• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi 17.gun gebelik

Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Yaşınız göre düşük canım.

Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Benin 0.02 di 5 sene önce 3 kere normalden gebe kaldım canım 34 yasinda. yaş kaç sizin

Dua edin bende inşallah normal yollarla gebe kalmak istiyorum daha 5 aylık evliyim doktor öyle korkuttu ki beni ağlayarak perişan halde çıktım
Hiç korkmayın hiç üzülmeyin gerçekten şu doktorları anlamıyorum bizi rahatlatacak yerde iyice strese sokuyorlar sizin değerleriniz normal neden düşük demişti doktor anlamadım birkaç doktorun videosunu izledim 1.50 nin altında olursa düşük 4.0 ın üstünde olursa yüksek demişler ama 0.2 yada 0.5 olanlar bile hamile kalmışlar bu çok da mühim değil yani hem siizn yaşınız daha çok genç üzülmeyin lütfen hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah 🤲

İnşallah tekrar test yapmaya korkuyorum aslında bat günümü bekliycem galiba
Bencede bekle evet bencede var gibi ama zaten birşey kalmadı ki daha kesin bir sonuç alırsın hayırlısıyla inşallah heyecanla bekliyoruz😊 Senin sonucun pozitif çıkarsa bu demektir ki adet günlerine yakın ovulasyon testleriyle de anlayabiliriz hamile olduğunuzu

Bencede bekle evet bencede var gibi ama zaten birşey kalmadı ki daha kesin bir sonuç alırsın hayırlısıyla inşallah heyecanla bekliyoruz😊 Senin sonucun pozitif çıkarsa bu demektir ki adet günlerine yakın ovulasyon testleriyle de anlayabiliriz hamile olduğunuzu
9 gün önceden ovulasyon da koyu cikarmi onu anlayamadım bugün dongumun 26.gunu 17.gununden itibaren 4 gün koyu çıkmıştı

9 gün önceden ovulasyon da koyu cikarmi onu anlayamadım bugün dongumun 26.gunu 17.gununden itibaren 4 gün koyu çıkmıştı
Oda doğru neyse sonuç güzel olsun da hepimiz adet gününü bekleriz öğrenmek için sıkıntı yok 😂 yeter ki sağlıklı olsunlar

Back