- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi kanadikirik
Bence bebek düşünenler mutlaka baktırsınız sürpriz oldu bana yumurta rezervim düşük çıktıBen hiç baktırmadım açıkçası bir bilgim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bebek düşünenler mutlaka baktırsınız sürpriz oldu bana yumurta rezervim düşük çıktıBen hiç baktırmadım açıkçası bir bilgim yok
Durumunuz ne olduTestler geldimi canım
Yaşınız göre düşük canım.Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Akıntıya artış varmi vücut sıcaklığında falanİnşallah bugün benim sol kasığımda ara ara batma oluyor ağrı gibi değilde çok az bı batma hissi gelip geçiyor yumurtlama olabilir mi acabaHerşeyi ona yoruyor da olabilirim
![]()
Benin 0.02 di 5 sene önce 3 kere normalden gebe kaldım canım 34 yasinda. yaş kaç sizinKızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Henüz test yapmadım tekrar 3 gün kaldıDurumunuz ne oldu
Yok maalesef test yaptım silik çizgi çıktı zaten yanlış anlamışımA
Akıntıya artış varmi vücut sıcaklığında falan
O zaman çatladı demek degilmiYok maalesef test yaptım silik çizgi çıktı zaten yanlış anlamışım
Belkide olabilir neyse hayırlısıyla artık bakalım ne olacakO zaman çatladı demek degilmi
Yaşım daha 23Benin 0.02 di 5 sene önce 3 kere normalden gebe kaldım canım 34 yasinda. yaş kaç sizin
Dua edin bende inşallah normal yollarla gebe kalmak istiyorum daha 5 aylık evliyim doktor öyle korkuttu ki beni ağlayarak perişan halde çıktımBenin 0.02 di 5 sene önce 3 kere normalden gebe kaldım canım 34 yasinda. yaş kaç sizin
Bence testlerinize göre var gibi ben o markanın 10 tane testini kullandım bir kere bile çizgi çıkarmadıHenüz test yapmadım tekrar 3 gün kaldı![]()
Çoğu doktor maalesef panik yaptırıyor adetin 2. 3. Günü hormon testi yaptirdinizmiDua edin bende inşallah normal yollarla gebe kalmak istiyorum daha 5 aylık evliyim doktor öyle korkuttu ki beni ağlayarak perişan halde çıktım
Hayırlısıyla gönlündeki olsun canimBelkide olabilir neyse hayırlısıyla artık bakalım ne olacak
İnşallah tekrar test yapmaya korkuyorum aslında bat günümü bekliycem galibaBence testlerinize göre var gibi ben o markanın 10 tane testini kullandım bir kere bile çizgi çıkarmadı
Belirtilerin var mı canım senin nasıl gidiyorSelam kızlar ne durumdasınız benim son 3 gün kaldı
Hiç korkmayın hiç üzülmeyin gerçekten şu doktorları anlamıyorum bizi rahatlatacak yerde iyice strese sokuyorlar sizin değerleriniz normal neden düşük demişti doktor anlamadım birkaç doktorun videosunu izledim 1.50 nin altında olursa düşük 4.0 ın üstünde olursa yüksek demişler ama 0.2 yada 0.5 olanlar bile hamile kalmışlar bu çok da mühim değil yani hem siizn yaşınız daha çok genç üzülmeyin lütfen hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallahDua edin bende inşallah normal yollarla gebe kalmak istiyorum daha 5 aylık evliyim doktor öyle korkuttu ki beni ağlayarak perişan halde çıktım
Bencede bekle evet bencede var gibi ama zaten birşey kalmadı ki daha kesin bir sonuç alırsın hayırlısıyla inşallah heyecanla bekliyoruzİnşallah tekrar test yapmaya korkuyorum aslında bat günümü bekliycem galiba
9 gün önceden ovulasyon da koyu cikarmi onu anlayamadım bugün dongumun 26.gunu 17.gununden itibaren 4 gün koyu çıkmıştıBencede bekle evet bencede var gibi ama zaten birşey kalmadı ki daha kesin bir sonuç alırsın hayırlısıyla inşallah heyecanla bekliyoruzSenin sonucun pozitif çıkarsa bu demektir ki adet günlerine yakın ovulasyon testleriyle de anlayabiliriz hamile olduğunuzu
Oda doğru neyse sonuç güzel olsun da hepimiz adet gününü bekleriz öğrenmek için sıkıntı yok9 gün önceden ovulasyon da koyu cikarmi onu anlayamadım bugün dongumun 26.gunu 17.gununden itibaren 4 gün koyu çıkmıştı