Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün gece eşim 12 de geldi bende aynı şekilde o saatlerde çok yorgunduk yatınca sizmisiz sabah ilişki oldu inşallah geç kalmamisizdir hala akşam biraz akıntım vardı seffaf sabah da hala kuru değildim ama bilmiyorum nasip artık zaten yarın bı haftalığına memlekete gidiyorum daha iliski olmaz gelince eşimin doğum günü yaklaşıyor İnşallah ona güzel bir hediye veririm:anneadayı::KK200::KK60:

image.jpg

Yumurtlama dönemim geçmiş mi sanki çizginin netliği gitmeye başlamış . Regl 14 ünde oldum 19 bitti . 24 Haziran’da yapmaya başladım

Yumurtlama dönemim geçmiş mi sanki çizginin netliği gitmeye başlamış . Regl 14 ünde oldum 19 bitti . 24 Haziran’da yapmaya başladım

Kuzum reglin bitince 5.gün başlamışsın teste 24 Haziran dan bugüne dek yaptın mı düzenli olarak ve çift koyu çizgi yakaladın mı?

Kuzummmm teşekkür ederim iyiyim Allah a şükür 20+1 oldum minnak oğlumuz tekme atarken artık karnım yukarı kalkıyor :) güçlendi epey şükür olsun.5 gün önce de tetanoz aşısı oldum,2 hafta sonrada detaylı ultrason yaptıracağım bende böyle durumlar :) sen nasılsın kuzum?

Kuzummmm teşekkür ederim iyiyim Allah a şükür 20+1 oldum minnak oğlumuz tekme atarken artık karnım yukarı kalkıyor :) güçlendi epey şükür olsun.5 gün önce de tetanoz aşısı oldum,2 hafta sonrada detaylı ultrason yaptıracağım bende böyle durumlar :) sen nasılsın kuzum?
İyiyim bende canım doktorumuz erkek dedi pipisinin usg resmini de verdi 16 haftalıkken ama dha tam inanmış değilim 16 haftalık ken yanilma payı varmıdır sence

İyiyim bende canım doktorumuz erkek dedi pipisinin usg resmini de verdi 16 haftalıkken ama dha tam inanmış değilim 16 haftalık ken yanilma payı varmıdır sence
Biraz düşük ihtimal ama yanılmış olabilir tabi ki kordonla karıştırılıyor bazen çünkü

Bana da yardımcı olur musunuz ne zaman pik olmuş ne zaman çatlamış yorumlar misiniz
IMG_20180716_221819.jpg

Kuzummmm teşekkür ederim iyiyim Allah a şükür 20+1 oldum minnak oğlumuz tekme atarken artık karnım yukarı kalkıyor :) güçlendi epey şükür olsun.5 gün önce de tetanoz aşısı oldum,2 hafta sonrada detaylı ultrason yaptıracağım bende böyle durumlar :) sen nasılsın kuzum?[/QU öyle mi diyorsun

16.ve 17.gün ilişkiye girdik bakalım nasibimizde varsa 10 gün sonra bat çift çizgileri görürüz inşallah
Kuzum aklında olsun yumurtlama gününden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası da gebe kalmaya elverişli günlerdir keşke 18-19 da değerlendirseydin iyi olurdu aslındaHayırlısı olsun

Kuzum aklında olsun yumurtlama gününden 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası da gebe kalmaya elverişli günlerdir keşke 18-19 da değerlendirseydin iyi olurdu aslındaHayırlısı olsun
18-19unda eşim yanımda değildi erkek bebek için yumurtlama günü şansı artırıyormuş ya onun için bu ay öyle denedik bir kızım var çok şükür birde oğlan olursa güzel olur dedik

Kızlar ben şoklandım sizde şoklanın :)) doktorum ikizlere de hamile olabilirsin çünkü karnın 14 hafta için fazla büyük ve normalde ileri haftalarda yaşaman gereken belirtileri önce yaşıyorsun dedi bir de şu var benim annem de,anneannem de,teyzem de,diğer teyzem de ve anneannemin annesin de tek yumurta ikizi var.Hiç fire vermeden bana kadar geldi tek yumurta ikizleri bilmem bende ne olur ama doktorum böyle bir şey söyledi ve tek yumurta ikizi olup da bebek sırtını döndüyse anca 7. yada 8.ay fark edebiliriz o da dönerse diğer tarafa dedi.Benim annemin ikizleri biz bilmedik mesela,doğuma tek diye girdi,ikiz çıktı :)) bana zaten herkes kaç aylık olduğumu öğrenince ikiz mi diye soruyor,tek diyorum acaba önce mi hamile kaldın diyen bile oldu. hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba benm 4. Hafta olmasına rağmen beta hcg hormonum yüksek çıktı doktor 6 haftalık değeri dedi ikiz olabilirmiş olabilirmi acaba ? Sizin değerler nasıldı

Merhaba benm 4. Hafta olmasına rağmen beta hcg hormonum yüksek çıktı doktor 6 haftalık değeri dedi ikiz olabilirmiş olabilirmi acaba ? Sizin değerler nasıldı
Kaç çıktı ki canım ne güzel herhangi bir ilaç kullandım mı doğal yoldan mı olucak ikiz olursa

Kaç çıktı ki canım ne güzel herhangi bir ilaç kullandım mı doğal yoldan mı olucak ikiz olursa
Hatta tam 4 haftalıkta değil 3 hafta 5 günlük olmasına rağmen 902 çıktı betahcg. normal sadece korunmayı bıraktım hamile kaldım bişey yapmadım extra

Hatta tam 4 haftalıkta değil 3 hafta 5 günlük olmasına rağmen 902 çıktı betahcg. normal sadece korunmayı bıraktım hamile kaldım bişey yapmadım extra
4+2 de 800lerdeydi benimde bunu anlaman için 2 günde bir kan tahlili yaptırman lazım

X