- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
Tamam cok tesekkur ederimm insallah tutar amiinNe rahatsızlığı canım bu topiği sizlere yardımcı olmak adına açtım zaten
Evet testin pik olmuş bugün ile beraber 3 günü değerlendirin derim inşallah tutat.
Devam canom pik değil henüzBugün ilk kez yaptım kızlar yapmaya devam değil miEki Görüntüle 3046614
Teşekkür ediyorum henüz yeni öğrendim bu ovulasyon olayını daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorumDevam canom pik değil henüz
Rica ederimTeşekkür ediyorum henüz yeni öğrendim bu ovulasyon olayını daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum
Merhaba canımKızlar mrb,ben ovü testini ilk kez buradan ögrendim.Nisan ayında rastgele gebe kalmaya çalıstim olmadi.oyuzden bu ay kontrollü gitmek istiyorum.ovü testinin önemli olduguna inaniyorum.Hangi marka ovü testini önerirsiniz yardimci olursaniz cok seviniriminternetten rastgele alıp beni yanıltmasinı istemiyorum
Adet bittikten 3 gün sonra başlayabilirsin canım. Teste pik olan çizgiyi gördüğünde ve sonra silikleştiğinde ki günleri değerlendirmek önemliÇok tsk ederim canım cevabın icin.peki bu teste adetin bitiminden hemen sonra mı baslamak lazim?bugun adetimin ilk gunu benim ortalama 5-6 gün süruyor
olabilir riske atmayıp değerlendir derim benArkadaşlar adete 7 gün kala yumurtlama olabilir mi yoksa gebelik belirtisi iki gündür yapiyorm bu şekilde çıkıyor gebelik olup olmadığını nerden anlarız adete 8 ve 7 gün kala yapılmış testler
İkinci yumurtlama birincisiyle en fazla 3 gün arayla nadir şekilde oluyormuş arkadasin biri öyle dedi ama bilemedimolabilir riske atmayıp değerlendir derim ben
Pik hala canım çatlamamış yumurta henüzPik devam mi ediyor yoksa yeni mi pik oluyor sizce beynim yandi iyice
Peki bu normal mi sizcePik hala canım çatlamamış yumurta henüz
Yumurtlama süresi kişiden kişeye göre değişiebiliyor kimisinin aynı gün çatlıyor kimisin 2 3 günePeki bu normal mi sizce
16. 17 iki gün degerlendire bildim bakalım tutacak mı ben polikistik over hastasıyım bir buçuk yıldır evliyim düzenli ilişki ile hiç gebe kalmadım ilk defa ovulasyon testi deniyorum sol yumurtalık ta polikistik var sağda yumurtada yok demişti doktorumMerhaba, evet 16 sında yumurtlama olmuş
Canım bugun catlama gordum. 19u degerlendirdim ama 20yi degerlendiremedim. Bugunu degerlendircem insallah. Sanirim sansimi azalttim degil mi dunu degerlendirmeyinceYumurtlama süresi kişiden kişeye göre değişiebiliyor kimisinin aynı gün çatlıyor kimisin 2 3 güne
Umarım bu ay ovulasyon uğurlu gelir16. 17 iki gün degerlendire bildim bakalım tutacak mı ben polikistik over hastasıyım bir buçuk yıldır evliyim düzenli ilişki ile hiç gebe kalmadım ilk defa ovulasyon testi deniyorum sol yumurtalık ta polikistik var sağda yumurtada yok demişti doktorum
Olumsuz düşünme canım hiç sonuçda yumurtladıgın gün ve yumurtanın çatladıgı gün önemli. Sen yumurtladıgın günü değerlendirmişsin eğer eşinin spermleri sağlıkşı ise içeride 2 güne kadar canlı kalabiliyor buda yumurtayı çatladıgı gibi döllemesi demek.Canım bugun catlama gordum. 19u degerlendirdim ama 20yi degerlendiremedim. Bugunu degerlendircem insallah. Sanirim sansimi azalttim degil mi dunu degerlendirmeyince