Öğleden sonraya kaydırın bence geçen ay sabahları yaptım hiç pik göremedim öğleden sonra yaptığımda yakaladım piki10 buçukta başladım ama degiştirsemmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğleden sonraya kaydırın bence geçen ay sabahları yaptım hiç pik göremedim öğleden sonra yaptığımda yakaladım piki10 buçukta başladım ama degiştirsemmi?
Tamam Ozaman 2 gün oldu başlayalı Ozaman öglen 1 gbi yapayımÖğleden sonraya kaydırın bence geçen ay sabahları yaptım hiç pik göremedim öğleden sonra yaptığımda yakaladım piki
Ben çalıştım için haftada 3 gün akşam saat 11 re uygun yaptım hergün aynı saate 25 gündür sonuç hep negatif incir kürede kullandım havuçta yiyorum günlük ama anlamış değilim bugün bırakmayı düşünüyorum testi çünkü adetim yaklaştıÖğleden sonra 3-5 arası daha iyi sonuç veriyor
Geçen ay ben de akşamları yaptım hiç yakalayamadım bu ay öğleden sonra yakaladım bence doğru zaman öğleden sonra ve 2 saat önce sıvı kısıtlaması yaparakBen çalıştım için haftada 3 gün akşam saat 11 re uygun yaptım hergün aynı saate 25 gündür sonuç hep negatif incir kürede kullandım havuçta yiyorum günlük ama anlamış değilim bugün bırakmayı düşünüyorum testi çünkü adetim yaklaştı
Çalıştım için 3 gün iş yerinde yapamam diye akşam saatine almıştım sanırım bende bu yüzden kaçırdım bu seferki şansımıda adetimden sonra arrık ögleden sonra yaparım artık o şekilde inşallah sonuç alabilirim sıvı almayı zaten bırakıyordum ben ama 29 gün oldu sonuç hala negatifGeçen ay ben de akşamları yaptım hiç yakalayamadım bu ay öğleden sonra yakaladım bence doğru zaman öğleden sonra ve 2 saat önce sıvı kısıtlaması yaparak
Benzer bir durum yaşıyorum galiba adetim 3. Gün kesildi hafif lekelenmem var sadece bugün 5. Gün ve testim böyleEki Görüntüle 2925597 benimde şöyle çıktı acaba yumurtlama mı 10 gündür reglim bitti çünkü bu kadar çabuk olurmu yumurtlama
Benim yumurtlama günüydü ondan öyle çıkmış çünkü adet oldumBenzer bir durum yaşıyorum galiba adetim 3. Gün kesildi hafif lekelenmem var sadece bugün 5. Gün ve testim böyle
Tahminimce bu ara olmuş olmalı çatlama çünkü ikiside eşit renk olmalı hatta t daha koyuMerhaba , adetimin ilk günü 4 kasım. 9 kasımda ovülasyon testi yapmaya başladım,bu ay ilk defa kullanıyorum yorumlamak için yardımcı olabilirmisiniz
16-17 kasımda sanırım koyuluklar eşit gibi ama 12 kasımdada koyuluk var o yüzden çok anlayamadım neden böyle olduTahminimce bu ara olmuş olmalı çatlama çünkü ikiside eşit renk olmalı hatta t daha koyu
Teşekkür ederim yanıtladığınız içinBazı insanlar iki kere yumurtlama olabilirmis
Merhaba bugunde bunu yaptim