- 12 Şubat 2024
- 198
- 56
- 18
- Konu Sahibi kanadikirik
Aynen zaten 18 şubata da kadın doğumdan randevum var bakalım canimOda doğru neyse sonuç güzel olsun da hepimiz adet gününü bekleriz öğrenmek için sıkıntı yokyeter ki sağlıklı olsunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen zaten 18 şubata da kadın doğumdan randevum var bakalım canimOda doğru neyse sonuç güzel olsun da hepimiz adet gününü bekleriz öğrenmek için sıkıntı yokyeter ki sağlıklı olsunlar
Yine duramadım ilk 10 dkada böyle oldu 30 dk sonrasini degerlendirmeyin yazıyorduOda doğru neyse sonuç güzel olsun da hepimiz adet gününü bekleriz öğrenmek için sıkıntı yokyeter ki sağlıklı olsunlar
Sanki çok silik bir çizgi görüyorum ben tabi canlı olarak sen daha iyi görürsünYine duramadım ilk 10 dkada böyle oldu 30 dk sonrasini degerlendirmeyin yazıyordu
Amin inşallah o kadar ağladım ki o hastanede eşim ve kayınvalidenden Allah razı olsun sizinle aynı şeyleri söylediler doktorlar artık baştan savıyor üzülme bidaha gitme denemeye bak dediler gerçekten eş çok önemli onların sayesinde kafamdan silip attım bütün kötü duygularıHiç korkmayın hiç üzülmeyin gerçekten şu doktorları anlamıyorum bizi rahatlatacak yerde iyice strese sokuyorlar sizin değerleriniz normal neden düşük demişti doktor anlamadım birkaç doktorun videosunu izledim 1.50 nin altında olursa düşük 4.0 ın üstünde olursa yüksek demişler ama 0.2 yada 0.5 olanlar bile hamile kalmışlar bu çok da mühim değil yani hem siizn yaşınız daha çok genç üzülmeyin lütfen hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah![]()
Evet herşey normal Amh 1.22 ile 1. 56 arası değişiyorÇoğu doktor maalesef panik yaptırıyor adetin 2. 3. Günü hormon testi yaptirdinizmi
Yarın test yapacak mısın yoksa randevuyu mu bekleyeceksin malum yarın cumartesiAynen zaten 18 şubata da kadın doğumdan randevum var bakalım canim
Bu sabah yaptım canım bisey çıkmadıYarın test yapacak mısın yoksa randevuyu mu bekleyeceksin malum yarın cumartesi![]()
Normalde benim regl başlar sonra sancısı olur bugün sancim var özellikle sağ karın altı kasikta hani kosarsinda dalagin siserya oyle bi sanci olsaydı testte çıkardı bugün. kist olmuş olabilir diye düşünüyorumYarın test yapacak mısın yoksa randevuyu mu bekleyeceksin malum yarın cumartesi![]()
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Aynen o ağrı meselesi bende de değişti benimde regl başlamadan asla ağrım olmazdı son 2 aydır regle 3 gün kala ağrılarım başlıyor sonra regl oluyorum. Hormonlar falan birşeyler değişiyor demek kiNormalde benim regl başlar sonra sancısı olur bugün sancim var özellikle sağ karın altı kasikta hani kosarsinda dalagin siserya oyle bi sanci olsaydı testte çıkardı bugün. kist olmuş olabilir diye düşünüyorum
Aynen hayırlısı senin kaç gün kaldı bataHayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay olur. Aynen o ağrı meselesi bende de değişti benimde regl başlamadan asla ağrım olmazdı son 2 aydır regle 3 gün kala ağrılarım başlıyor sonra regl oluyorum. Hormonlar falan birşeyler değişiyor demek ki
2 Mart bat o yüzden 15 gün falan kaldıAynen hayırlısı senin kaç gün kaldı bata
Bence hamilesin bir daha gebelik testi yap yoksa da direk kan verBugün çıkarsam alacağım dün akşam ustude yaptım aynı koyuluktaydi
Dün yaptım kaset test çıkmadı bugün regl günüm gelen giden yok olmasında bebek olsun insallahBence hamilesin bir daha gebelik testi yap yoksa da direk kan ver
Ay inşallah canım benim inşallah hamilesindirDün yaptım kaset test çıkmadı bugün regl günüm gelen giden yok olmasında bebek olsun insallah
İnsallah gönlündeki olur sağlıklaAy inşallah canım benim inşallah hamilesindir
Bende 12 gün gecikti regl regl a 5 gün kala yumurtlama görmüştüm test yaptım negatif pazartesi de olmazsam kan vermeye gidicem direk
İnşallah canım rabbim isteyen herkese versinİnsallah gönlündeki olur sağlıkla![]()
Kan verdin mi belki kanda çıkarKızlar selam regl namina hala gelen giden yok testtede çıkmadı bisey
Salı günü randevum var ozaman veririmKan verdin mi belki kanda çıkar
Hadi hayırlısı ozaman inşallah pozitif sonuç alırsınSalı günü randevum var ozaman veririm