Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama tarihi aydan aya degisiyormu bu konuda bilgin varmi cunku benim sdetim hic sasmaz hep 29 gunde bir olurum simdi adet tarihimde aticak o yuzden saskinim
Benim de hiç değişmezdi ama nisanda 5 gün geciktim, hamile değildim ilaç kullanmadm, geç yumurtladığım için geç adet oldum, bebek işini çok kafaya takınca malesef insan etkileniyor, yumurtlama da gecikiyor adette de gecikiyor. Çok kafa yormamak lazım.

Benim de hiç değişmezdi ama nisanda 5 gün geciktim, hamile değildim ilaç kullanmadm, geç yumurtladığım için geç adet oldum, bebek işini çok kafaya takınca malesef insan etkileniyor, yumurtlama da gecikiyor adette de gecikiyor. Çok kafa yormamak lazım.
Olabilir cunku benimde hic hecikmezdi ama benim bi oglum var o hamileligimdede doktor 1 hafta eklemisti adet tarihime demekki o zamanda gec yumurtlama olmus

Kızlar benim t çizgisinin yarısı kopkoyu,yarısı açık. Bir fikri olan var mı? hep silik çıkıyordu. bugün çizginin yarısı koyu(c gibi) yarısı silik

kizlar bana yardim edin kafam cok karisti
Screenshot_20180618-153737_Gallery.jpg
predictor markayla gayet iyi giderken test asamalari
1tane kaldi diye miratec marka ovulasyon testi aldim denedim ve sonuc
Screenshot_20180618-153851_Gallery.jpg
ayni gun farkli marka sizce ben hangisine guveneyim

Normal adet döngünüz kaç gün? Bu ay yumurtladığınuz günü belirleyebildiniz mi?
gecen iki ay dr kontrolunde tedavi oldugum halde 1ay 6hafta 2.ay 7haftayi buldu sökturucu ignelerle adet oldum bide oyuzden hic bilmiyorum oncesindede agir cilt ilaci kullandigimdan kontrol hapiyla regl oluyordum

gecen iki ay dr kontrolunde tedavi oldugum halde 1ay 6hafta 2.ay 7haftayi buldu sökturucu ignelerle adet oldum bide oyuzden hic bilmiyorum oncesindede agir cilt ilaci kullandigimdan kontrol hapiyla regl oluyordum
Sizin durum biraz karışık, ben çok tecrübeli değilim, bu ay başladık bebek denemelerine, ovü testi kullanıyorum laboquick marka ama ben de yumurtladığım günü hala anlayamadım, yani ben de acemiyim:KK43:

Ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz?
benim biraz karisik
pkos oldugumdan dr kontrolunde yumurta uyarici ilac kullanmadan gebe kalamiyorum canim 13yillik evliyim ilk gebelik istedigimde 3yil klomen asilama tup bebek tedavileri yaptim ve dr degistirdim klomenle gebe kaldim ilk ay o dr da sonra 4yil gecince 2.yi istedik yine klomenle ilk ayda nasip oldu 2kizim var ve5yil gecti suan 3. istiyoruz ama sehir degisikliginden farkli dr geldim 3aydir nasip olmadi oyle yani benim

benim biraz karisik
pkos oldugumdan dr kontrolunde yumurta uyarici ilac kullanmadan gebe kalamiyorum canim 13yillik evliyim ilk gebelik istedigimde 3yil klomen asilama tup bebek tedavileri yaptim ve dr degistirdim klomenle gebe kaldim ilk ay o dr da sonra 4yil gecince 2.yi istedik yine klomenle ilk ayda nasip oldu 2kizim var ve5yil gecti suan 3. istiyoruz ama sehir degisikliginden farkli dr geldim 3aydir nasip olmadi oyle yani benim
Allah nasip etsin inşallah tez zamanda hepimize de :)

9,11,13. Günler birlikte olmaya başlamalısın ve devamında da gün aşırı ilişki. Ovülasyondan 2 gün önce ve 2 gün sonra birliktelik. Spermler 72 saat içerde canlı kalıo sen 9. Gün birlikte olduğunda 10.günüde etkiliyor yani boş geçmez test almaya da gerek yok bence. Adetine göre günlerini hesaplayabilirsin :KK52:

Kuzum ben gebe kaldım şükür olsun çok eski yazdığıma cevap vermişsin :) ama yine de teşekkür ederim :KK66:

X