Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bunda gebelik hediyesi yok gali Canım bunda gebelik hediyesi yok galiba sadece ovulasyon mu?

Kuzum bunda gebelik hediyesi yok gali
Canım bunda gebelik hediyesi yok galiba sadece ovulasyon mu?
Evet kuzum ben gecen ay aldim onda vardi bsuan ki satisinda yok ama sayfadan hediyeoi olan farkli basliklarada bakabilirsin.
Benimkini asagiya ekliyorum resmini hatta

25 in bu da

Eklentiler

• 60638E03-9562-4A0B-B360-90ECF351A5D3.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 87
  • A9E4D8A3-B6E8-4780-80EA-4DAB66153F98.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 93
Ovv bir suru resim kafam karisti
•Oncelikle buradaki testlerin bekleme payi cok fazla oldufunda yani kuruma cizgileride oldugundan tam yorumlayamiyorum yanlis olmasin diye bunlari

•Burada pik gorunuyor testin. (25 i diye belirtigin test)

Beyazı 25 in mor 27 nin
•Buradaki 27 diye belirtigin test silik ,net cizgiler yok catlamis buyuk ihtimalle

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoknçok teşekkür ederim canım umarım çatlamıştır yaa 2gün var reglime 2 gün önce normal gebelik testinde negatif inşllah pozitif tir seni testlerimde aklım kadar karmaşıkmış

Aynı kalıyorlar hep maalesef dediğim gibi kimyasaldır Eki Görüntüle 2708682
Burda hemen hemen hepsi evet aynı duruyor ben bilim ya inşllah değildir keşke kan verme imkanın olsaydı emin olurdun ama moralini bozma gecen ay bende öyleydim senşn gibi kimyasal DİE çok üzüldüm sonra daha kötü durumlarında olabileceği aklıma geldi ve silkenip kendimden geldim sende üzme kendini her türlü sonuca da hazırlıklı ol en fazla bir ay sonra yine çalışmalara devam edersin inşllah ta gerek kalmaz

Ama ikinci oluyor bu hep mi böyle olcam ben

Ama ikinci oluyor bu hep mi böyle olcam ben
Çocuğun. VAr mı canım ? 2 ve sahan fazla olunca bir hekime görünmek gerekir canım ufak minik dokunuşlarla halledilebilir seyler bu bubkadr kendini üzme stres yapma canım ama sen bir doktora görün durumunu izah et belki genetik ile alakalı sorun yada enfeksıyonla alakalı sorun neyse çözümü sen ona göre tedavi uygular kımyasallar bubsebeplerden çoğu zaman kaynaklanıyormuş canım

Birtane kızım var 10 aydır deniyoruz klomen verdi doktorum onu da kullanıyorum ama olmuyor nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…