Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah kuzum ama çok şaşırdım yani 2 kez yumurtlama olabilir diye düşünürdüm ben belirti yokken pko hiç aklıma gelmezdi bi doktora daha mı gitsen yaş kaç bilmiyorum ama pko sonradan olmaz diyorlar

29 yaşındayım, gerçekten çok garip bencede. Ben de regl olursam tekrar gitmeyi düşünüyorum zaten çok şaşırdım afalladım hiçbir şey sormadım bile

Akşam da tekrarlıyım dedim böyle çıktı çok da su içtim bugün ondan mı acaba bilmiyorum üff gebelik şüphelerim suya mı düştü yaniiiiii

Eklentiler

• EC45922B-F154-4A17-AEDD-B2E9A08AB1A0.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 89
Akşam da tekrarlıyım dedim böyle çıktı çok da su içtim bugün ondan mı acaba bilmiyorum üff gebelik şüphelerim suya mı düştü yaniiiiii

Bu da benim bugün yaptığım. Çok su içtiğiniz için de olmuş olabilir. Güzel haberlerle inşallah

Eklentiler

• E75A26CA-8390-444C-B96C-88CF1B8F1977.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar günaydın. üç gün öncesine kdr koyu çıkan ovülasyonum şuan nerdeyse t çizgisi yok gibi. İki gün önce de silik çıkmıştı. Bata 5 gün kaldı galiba gebelik yok

Eklentiler

• 005E0636-78CD-41D9-B0DF-CFEA22537E7F.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar günaydınnnn bir şey soracaktım ovulasyon testlerimi ekledim resmini de 16 sı akşam pik gösteriyor. Az önce yaptım tamamen silikleşmiş. Önceki günler de çok az c daha koyuydu ama t de hala koyuluk vardı. Benim batı hangi güne göre hesaplamam gerekiyor? Bilenler yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• E06FCD1F-54BF-41D9-87B7-8C56F2A29115.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 143
Evet insanin morali bozuluyor son 2 adet gördüğüm de ağlamıştım artık..Rabbim hayırlisiyla nasip etsin inşallah bende 1 hafta sonra test yapıcam bakalım ne çıkacak.

Abla tablo hakkında bilgi verebilir misin,
Bir de yumurtlama bir gün bile olsa o gün itibari ile üç gün birliktelik gerekiyor mu yine yoksa sadece yumurtlama günü mü gerek

Eklentiler

• IMG_20210809_004115.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 157
19 Ağustos akşam da silikti sonradan koyulaşı bugün kiler t silikti ne anlama geliyor

Eklentiler

• IMG20210830101132.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 133
Merhaba
Ben yeni üye oldum ve aklıma takılan soruları sizinle paylaşmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz ben 3 yıllık evliyim 1 yıla yakın çocuk istiyoruz ama adetim çok çok düzensiz bazen 45 bazen 35 bazen 50 günde bir bile oluyor bende bunu göz önünde bulundurarak doktora gittim bütün testlerim normal aynı şekilde eşiminkilerde öyle ama bana pkolusun dedi doktor yumuralama baktı adetimden sonra yumurtalama olmamış çatlamamış dedi bende soğan suyu denedim ama olmadı rahim flimi çektirdim 6 ay doldu bu ay yine olmadı doktor rahim fliminde olması gerekenden çok yumurtan var dedi bende acaba çatlamıyormu her ay diye diye aklımı beynimi yedim ve incir kürüne başladım bu ay birde ovulasyon testi denedim bugün saat 22.00 sonrasında incir suyumu içtim bu ayı umutla bekliyorum
Size resim atsam acaba bu süreçte yumurtlamak varmı çatlamak var mı bana bilgi verirmisiniz

Eklentiler

• image.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba kızlar, yorumlayabilirmisiniz. Sürekli koyu çıkıyor sanki. Son iki gündür biraz silikleşti ama yine de çok silik değil. Yumurta çatlamışmı ne zaman çatlamış anlayamadım.

Eklentiler

• 596950EC-458D-4C59-8FB4-41F50238C1DE.jpeg
    92,1 KB · Görüntüleme: 141

Kızlaaar ovülasyon testi hangi saatler aralığında daha net sonuçlar veriyor? Deneyimleyenler yazsın lütfen

Bugün başalayacagım bnde Saat önemli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…