Da olmamis yumurtlama canim c gibi t çizgisi koyu olacakMerhaba degerlendirebilir misiniz acaba
Bende çok anlamıyorum açıkçası ama yorumlardan okuduğum kadarıyla son gün yaptığınız test biraz koyu gibi duruyor.Testi yapmaya devam edin.t çizgisi c den daha koyu olduğu zamanı değerlendirin.Birde sağ köşede yazanlar saat mi bilmiyorum ama testi hergün aynı saatte yaparsanız daha net sonuç alırsınızMerhaba degerlendirebilir misiniz acaba
Amin Allah razi olsun genelde ayni saat yapmaya calisiyorum ama bazen dayanamiyorum 8 saat sonra yine yapıyorumBende çok anlamıyorum açıkçası ama yorumlardan okuduğum kadarıyla son gün yaptığınız test biraz koyu gibi duruyor.Testi yapmaya devam edin.t çizgisi c den daha koyu olduğu zamanı değerlendirin.Birde sağ köşede yazanlar saat mi bilmiyorum ama testi hergün aynı saatte yaparsanız daha net sonuç alırsınızAllah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın İnşallah
Sanki koyu geldi bana ama bugünde böyle ciktiDa olmamis yumurtlama canim c gibi t çizgisi koyu olacak
Bak ben de aylardan beri takip ediyorum ovulasyonu bu ay gördüm ilk defa atim sana da aklin karismasin aradaki farki anlarsın testlerinden
Allah razi olsun :)) peki hamilemisin simdi insallahBak ben de aylardan beri takip ediyorum ovulasyonu bu ay gördüm ilk defa atim sana da aklin karismasin aradaki farki anlarsın testlerinden
Ne demek her zaman yok ya nerde adete 11 gun var daha 2 seneyi gecti benim olmadi malesefAllah razi olsun :)) peki hamilemisin simdi insallah
Allah kimsenin kucagini boş bırakmasın sana da en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinNe demek her zaman yok ya nerde adete 11 gun var daha 2 seneyi gecti benim olmadi malesef
İnşallah en kısa zamanda olur canım,sağlıkla kucağına alırsınNe demek her zaman yok ya nerde adete 11 gun var daha 2 seneyi gecti benim olmadi malesef
Adet bittikten 2 gün sonra falan elime geçmişti testler o zaman başladım yapmaya, silikte çıkmıyor çok koyuda çıkmıyor.Testi ilk yaptığımda c çizgisine yakın koyulukta çıkıyor. Testler bekledikçe o ilk andaki koyulukları azalıyor ,bugün yaptığım testimde bu şekildeNe zamandan beri yapiyorsun adet bitimindemi basladiniz acaba bu testlerine gore daha yumurtlama olmamış
Dunku yaptigin olmus gibi idrar dağılıyor ondan bendede aynisi oluyor ondan kafan karışmasın zsten sen testleri yaptiginda anlicaksin umarum dunu degerlendirmissindr ama yapmaya devam et catlmayi da gormen lazim canim bak benim ornekAdet bittikten 2 gün sonra falan elime geçmişti testler o zaman başladım yapmaya, silikte çıkmıyor çok koyuda çıkmıyor.Testi ilk yaptığımda c çizgisine yakın koyulukta çıkıyor. Testler bekledikçe o ilk andaki koyulukları azalıyor ,bugün yaptığım testimde bu şekilde
Canım o günü değerlendiremedimDunku yaptigin olmus gibi idrar dağılıyor ondan bendede aynisi oluyor ondan kafan karışmasın zsten sen testleri yaptiginda anlicaksin umarum dunu degerlendirmissindr ama yapmaya devam et catlmayi da gormen lazim canim bak benim ornek
72 saat yasiyor zaten spermler oncesini degerlendirdiysen sorun yok çatlamayida gorup degerlendirdiysen 2 hafta sonra test yap insallah tutarCanım o günü değerlendiremedimfakat bir gün öncesini değerlendirmiştim.İnşallah olur Bugün yaptığım testim silik çıktı sanırım çatlama oldu ,yarın tekrar deneyeceğim silik çıkmaya devam edecekmi diye.