Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 3 gündür kahverengi leke geliyor bugun ucuncu gun ikindi gibi pembe tonlarinda acik kan geldi ve hala baska bisi yok fikri olan var mi

Adetim duzensiz o yuzden regl oncesi mi ne kadar oncesi bilemiyorum 26.gun gelmeye basladi bugun 29.gunum

Merhabalar, öncelikler yazınız için çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Benim sorun ise şu; pozitifi 3 gündür görüyorum ve bu normal mi? Çatlamama durumu olabilir mi? Ve aşırı ağrım var sağ kasığımda test görüntüsünü ekliyorum, bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 13330CA0-20AF-490B-A74F-16B741293526.jpeg
    132 KB · Görüntüleme: 157
Merhaba böyle olduğunda akıntı çokmu yoğun oluyor acaba ve ikisi koyu kırmızı olunca ne kadar zaman koyu kalma ihtimali var

Merhaba diyelim ki ovulasyon testini gündüz yaptın ve gündüz değerlendirme şansımız olmadi iş vs. Değerlendiremediğimiz için boşa mi gitmiş oluyor yani çatlamış olur mu gündüz yapılan geceye kadar beklerse gündüz çift çizgi çıkınca bunu gece değerlendirebilir miyiz yardımcı olursanız sevinirim.

çatladıktan sonra bile değerlendirmek gerekiyor diye okumuştum,
bizde hem çift çizgide hem de T çizgisi silikleştikten sonra değerlendirdik ,, belli olmaz kısmet

Merhabalar İlk defa ovulasyon testi kullanıyorum adet tarihim 26.12.2021 de sonuç böyle verdi ne demek oluyor yardımcı olabilir misiniz.?

Eklentiler

• C84281AA-3C59-4299-A9B9-2CF028E0511A.jpeg
    79,2 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar 31inde ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım test yaptım c belli t belirsizdi bugün test yaptım t belli c belirsiz bu ne demek acaba?

Eklentiler

• IMG_20220101_185422.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba bende ilk defa ovülasyon Testi yapıyorum bugün 13.gündeyim az önce yaptım bu şekilde çıktı bu yumurtlamaya yakın olduğumu gösteriyor sanırım. Akşam 10 gibi tekrarlayacağım testi.

Eklentiler

• IMG_20220113_134506.jpg
    210,1 KB · Görüntüleme: 92
Kıslar adetim bitsin ovülasyon testine başlıycam ama kafamı karıştıran şeyler var...pik ve yumurtalama gördük diyelim 3 gün üst üste ilişki normal mi. o şekil mi deneyelim yoksa gün aşırı mı???

Bazıları 3gün üst üste diyor. İlk ay öyle deneyin bence instagramda hep o şekilde hamile kaldıkları yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…