Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende ovulasyon yapıyorum bakabilirseniz çok mutlu olurum.daha iki günce doktora gittim ovulasyon yok dedi ama iki gündür bu şekilde adetin şuan 25.gunundeyim 5 gün önce başlayan kahverengi akıntım var bu arada. Normal de şeffaf uzayan akıntım olurdu ama henüz goremedim. Kasık ağrım var Sat 28 Aralık

Eklentiler

• IMG_20220121_094006.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 114
Yardımcı olurmusunuz adetten sonra 5. Ve 6. Günlerin yumurtlama testimi ekliyorum. en koyu bu şekilde çıktı ve 30. Günümdeyim hala teste devam ediyorum ara ara bi koyulaşma oluyor fakat tekrar silikleşiyor acaba eklediğim resimlerde yumurtlama olmuşmudur

Eklentiler

• FEF0154A-5962-4CDA-86F5-732E6AD9A216.jpeg
    71,4 KB · Görüntüleme: 98
  • 3B731709-3EB3-4526-A056-FEF5EC8CEAA1.jpeg
    70,1 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba ben yeni katıldım. Dün yumurta takibi için doktora gittim. Bu gece yada yarın yumurtan çatlar dedi. Dün akşam test yaptım pozitif sıkıntı yok. Bugün öğlen ve akşam tekrar yaptım yine pozitif. Anlamadım hala çatlamadı mı yumurta. Kaçırmak istemiyorum bu ayı

Merhabalar bende ilk defa bu testi yapıyorum. Sanırım biraz geç başladım uygulamada 18. Gün yumurtlama olarak görünüyor fakat 13. Gün sabah yaptım t belli oldu ama 14.gün sabah yaptığımda t çizgisi iyice silikleşmişti. Yumurtlamayı kaçırmış olabilir miyim. Bu arada 9. 11. Ve 12. Günü değerlendirdik 13. Boş geçti bugünü değerlendirmelimiyiz.

Eklentiler

• 8DACFFEF-9CD2-4731-A0D3-6232612EBD44.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 94
  • B8EF3371-4489-4A95-B9B7-4EFED7E30F20.jpeg
    92,5 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba, çift çizgi çıktıktan sonra silikleşme olduysa yumurta çatlamış anlamına geliyor. 13.de gece çatlamış olabilir büyük ihtimalle ama ogünde boş geçmiş şansa yinede ihtimal var canım, önceki günlerdeki ilişjide iöerşde kalan spermler 3 gün yaşayabiliyor içerde, sen adet tarihine kadar gün aşırı değerlendirmeye devam et bence.

Herkese merhaba uuuupuzun aradan sonra tekrardan burdayım. Uzun bir süre aktif olamadım yazıların atılan ovulasyon fotograflarını yorumlayamamıştım. Bundan sonra elimden geldiğinde aktif olup testlerinizi yorumlamaya çalışacagım ❤

Merhaba son durum nedir ? Test yapmaya devaö ediyormusunuz? Beklenen Adet tarihiniz nedir

Adetime 5 gün var test yaptım böyle çıktı. Hamilemiyim

Eklentiler

• C9515A4A-CD7E-485A-BA08-B0FB5D16B8AC.jpeg
    141,6 KB · Görüntüleme: 114
Merhabalar
Ovülasyon testimi yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 69BB09E3-AE04-416F-A4BB-AFDB63DEA4B0.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 120
Merhabalar
Ovülasyon testimi yorumlayabilir misiniz
Merhaba 20 marta yumurtlama olmuş (iki çizgide koyu) 21 inde çatlamış (ikinci çizgi silikleşmeye başlamış) 20 si ve 21 martı değerlendirmişsinizdir umarım adet tarihine kadar gün aşırı değerlendirmeye devam edin bence

T cizgisi C kadar veya daha koyu olmasi gerekmiyor mu bence henüz yumurtlama olmamış. Benimde dun o sekilde cikti bi saat sonra tekrar yaptim daha silikti.

Çok teşekkür ederim yorum için 20 mart ı değerlendirdik 1 gün ara verdik. 20 ve 22 mart ı değerlendirmiş olduk , regl tarihim tahmini 5 nisan.
O tarihe kadar gün aşırı değerlendiricez inşallah sonuca ulaşabiliriz bu arada regl döngüm 34-35 günde bir, bu ay çocuk yapmaya karar verdik biraz araştırtım,ilk kez ovülasyon testi deniyorum ay sonunu merakla bekliyorum

T cizgisi C kadar veya daha koyu olmasi gerekmiyor mu bence henüz yumurtlama olmamış. Benimde dun o sekilde cikti bi saat sonra tekrar yaptim daha silikti.
Gün gün paylastığım test sırasında yumurtlamaya dair herşeyi yaşadım aslında kasık ağrısı, şişkinlik, göğüs hassasiyeti, hatta 20 martta pik oldu resmen yaşadığım ağrılar, ayrıca yumurta akı kıvamı akıntıda geldi bir kac gün, bu belirtileri yaşayıp yumurtlama olmama ihtimali de olabilir mi bilmiyorum tabii ilk kez takip ediyorum süreci

İnşallah müjdeli haberi alırsın canım duruma göre buradan yazarsın tekrar

Yumurtlamada T çizgisi C kadar koyu olmalı doğru biliyorsunuz ama attılan testlerde zaten ayın 20sinde diğer testlere göre T en koyu şekilde çıkmış. Yumurtlama oldugunda T koyulaşır yumurta çatladıgında LH hormonu düşüşe geçer ve T tekrar silikleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…