Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğleden sonra 3-5 arası daha iyi sonuç veriyor
Ben çalıştım için haftada 3 gün akşam saat 11 re uygun yaptım hergün aynı saate 25 gündür sonuç hep negatif 👎 incir kürede kullandım havuçta yiyorum günlük ama anlamış değilim bugün bırakmayı düşünüyorum testi çünkü adetim yaklaştı 😔

Ben çalıştım için haftada 3 gün akşam saat 11 re uygun yaptım hergün aynı saate 25 gündür sonuç hep negatif 👎 incir kürede kullandım havuçta yiyorum günlük ama anlamış değilim bugün bırakmayı düşünüyorum testi çünkü adetim yaklaştı 😔
Geçen ay ben de akşamları yaptım hiç yakalayamadım bu ay öğleden sonra yakaladım bence doğru zaman öğleden sonra ve 2 saat önce sıvı kısıtlaması yaparak

Geçen ay ben de akşamları yaptım hiç yakalayamadım bu ay öğleden sonra yakaladım bence doğru zaman öğleden sonra ve 2 saat önce sıvı kısıtlaması yaparak
Çalıştım için 3 gün iş yerinde yapamam diye akşam saatine almıştım sanırım bende bu yüzden kaçırdım bu seferki şansımıda adetimden sonra arrık ögleden sonra yaparım artık o şekilde inşallah sonuç alabilirim sıvı almayı zaten bırakıyordum ben ama 29 gün oldu sonuç hala negatif 👎

Screenshot_20211001-123226_Instagram.jpg
benimde şöyle çıktı acaba yumurtlama mı 10 gündür reglim bitti çünkü bu kadar çabuk olurmu yumurtlama

Eminim cok ayrintili cok guzel anlattığınıza ve herkesin anladigina inaniyorum :)ama ben yurtdisinda yasadigim icin fazla turkcem iyi degil vallah benim kafa karisti lutfen rica ediyorum benide aydinlayirmisiniz benim reglm 16 ekimde basladi ve bugun 21 ekim tamamen bitti simdi bende ovu kullancam clear blue dijital olandan ben ne zaman baslasam ovu.kullanmaya yani adetimin basladigi gunu sayip kacinci gunde yapayim

Bende test yaptım iki çizgide iki gündür koyu değerlendirmeliym yardımcı olur musunuz gerçi kocamla da küstüm 😂resim ekte bakabilir misiniz cevaplarsanız çok sevinirim

Merhaba , adetimin ilk günü 4 kasım. 9 kasımda ovülasyon testi yapmaya başladım,bu ay ilk defa kullanıyorum yorumlamak için yardımcı olabilirmisiniz☺️

Eklentiler

• 363844AF-2704-4957-BD3F-F3E283BAD709.jpeg
    363844AF-2704-4957-BD3F-F3E283BAD709.jpeg
    174,2 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba , adetimin ilk günü 4 kasım. 9 kasımda ovülasyon testi yapmaya başladım,bu ay ilk defa kullanıyorum yorumlamak için yardımcı olabilirmisiniz☺️
Tahminimce bu ara olmuş olmalı çatlama çünkü ikiside eşit renk olmalı hatta t daha koyu

X