Ovülasyon takibi ile hamile kalanlar, kaçıncı ayda kaldınız, serüveniniz nasıldı

Ben hala yumurtlama günümü yakalayabilmiş değilim. Hergün kurallara uygun yapıyorum ovülasyon testini ama çift çizgiyi bir türlü yakalayamadım. Ve bugün 19. Gün çok şaşkınım normalmi yani bu ben anlamadımki
Canım bi arkadaş yukarda yazmış ne kadar. Benzıyır hıkayeniz

Rabbim hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin kızlar. Ben ovulasyon testi kullandim hatta ilk kullandığım ay hamile kaldim amma adetten hemen sonra yumurtlamisim ki cok duzenli adet olurum. Ovu testinde hic yakalayamadim koyu çizgiyi, hep varla yok arası silik cizgi vardi. Cok da strese girip üzüldüm yumurtlamiyor muyum diye. Adete 6 kala belki gec yumurtluyorumdur diye bi ümit ovu testi yaptim koyu cizgi. O gun iliski oldu yumurtladim sandim. Ertesi gun bir daha yaptim neredeyse pik yapiyor. Meğer hamileymişim.
Bu testlerde duzenli adet gorenler adet bitimi 10-12. gun baslasin yaziyor ama herkesin bünyesi farkli. Ben 8. gun basladim ama yine de kacirdim yumurtlamayi. O yuzden siz duzenli iliskiye girin kesinlikle. Bence testi de düşünmeyin moral bozuyor sadece. Adetin bittigi gunden itibaren gun aşırı iliskiyle Allah hepinize nasip eder insallah.
Kesinlikle sana katılıyorum ben şuan hamile değilim ama 19. Gün olmasına rağmen hala yumurtlama çizgisini ovülasyon testinde göremedim adet olana kadar yapmaya devam edicem bakalım sonuç ne olucak

Kesinlikle sana katılıyorum ben şuan hamile değilim ama 19. Gün olmasına rağmen hala yumurtlama çizgisini ovülasyon testinde göremedim adet olana kadar yapmaya devam edicem bakalım sonuç ne olucak
Devam et canim testi yapmaya. Ama yumurtlamadim mi diye uzulme, herkesin farkli zamanda oluyor çünkü. Tez zamanda alirsin insallah guzel haberleri:)

Kizlar pko varsa yumurtlama olmadan da adet olunabiliyormus insallah yoktur ama bilginiz olsun ona gore erken tedaviye baslanir. Ben pkoluyum adetlerim duzenli ama yumurtlama oluyor mu bilmiyorum. Insallah en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz:)

D40128DD-004A-4F21-B1E2-41EEDFF1B80F.webp Kızlar şimdi ovülasyon testi yaptım takipteydim ya çift çizgiyi çok şükür yakaladım bunu nasıl değerlendiriyoruz bu yumurtlama olmuş anlamındamı

Kızlar benim de en koyu günü ve diğer günü değerlendirdik bakalım neler olacak merakla beklıyorum bende ama bu ay daha rahatım nedense :))

zaten kafa rahatken oluyor canım sabretmek gerek inşallah bu ay tutturcaz :)

Kızlar ben bişey sorucam ovülasyon testinde çift çizgiyi yakalayıp değerlendirdik yumurta çatlamıştır dimi yani çatlamamış olsa çift çizgi çıkmazdı dimi çünkü takvimdeki yumurtlama günüyle aynı gün çift çizgiyi yakaladım demekki takvim doğru ama geçen ay yumurtlama oldupunu bildiğim gün yumurtlama yok demişti oyüzden ovülasyon testini önermişti yanılma ihtimali varmıdır ben çok umurtluyum eğer tutturduysam yani çift çizgiyi gördüğüme göre yumurta çaylamıştır dimi

Eki Görüntüle 2101408 Kızlar şimdi ovülasyon testi yaptım takipteydim ya çift çizgiyi çok şükür yakaladım bunu nasıl değerlendiriyoruz bu yumurtlama olmuş anlamındamı
Ceylan merhaba canım bu ay çok garip birşey yaşıyorum şimdi aşağıya atacağım testlerden üstteki 23 ocağa ait ben o gün oldu sanıp iki günü değerlendirdik ama dün akşam öylesine yaptım alttaki gibi çıktı. Ne olur ne Olmaz diye yine değerlendirdik. Bu Arada ikisi arasındaki yaptığım testler hep silikti anlam veremedim sen ne düşünüyorsun

Ceylan merhaba canım bu ay çok garip birşey yaşıyorum şimdi aşağıya atacağım testlerden üstteki 23 ocağa ait ben o gün oldu sanıp iki günü değerlendirdik ama dün akşam öylesine yaptım alttaki gibi çıktı. Ne olur ne Olmaz diye yine değerlendirdik. Bu Arada ikisi arasındaki yaptığım testler hep silikti anlam veremedim sen ne düşünüyorsun

Eklentiler

• D97D8F21-F5B4-4EB2-8877-5CE0ACFBAC05.webp
    D97D8F21-F5B4-4EB2-8877-5CE0ACFBAC05.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 178
Kızlar ben bişey sorucam ovülasyon testinde çift çizgiyi yakalayıp değerlendirdik yumurta çatlamıştır dimi yani çatlamamış olsa çift çizgi çıkmazdı dimi çünkü takvimdeki yumurtlama günüyle aynı gün çift çizgiyi yakaladım demekki takvim doğru ama geçen ay yumurtlama oldupunu bildiğim gün yumurtlama yok demişti oyüzden ovülasyon testini önermişti yanılma ihtimali varmıdır ben çok umurtluyum eğer tutturduysam yani çift çizgiyi gördüğüme göre yumurta çaylamıştır dimi
Canım koyu çizgi yumurtanın 48 saate çatlayacagını gösterir sen o koyu çıkan çizgin iyice soluklaşana kadar ilişkiye devam et

Kızlar bilgisi olan var mı testin birini 23 de yaptım üsttekini o iki günü değerlendirdik. Sonra dört gün silikti dün akşam yaptım tekrar koyu neden böyle anlamadım. Alttaki dün akşam üstteki 23 ü

Eklentiler

• 340B8F7A-A3DF-492A-9AB1-F0542FF8CBCB.webp
    340B8F7A-A3DF-492A-9AB1-F0542FF8CBCB.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 145
  • 1C83E3E6-AAAD-486E-81EC-FFEE0294FA6C.webp
    1C83E3E6-AAAD-486E-81EC-FFEE0294FA6C.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 135
BD31ED65-C9D3-4A71-880A-908EA1FBDE7B.webp Kızlar merhaba sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. Ben internetten ovülasyon testi sipariş ettim çoklu, son kullanma tarihine de dikkat ettim 2020. Adetim 30-31 günde bir oluyor prospektüse göre adetin 10-11. günlerinde başlamam gerektiği yazıyordu. 12 ekimde başladı 16 ekinde bitti. 23 ekimde yapmaya başladım. Testler durdukça bazıları sararma yaptı anlamadım nedenini tarihi de geçil değil. Sadece 2 gün yapamadım testi 25 ve 27 ekimde ama o günler ölçemediğim için ilişkiye girdik kaçırmayalım diye. Bana büyük ihtimalle 25 i ölçemediğim gün yumurtlama oldu gibi geldi. Sizde bakıp bi tahminde bulunabilir misiniz ?

Kızlar sizce bugün pik olmuş mu ? Eşim bugün nöbetçi ben yine de ne yap et gel dedim değerlendirdik bugün bir defa beraber olduk sürekli mi olmamız lazım işte olduğu için yine de değerlendirdik yani ayaklarımı diktim yarım saat yattım ama kalkınca yine aktı biraz. Gün içerisindeki ovülasyon testlerimi atıyorum flaşlı ve flaşsız olarak sizce pik mi ? Laboquick testin markası.

Eklentiler

• E155AA1B-6651-4EF8-94F0-AFAB7235FAE9.webp
    E155AA1B-6651-4EF8-94F0-AFAB7235FAE9.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 138
  • A3755557-53EC-4757-BA04-B40926A4A387.webp
    A3755557-53EC-4757-BA04-B40926A4A387.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 115
Back
X