Beni sinirlendiren de bu zaten. 3 gündür üst üste pik görüyorum. Hormonlar tavan, ateş basıyor durduğum yerdeHey masallah baya pik olmuşyeteri kadar olgunlasmadi mi acaba bu ay catlayamadi hala bekliyor olgunlasmasini. Beli bir olgunlasmaya gelince yumurta dollenmek icin hazir oluyor ve catliyor diye biliyorum kuzum sanirim hala gelisiyor
Gebelik testi demi? Yumurtlamanin ustunden 12. gun saydigindan hemen hemen adet zamanina denk gelir ve testbyaoatsanda silikte olsa cikar canim22 eylulde piki gordum acaba bugun yarin test yapsam sonuc cikarmi ki kizlaaar? Adetlerim duzensiz
Sabır bacim yarin ki testi merakla bekliyorum bendeBeni sinirlendiren de bu zaten. 3 gündür üst üste pik görüyorum. Hormonlar tavan, ateş basıyor durduğum yerdegeçen 2 ay da 12. Günler pik gördüm hatta aynı günün gecesi çatlamıştı bile. Bu ay niye böyle anlayamadım
Ben cok tsk ederim cevap verdiginiz icin evet gebelik testi umutla bekliyorum bugun pikin 11 gunu bekleyim biraz daha olmazsa doktorum rahim filmi cekecek bakalim canim yaGebelik testi demi? Yumurtlamanin ustunden 12. gun saydigindan hemen hemen adet zamanina denk gelir ve testbyaoatsanda silikte olsa cikar canim
Rica ederimm ne demekBen cok tsk ederim cevap verdiginiz icin evet gebelik testi umutla bekliyorum bugun pikin 11 gunu bekleyim biraz daha olmazsa doktorum rahim filmi cekecek bakalim canim ya
canım mesela benim testlerde25 ve 26 eylül pik idi 27 silinmiyee başlamıştı. ne zaman yapsam çıkar sence varsa ? hiç umudum yok ama 25 ve 27 değerlendirildi. sat 12 eylül bat 9 yada 10 ekimGebelik testi demi? Yumurtlamanin ustunden 12. gun saydigindan hemen hemen adet zamanina denk gelir ve testbyaoatsanda silikte olsa cikar canim
Kuzum eerbeek olduğu zaman veya çatladığı zaman bir döllenme olduysa üstüne 11 gün saydığında Ayın 7'sine denk geliyor ekim 7 de test yaparsan çıkar diye düşünüyorumcanım mesela benim testlerde25 ve 26 eylül pik idi 27 silinmiyee başlamıştı. ne zaman yapsam çıkar sence varsa ? hiç umudum yok ama 25 ve 27 değerlendirildi. sat 12 eylül bat 9 yada 10 ekim
tamam canım çok sağol bakalım sanmıyorum ama işte bir ümittKuzum eerbeek olduğu zaman veya çatladığı zaman bir döllenme olduysa üstüne 11 gün saydığında Ayın 7'sine denk geliyor ekim 7 de test yaparsan çıkar diye düşünüyorum
Pozitif dusunelim pozitif enerjileri cekelim kendimizetamam canım çok sağol bakalım sanmıyorum ama işte bir ümitt
Pik ne demekİğne vurulduktan sonra koyulaşması zaten beklenen bişey canım iğnenin etkisi o ama ben iğneden önce pik olmasını istedim 21 mm küçük değilki neden pik değildi hala düşünüyorumfarzedelimki iğneden sonra oldu o zaman ne yani yumurtanın boyutu 23-24 mm' mi olması gerekiyo pik olması için? Çok enteresan
GunaydiinlarGünaydın @Mihribaalin bugün 19.gün. Tek çektiğim ve karşılaştırmalı çektiğim fotoları ekliyorum.
Bir de ara lekelenmeler için Primolut kullanıyorum 14. Günden beri, acaba o mu engelliyor çatlamasını?
Evet beybi ilk defa böyle uzun oldu. Meraktayım ben de bakalım ne olacakGunaydiinlarOnun etkiside olabilir kuzum ilk defa bu ay boyle oldu demi birde ya ben yarin catlicak gibi hissediyorum desem cunku cok guzel koyulukta cikmis T cizgisi siger testlerde bukadar koyu degildi bence tam olmus bugun ki ben hala umutluyum
Hislerim yanitmaz asla bu seferde yaniltmicak insallah suan testin olmasi gerektigi koyulukta digerleride pike yakin durumdaymis zaten yumurtan gec olgunlasti ve catlamasi biraz uzun surdu, ama olur bazi aylar boyle robot degiliz ya canim hersey tıkırında çalışmayabiliyor mevsim degisikligi gecisleri hersey etkilerEvet beybi ilk defa böyle uzun oldu. Meraktayım ben de bakalım ne olacak
İnşallah canım, çok sağ olHislerim yanitmaz asla bu seferde yaniltmicak insallah suan testin olmasi gerektigi koyulukta digerleride pike yakin durumdaymis zaten yumurtan gec olgunlasti ve catlamasi biraz uzun surdu, ama olur bazi aylar boyle robot degiliz ya canim hersey tıkırında çalışmayabiliyor mevsim degisikligi gecisleri hersey etkilero yumurta çatlayacak
Şukur.catlamis ya
Geceyi bulmadıŞukur.catlamis yakuruluga islakliga bakma kuzum negatif dusunme hic herkes aynindegil ki sey gibi dusun kimileri hamilelik belirtilerini bariz yasar kimileri adet belirtilerinin aynisini yasar ama hamile cikar ☺ yumurtlamada da oyle. Bu gece yapıs kocanaa