Bilmiyorum artik yumurtlamiyomum acaba diye dusunmeye basladim
Aynen öyle canim devam edicem ama saskinim ilk gunlerde cok daha koyuydu simdi belli belirsiz cizgilerGeç yumurtluyor olabilirsin dediğim gibi kuzum bu ay bence başlamışken komple devam et çift koyu çizgi görünceye dek.
Aynen öyle canim devam edicem ama saskinim ilk gunlerde cok daha koyuydu simdi belli belirsiz cizgiler
Oruc tutuyorum zaten ama sabah saatleri yapiyodum gebelde bugun daha gec yapicamÇok sıvı tüketmeden yapmalısın testi biliyorsun değil mi? Testi saat 2-5 arası ve oncesinde 2 saat boyunca sıvı almamış olman gerek
Oruc tutuyorum zaten ama sabah saatleri yapiyodum gebelde bugun daha gec yapicam
Canim 10. Gunde baya belirgindi cizgi ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi o zaman yumurtlama olmusta kacirmis olabilirmiyimÖnerilen saatleri yazdım ben sana kuzum lh hormonu en kaliteli o saatlerde oluyormuş bir de akşam 8 gibiydi sanırım onu çok net hatırlayamıyorum
Canim 10. Gunde baya belirgindi cizgi ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi o zaman yumurtlama olmusta kacirmis olabilirmiyim
Tesekkür ederim canım bütün sorularıma cevap verdinOlabilirsin kuzum evet illa kontrol çizgisinden koyu olması gerekmiyor.2 koyu çizgi olması da yeterli
Tesekkür ederim canım bütün sorularıma cevap verdin
Evet kuzum değerin iyi çıkmış benim de 19 falan çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah
Ya regl ye daha 13 günü var şaka gibiAh kuzum ah hamile mi kaldım yoksa regl mi olacağım diye kafayı yemiştim bende,belirtileri de psikolojik diye düşünmüştüm hakikaten süreç zor.Şudur kesin denilmiyor maalesef
Ya regl ye daha 13 günü var şaka gibineyse bekleyip göreceğiz :))))
Canım nasılsın bebiş nasılÇok sıvı tüketmeden yapmalısın testi biliyorsun değil mi? Testi saat 2-5 arası ve oncesinde 2 saat boyunca sıvı almamış olman gerek
Canım nasılsın bebiş nasıl
ben beklemedeyim 10 bat ama hiç bir belirti yok bende ne kasık ağrısı ne yerleşme lekesi sanırım bu ayda gol değil :) yada bu kadar erken belirtiler olmaz biz kuduruyoruz bilmiyorum.İyim kuzum teşekkür ederim,oğluş da iyidir sanırım :) dün ultrasonda gördüğümde içerde kuduruyordu :)) o kahverengi leke minik minik devam ediyor ama bir sorun yok dedi dün doktorum,plesanta da yada kese ettafında kanama yok dolayısıyla düşük riskin yok şükür dedi Ama yine de plesantayı sağlama almak için ilaç verdi hatta 4-5 ilaç verdi :) böyle yani bende durum.Sen ne durumdasın kuzum?
ben beklemedeyim 10 bat ama hiç bir belirti yok bende ne kasık ağrısı ne yerleşme lekesi sanırım bu ayda gol değil :) yada bu kadar erken belirtiler olmaz biz kuduruyoruz bilmiyorum.
yok kuzum bakalım artık 10 da olmasam bir test yaparım. hiç olmasa bu ay yumurtladığımı anladımGaz şikayetin ve mide yanman var mı? Gerçi herkeste farklı oluyor ama benim regl günüme 6-7 gün kala boyle belirtim olmuştu bende psikolojiktir demiştim değilmiş. İnşallah senden de güzel haberler alırım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?