Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım burda da karşılaştık ben de ovulasyon testi yapıyorum 3. Gun hala koyu ikisi de bazen oluyormuş öyle en koyuyu baz alıp 3 gün ilişki deniyor

Canım burda da karşılaştık ben de ovulasyon testi yapıyorum 3. Gun hala koyu ikisi de bazen oluyormuş öyle en koyuyu baz alıp 3 gün ilişki deniyor
Severim ben böyle karşılaşmaları Senin testlerin fotosu varmı atabilirmisin canım?
Yani tam silikleşmeyeyince daha çatlamamış demek mi oluyor?
Yoksa pikten sonra hafif silikleşince de çatlamış demek mi oluyor?

Canim 1 vr 2 numarali testler pik duruyor 3 ve 4 silik t kismi yani catlamis duruyor 3 ve 4 numarali testler

Canım sivilleşmeye başlayınca çatlamış oluyormuş yani pik yaptı mı baslanacakmis ilişkiye ama ben ertesi gün başladım kısmet bakalım bilen birine özelden attım catlama 2. Gün başlamış dedi bana

Eklentiler

• 1603301671346138525127068434075.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 123
Güzeliiim
Alttan saydigimizda 6 ve 5. Inci testler pik duruyor sonra zaten yavastan siliklesmis yani catlamis olmasi gerektigi gibi iki cizgide ayni koyulukta olmadigi surece pik sayilmiyor kafan karismasin o yuzden

Inşallah yakalayabilmisizdir canım ya
Insallah canim bana kalsa pik olan gum ve catlama gorulen gun degerlendirme yapilmasi yeterli. Ust uste sureklu degerlendirme olunca boşalmada erkekde sperm de azaliyor. Birde soyle.dusun yumurta catladigi an iliski olmasi spermin yumurtayi cok daha rahat dollemesi demek.

Güzeliiim
Alttan saydigimizda 6 ve 5. Inci testler pik duruyor sonra zaten yavastan siliklesmis yani catlamis olmasi gerektigi gibi iki cizgide ayni koyulukta olmadigi surece pik sayilmiyor kafan karismasin o yuzden
Kız Mihriban bu topik seninmiş sonradan fark ettim. Ovülasyon testlerinden anlamana sevindim
Yani tam silikleşmeyeyince daha çatlamamış demek mi oluyor?
Yoksa pikten sonra hafif silikleşince de çatlamış demek mi oluyor? Bu sorunun cevabı çok önemli benim için ilk defa bu ay yaptım testi.
Sen karşılaşmışsındır bu durumlarda insanlar ne diyor. Çok okudum ama tam bir bilgiye ulaşamadım.

Benim pik olan gün olmadı canım likten önceki gün pikten sonraki gün bakalım kısmet ben kızıma tek ilişki ile hamile kalmıştım düşün

Canım ben, pikten 2 gün önce, pik günü ve pikten sonraki 2 gün değerlendirdim.
Ama bu çatladı mı çatlamadı mı,
yani çatlamadıysa kocayı hep zorla, masajla kandırarak yatağa götürdüm yanarımda ona yanarım
Boşa mı gitti şimdi o çalışmalar ya of Allahım ne olur çatlamış olsun

Merhaba. Sayfada gezinirken gördüm konunuzu bende bu ay teste başladım baya olmuş konu ama resim atsam yorumlar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…