- 10 Ekim 2019
- 2.051
- 4.527
Geceyi bulmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceyi bulmadı
T tostos358 Öncelikle yaşamış olduğunuz hastalıktan dolayı çok geçmiş olsun bir daha göstermesin allah iki kez atlatmışsın ve çok güclü bir kadinsın ❤
Öncelikle yumurtalar gelişirken LH hormonu salgıladığı için bazı durumlarda artışı azalır söz konusu Olabilir çünkü yumurta tam anlamıyla olgunlaştığı zaman için LH hormonu yoğun bir şekilde salgılanıyor Bu da testte eşit şekilde iki çift çizgiyi görmemizi sağlıyor testin 15 ile 16 günleri pik ama 16 gün net bir şekilde pik. Eğer eşinizde sperm problemi yoksa çatlama görene kadar her gun ( ortalama 2 gun sonra catlar yumurta) değerlendirebilirsiniz veya gün aşırı olarak devam edebilirsiniz ilişkiye. Günde 1 tane test yapmanız yeterli Aslında testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz gerekiyor Her gün aynı saatte yapmaya denk getirmeye çalışın özellikle. Testi bugün tekrarlayın çatladığını gördüğünüz gün ve sonraki iki günde yeni değerlendirmeniz Önemli çünkü spermler çatladığı zaman yumurtayı daha kolay dölleyebilir. benim pik gördüğüm test aşağıya Resim ekledim 16 güne tekabül ediyor
Eki Görüntüle 2702310 tekrar test yapmaya devam edin yaptıkça resimlerini buradan atabilirsiniz birlikte yorumlarız tekrardan kısaca pik gununuzu Yakalamissınız, vucudunuzuda dinleyin özellikle akıntı, varmı hafif ateş basma veya kasıklarda ince bir agrı bat gibi
Akinti var ise sivi sekilde seffaf bu yumurtanin catladigina isaret ediyor. Bugun bekleyin yarin tekrat test yapin silikse catmis anlamina gelexektir yarini degerlendirme yaparsiniz tektardan. Gun asiri iliski devm etmenizi tavsiye ederim geri kalan gunlerde. Her gun iliski sperm sayisinida etkiledigini dusunuyorum tup bebek dusunmek icin cok erken henuz yumurtlamanizi takip ederek onumuzdeki aylarda degerlendirin derim esiniz sperm testi yaptirdimi siz de hormon testi yaptirdiniz mi yakin zamanda?çok teşekkür ederim ilginiz için. eklediğiniz resim bugünün testiydi aslında yanlış ifade etmişim sanırım. bugün 17. gün piki bugün yakalamışım yani. ben de 2 gündür piki gördüm diye diye değerlendiriyorum. ama bugün de pikse artık adamı bi salayım çatlamayı gördüğümde tekrar değerlendireyim.
Aslında testi hep aynı saatte yapıyorum kahvaltıdan sonra sıvı alımını kesip 12-13 gibi yapıyorum. kullanma talimatına falan çok dikkat ettim hep. 13. günde koyulaşmayı görünce piki ve çatlamayı kaçırmayayım diye bir de 18 civarı yapmaya başlamıştım. ama akşamları yaptığım bütün testler sabah testlerinden daha silik çıkıyor hep. Çatlama sanıyorum silikleşmeyi sonra ertesi sabah çatlamadan ziyade daha da koyulaşma görünce panik oluyorum. bu akşam yaptığımda da aynı şekilde olacak muhtemelen
açıkçası testler benim durumumda işe yaramıyor mu ve yumurtlamıyor muyum acaba diye düşüyordum .ama çok rahatladım sayenizde. şansım normalden çok daha az olsa da en azından deneyebileceğim tarih aralığımı tespit edebiliyorum. ilerisi için de vücudum yumurta ürettiği için tüp bebek tedavisine de başlayabileceğim.
bu arada dünden beri akşamları hafif bir sıcak basması oluyor, yumurta kıvamından ziyade sulu şeffaf bir akıntım var ve hafif bir karın ağrısı da başladı.
ilk defa kullandığım için kafam baya karışmış sanırım
Henuz catlamamis canim iki testte pik duruyor yarin tekrar yap ayni saatlerde catlamis olur buyuk ihtimalle degerlendirin bugunu kesin cok guzel pik duruyor cunkuArkadaşlar bir de bana yardımcı olsanız 1 numaralı olan dün yaptığım test 2. Numara bugün henüz çatlamadı mi demek bu kaşıklarım çok ağrımaya başladı 2 saattir testi yapalı 6 saati geçti
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım bugün tamam yarını da mi değerlendirmem gerekiyor pekiHenuz catlamamis canim iki testte pik duruyor yarin tekrar yap ayni saatlerde catlamis olur buyuk ihtimalle degerlendirin bugunu kesin cok guzel pik duruyor cunku
Yarin tekrar test yap catlamis ise yarinida degerlendirin canim eger pik ise bekleyin bir gun catldigi zaman degerlendirin ki sperm sayisi düşmesinCevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım bugün tamam yarını da mi değerlendirmem gerekiyor peki
Tamam canım.insallah yarın yine burdan atarım testi çok çok teşekkür ederim sanaYarin tekrar test yap catlamis ise yarinida degerlendirin canim eger pik ise bekleyin bir gun catldigi zaman degerlendirin ki sperm sayisi düşmesin
Canim daha dun gordum ovu tetinde iki cizgide kop koyu cikiyor sonra hamile cikmis burdaki bir arkadas. Ama bazen yaniltadabiliyor. Sanirim hamilelikten dolayi artan hirmonlardan koyu cikmisti. Ama en sagliklisi hamilelik testi ile ogrenmen kac gun var adetine suan ?Merhaba kızlar, adetime üç gün kaldı üstteki ki adetime 5 gün kala alttaki dünün ovu koyulaşıyor gibime geldi hamilelik olabilir mi ? Gebelik testi aşırı silik sadece ben görüyorum desem yeri var Eki Görüntüle 2708361
Canım ben ilk gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim adete 3gun kala kıpkırmızı olmuştum c çizgisinden koyuydu ve anında öyle oluyor beklemeden seninki silik gibi umudunu kırmak gibi olmasın ama adete yakin lh hormonu öyle çıkabiliyor maalesefMerhaba kızlar, adetime üç gün kaldı üstteki ki adetime 5 gün kala alttaki dünün ovu koyulaşıyor gibime geldi hamilelik olabilir mi ? Gebelik testi aşırı silik sadece ben görüyorum desem yeri var Eki Görüntüle 2708361
3 gün var daha canımCanim daha dun gordum ovu tetinde iki cizgide kop koyu cikiyor sonra hamile cikmis burdaki bir arkadas. Ama bazen yaniltadabiliyor. Sanirim hamilelikten dolayi artan hirmonlardan koyu cikmisti. Ama en sagliklisi hamilelik testi ile ogrenmen kac gun var adetine suan ?
Gebelik testi aşırı silik zaten kimyasaldır diye tahmin ediyorumCanım ben ilk gebeliğimi ovulasyon testi ile öğrendim adete 3gun kala kıpkırmızı olmuştum c çizgisinden koyuydu ve anında öyle oluyor beklemeden seninki silik gibi umudunu kırmak gibi olmasın ama adete yakin lh hormonu öyle çıkabiliyor maalesef
Pik ne zaman olmuştuGebelik testi aşırı silik zaten kimyasaldır diye tahmin ediyorum
ayın 9. 10. SilikleştiPik ne zaman olmuştu