeyaz bir akinti başladı. Ama T çizgisi cook belirsiz hala, laboquick kullabiyorum sizce ilaçtan kaynaklı mi? Henüz yumurtlama olmamış olabilir mi?
Ben de ordan aldım bugün pazartesi kargoya verecek adetim bitti gibi ama heralde iki günden bişey olmaz hemen de yumurtlamam yaniMerhaba canim ben instagramdan bir gebenin gunlugu isimli sayfadan aldim 30 adet var 2 de gebelik testi var
Valla orucken daha iyi oluyor ben de çalışıyorum ama yapmasi zor degil 2 dk suruyor wc de. Hergun 12 1 arasi yapıyorum ben deBen de ordan aldım bugün pazartesi kargoya verecek adetim bitti gibi ama heralde iki günden bişey olmaz hemen de yumurtlamam yanisıvı alımını kesmek lazım diyor ben oruç tutacağım hem de çalışıyorum acaba akşam 6 7 gibi yapsam nasıl olur
İşyerinde bardağa çiş yapmak falan sıkıntı yapamamValla orucken daha iyi oluyor ben de çalışıyorum ama yapmasi zor degil 2 dk suruyor wc de. Hergun 12 1 arasi yapıyorum ben de
Merhaba, canım 8 de 9 da pik günlerin olmuş, yani yumurtlamışsın umarım değerlendirmişsizdir. Test yapmaya devam silikleşince çatladıgı anlamına geliyor çatladıktan sonraki 3 4 günüde değerlendirinKızlar hala pik mi çatlamamış mı 9 yazanların biri bu sabah birini de az önce yaptım 8 saat var arada bakabilir misiniz
Değerlendirdim canım bugünü boş bırakıp yarını da değerlendiricem inşallahMerhaba, canım 8 de 9 da pik günlerin olmuş, yani yumurtlamışsın umarım değerlendirmişsizdir. Test yapmaya devam silikleşince çatladıgı anlamına geliyor çatladıktan sonraki 3 4 günüde değerlendirin
Kafaya takmamak düşünmemek çok zor gerçekten. Ama en iyi yapılacak şey kafayı dağıtmak oyaşamak bence. Ben hiç ummadığım ay hamile kalmıştım o ay ek olarak örgü örmeyi öğrendim (zor zarMerhaba, evet 2 farklı doktora gittim, hatta evlendikten sonra sadece kontrol amaclı da gitmiştim ankarada, yumurta kalite ve rezerv için hep olumlu yorum yapıldı. Bence de zamana ihtiyaç var gibi artık, ama gerçekten insan beyni sürekli oraya odaklandirmaya calisiyor.bu psikoloji den kurtulamiorm üstelik adet olmama da 4 gun kaldi, bir tane gebelik testi yaptim meraktan ama negatif, yumurtlamayi bile göremedim henuz devam ediorm bakalim
Canım tam pik değil ama pik olmasına az kalmış yarın veya diğer gün olur bemce pik yakındırKizlar bugunku testim pik sanirim degil mi
Yapmaya devam ediyorum canim tesekkur ederimmCanım tam pik değil ama pik olmasına az kalmış yarın veya diğer gün olur bemce pik yakındır
Merhaba, evet 16 sında yumurtlama olmuşBunlar benim takip ettiğim testler sizce yumurtlama olmuş mu ilk defa yapıyorum
Ne rahatsızlığı canım bu topiği sizlere yardımcı olmak adına açtım zatenSizleri cok rahatsiz ediyorum ama bugun en sonunda pik sanirim degilmi