Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama zorluğu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20180612_140954.jpg
kizlar bugun 19.gunum sanki koyulasiyor acaba nezaman pik yapar

Kızlar 15. Döngüm ve daha birinci çizgi çıkmadan idrarı damlattığımda ikinci çizgiyi gördüm çıkacağı hemen belliydi yani iki dakika bile sürmedi böyle oldu sizce pik olmuş mu dün geceden beri yumurtalarımda inanılmaz şeyler oluyor batıyor ağrıyor ay heyecanlandım :KK49:(10.günden itibaren başladım ilk defa bu koyuluğu yakaladım)

Eklentiler

• E6AFCB08-9B07-43A0-825A-DE6B00AF987D.jpeg
    E6AFCB08-9B07-43A0-825A-DE6B00AF987D.jpeg
    36,3 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar bende ovulasyon testi kullanmaya başladım bu ay ama son üç gündür iki cizgide koyu çıkıyor sanki. Anlayamadım daha önce kullananlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Eklentiler

• CB4249E5-7458-4CB5-89EF-F24EC02B4327.jpeg
    CB4249E5-7458-4CB5-89EF-F24EC02B4327.jpeg
    43,9 KB · Görüntüleme: 59
Bu T çizgisi beni öldürecek:bicak:

Eklentiler

• IMG_20180612_163643.jpg
    IMG_20180612_163643.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar 15. Döngüm ve daha birinci çizgi çıkmadan idrarı damlattığımda ikinci çizgiyi gördüm çıkacağı hemen belliydi yani iki dakika bile sürmedi böyle oldu sizce pik olmuş mu dün geceden beri yumurtalarımda inanılmaz şeyler oluyor batıyor ağrıyor ay heyecanlandım :KK49:(10.günden itibaren başladım ilk defa bu koyuluğu yakaladım)
Tam değerlendirmen gereken zaman canm değerlendir kaçırma, ben de ovulasyon testini kullandığım ilk ay hamile kaldım Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.

Tam değerlendirmen gereken zaman canm değerlendir kaçırma, ben de ovulasyon testini kullandığım ilk ay hamile kaldım Rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.
Ay inşallah aminnnn tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah.. senin de evladını Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Canım benimde dün böyle ortası kırmızıydo hafif bugün koyulaştı birden yarına dikkat et :halay:
Ya bu aldığım toplu testler hep böyle sinir oldum tam olup çizgi net olmazsa sikinti yok bı tuhaf da bakalım elimdeki testler bitene kadar yapacağım hayirlisi

Bende netten toplu test aldım sinir oluyordum hak veriyorum sana hayırlısı olsun canım
İnşallah pik yaparda değerlendiririz ama böyle olunca bu aydan da geçtim ben Ramazan zaten degerlendirmesi sıkıntı oluyor ama sen mutlaka değerlendir pik yapmış senin ki hakkımızda hayırlısı

İnşallah pik yaparda değerlendiririz ama böyle olunca bu aydan da geçtim ben Ramazan zaten degerlendirmesi sıkıntı oluyor ama sen mutlaka değerlendir pik yapmış senin ki hakkımızda hayırlısı
Haklısın ramazanda sıkıntı oluyor artı eşimde vardiyalı gece çalışınca daha da zor. Ama rabbimin veresi varsa bir şekilde bahane eder bir şeyleri ve verir inşallah hepimize :)

X