Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba aranıza yeni katıldım hep okurdum ama üye olmamıştım nedense artık ben de bebek istiyorum iki ay denedim olmadı yani şu an ikinci adetimi olalı üç gün oldu yarın falan biter bu ay bende ovulasyon testi denemeyi düşünüyorum bu işlere girince öğrendim ovulasyon testi neymiş diye acaba kaç tane alsam yumurtlama günlerimi biraz tahmin ediyorum kaşık ağrısı ve akıntı oluyor internetten hangi siteden aldınız acaba

Merhaba canim ben instagramdan bir gebenin gunlugu isimli sayfadan aldim 30 adet var 2 de gebelik testi var

Merhaba, yazi icin tskler, birkac sorum olacak kızlar;
1 yil 4 aydir normal korumasız ilişkiye giriyoruz ancak hala gebelik olmadi. 1 yıl dolunca doktora gittik, rahim filmi, hormon ve sperm testi normal cıktı ( Doktor hicbir sorun yok dedi) hatta rahim filmi sonrası şansınız daha yuksek dedi ancak 3 ay denedik olmadi. Zigojyn Plus adında bir takviye ilaç kullanıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testi de yaptım. Buraya kadar hersey normaldi. Anormal kısım burdan sonra başlıyor. Şimdi kızlar ben normalde her ay ya sol ya sağ kasıkta agri hissederdim akinti olurdu. Adet bitimi 10 ila 12. Günlerdi. Bu ay ilaç kullanırken hic ağrı olmadi, her gun ovulasyon yaptım ama T çizgisi ya hiç çıkmadı ya da hafif silikti. 26. Güneyin hala ne t çizgisi var ne de sancim var. Düzenli ilişkiye girdiğinizden adet bitiminden beri 2 günde bir ilişkiye giriyoruz ama bu 2 gündür bembeyaz bir akinti başladı. Ama T çizgisi cook belirsiz hala , laboquick kullabiyorum sizce ilaçtan kaynaklı mi? Henüz yumurtlama olmamış olabilir mi?

Merhaba öncelikle inşallah güzel haberi alırsınızn
yakın zamanda dr kontolllerinde herşey yolunda çıktı ise bazen gerçekten zamana ihtiyaç olabiliyor birde kafaya takmamak gerekebiliyor bazen sebepsiz olmadıgı bile oluyor,rahim filmi keainlikle şansı artırıyor dediğiniz gibi ben film çekildikten 1 ay sonra hamile kalmıştım.

Yumurtlama oldugu zamanlar bazı aylar kasıkta ağrı olabiliyor yada yoğun bir akıntı bunlar belirtilet ama bazen hiç belirti vermeyede biliyor. Testin t kısmı hiç koyuluk oluşmadıysa henüz yumurtlama olmamıştır siz test yapmaya devam edin adet tarihinize kadar her ay ayın aynı günü yumurtlamayabiliyoruz çünkü değişebiliyor :) birde dr kontrolünde yumurta rezervinize ve yumurtlamanıza bakıldı mı?

Merhaba canim ben instagramdan bir gebenin gunlugu isimli sayfadan aldim 30 adet var 2 de gebelik testi var
Ben de ordan aldım bugün pazartesi kargoya verecek adetim bitti gibi ama heralde iki günden bişey olmaz hemen de yumurtlamam yani sıvı alımını kesmek lazım diyor ben oruç tutacağım hem de çalışıyorum acaba akşam 6 7 gibi yapsam nasıl olur

Valla orucken daha iyi oluyor ben de çalışıyorum ama yapmasi zor degil 2 dk suruyor wc de. Hergun 12 1 arasi yapıyorum ben de

Bişey sormak istiyorum benim bugün yumurta kıvamındaki uzayan akıntım geldi bayağda yoğundu arkasından ovulasyon testi yaptım ama ikinci çizgi koyulaşmamıştı akıntı geldiğinde yumurta çatlamış olmuyormu testimmi bozuk acaba diye ikinciyi yaptım yine ikinci çizgi silikti koyu değildi neden acaba

Kızlar hala pik mi çatlamamış mı 9 yazanların biri bu sabah birini de az önce yaptım 8 saat var arada bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220410_015241.jpg
    144,9 KB · Görüntüleme: 132
Kızlar hala pik mi çatlamamış mı 9 yazanların biri bu sabah birini de az önce yaptım 8 saat var arada bakabilir misiniz
Merhaba, canım 8 de 9 da pik günlerin olmuş, yani yumurtlamışsın umarım değerlendirmişsizdir. Test yapmaya devam silikleşince çatladıgı anlamına geliyor çatladıktan sonraki 3 4 günüde değerlendirin

Merhaba, evet 2 farklı doktora gittim, hatta evlendikten sonra sadece kontrol amaclı da gitmiştim ankarada, yumurta kalite ve rezerv için hep olumlu yorum yapıldı. Bence de zamana ihtiyaç var gibi artık, ama gerçekten insan beyni sürekli oraya odaklandirmaya calisiyor. bu psikoloji den kurtulamiorm üstelik adet olmama da 4 gun kaldi, bir tane gebelik testi yaptim meraktan ama negatif, yumurtlamayi bile göremedim henuz devam ediorm bakalim

Değerlendirdim canım bugünü boş bırakıp yarını da değerlendiricem inşallah

Kafaya takmamak düşünmemek çok zor gerçekten. Ama en iyi yapılacak şey kafayı dağıtmak oyaşamak bence. Ben hiç ummadığım ay hamile kalmıştım o ay ek olarak örgü örmeyi öğrendim (zor zar ) birde baya kitap okuyarak kafamı dağıtıyordum

Bunlar benim takip ettiğim testler sizce yumurtlama olmuş mu ilk defa yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20220411_232117.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20220411_232108.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…