Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ilk kez yaptım kızlar yapmaya devam değil mi

Eklentiler

• 16C65780-0DBF-4C10-9685-5789CB7BAF3C.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar mrb,ben ovü testini ilk kez buradan ögrendim.Nisan ayında rastgele gebe kalmaya çalıstim olmadi.oyuzden bu ay kontrollü gitmek istiyorum.ovü testinin önemli olduguna inaniyorum.Hangi marka ovü testini önerirsiniz yardimci olursaniz cok seviniriminternetten rastgele alıp beni yanıltmasinı istemiyorum

Merhaba canım
umarım bu ay güzel haberler alırsın ovulasyon testi benim önerebileceğim Laboquick markası. Geçen sene bu markayı kullanmıştım toplu halde alınca daha indirimli oluyor internet sitesinden. Ama kızlarda instagramda bir gebenin günlüğü adlı kişinden alıp memnun kalanlarda olmuştu

Çok tsk ederim canım cevabın icin.peki bu teste adetin bitiminden hemen sonra mı baslamak lazim?bugun adetimin ilk gunu benim ortalama 5-6 gün süruyor

Çok tsk ederim canım cevabın icin.peki bu teste adetin bitiminden hemen sonra mı baslamak lazim?bugun adetimin ilk gunu benim ortalama 5-6 gün süruyor
Adet bittikten 3 gün sonra başlayabilirsin canım. Teste pik olan çizgiyi gördüğünde ve sonra silikleştiğinde ki günleri değerlendirmek önemli

Arkadaşlar adete 7 gün kala yumurtlama olabilir mi yoksa gebelik belirtisi iki gündür yapiyorm bu şekilde çıkıyor gebelik olup olmadığını nerden anlarız adete 8 ve 7 gün kala yapılmış testler

Eklentiler

• IMG20220413095405.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG20220413095312.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 101
Pik devam mi ediyor yoksa yeni mi pik oluyor sizce beynim yandi iyice

Eklentiler

• 20220413_183022.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba, evet 16 sında yumurtlama olmuş
16. 17 iki gün degerlendire bildim bakalım tutacak mı ben polikistik over hastasıyım bir buçuk yıldır evliyim düzenli ilişki ile hiç gebe kalmadım ilk defa ovulasyon testi deniyorum sol yumurtalık ta polikistik var sağda yumurtada yok demişti doktorum

Yumurtlama süresi kişiden kişeye göre değişiebiliyor kimisinin aynı gün çatlıyor kimisin 2 3 güne
Canım bugun catlama gordum. 19u degerlendirdim ama 20yi degerlendiremedim. Bugunu degerlendircem insallah. Sanirim sansimi azalttim degil mi dunu degerlendirmeyince

Eklentiler

• 20220414_114814.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 135
Umarım bu ay ovulasyon uğurlu gelir adet tarihiniz nezaman düzenlin mi?

Canım bugun catlama gordum. 19u degerlendirdim ama 20yi degerlendiremedim. Bugunu degerlendircem insallah. Sanirim sansimi azalttim degil mi dunu degerlendirmeyince
Olumsuz düşünme canım hiç sonuçda yumurtladıgın gün ve yumurtanın çatladıgı gün önemli. Sen yumurtladıgın günü değerlendirmişsin eğer eşinin spermleri sağlıkşı ise içeride 2 güne kadar canlı kalabiliyor buda yumurtayı çatladıgı gibi döllemesi demek.

Adet tarihn nezaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…