Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum artik yumurtlamiyomum acaba diye dusunmeye basladim

Geç yumurtluyor olabilirsin dediğim gibi kuzum bu ay bence başlamışken komple devam et çift koyu çizgi görünceye dek.Allah korusun eğer yumurtlama yakalayamazsan bir de doktora gidip yumurtlama takibi yaptırırsın hemen karamsar düşünme.Ben regline 7 gün kala yumurtlayan birini biliyorum mesela

Geç yumurtluyor olabilirsin dediğim gibi kuzum bu ay bence başlamışken komple devam et çift koyu çizgi görünceye dek.
Aynen öyle canim devam edicem ama saskinim ilk gunlerde cok daha koyuydu simdi belli belirsiz cizgiler

Aynen öyle canim devam edicem ama saskinim ilk gunlerde cok daha koyuydu simdi belli belirsiz cizgiler

Çok sıvı tüketmeden yapmalısın testi biliyorsun değil mi? Testi saat 2-5 arası ve oncesinde 2 saat boyunca sıvı almamış olman gerek

Çok sıvı tüketmeden yapmalısın testi biliyorsun değil mi? Testi saat 2-5 arası ve oncesinde 2 saat boyunca sıvı almamış olman gerek
Oruc tutuyorum zaten ama sabah saatleri yapiyodum gebelde bugun daha gec yapicam

Oruc tutuyorum zaten ama sabah saatleri yapiyodum gebelde bugun daha gec yapicam

Önerilen saatleri yazdım ben sana kuzum lh hormonu en kaliteli o saatlerde oluyormuş bir de akşam 8 gibiydi sanırım onu çok net hatırlayamıyorum

Önerilen saatleri yazdım ben sana kuzum lh hormonu en kaliteli o saatlerde oluyormuş bir de akşam 8 gibiydi sanırım onu çok net hatırlayamıyorum
Canim 10. Gunde baya belirgindi cizgi ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi o zaman yumurtlama olmusta kacirmis olabilirmiyim

Canim 10. Gunde baya belirgindi cizgi ama kontrol cizgisi kadar koyu degildi o zaman yumurtlama olmusta kacirmis olabilirmiyim

Olabilirsin kuzum evet illa kontrol çizgisinden koyu olması gerekmiyor.2 koyu çizgi olması da yeterli

Ah kuzum ah hamile mi kaldım yoksa regl mi olacağım diye kafayı yemiştim bende,belirtileri de psikolojik diye düşünmüştüm hakikaten süreç zor.Şudur kesin denilmiyor maalesef
Ya regl ye daha 13 günü var şaka gibi neyse bekleyip göreceğiz :))))

Bu arada şu alyans testi doğru çıktı yani denk gelmiş olma olasılığı da yüksek tabi ama cinsiyet için onda de erkek çıkmıştı bugün öğrendik ki erkek :) sayı ile bakılan,çin takvimi kız demişti aaa birde rus takvimi erkek demişti :)) eğlence için ideal konular işte

Canım nasılsın bebiş nasıl

İyim kuzum teşekkür ederim,oğluş da iyidir sanırım :) dün ultrasonda gördüğümde içerde kuduruyordu :)) o kahverengi leke minik minik devam ediyor ama bir sorun yok dedi dün doktorum,plesanta da yada kese ettafında kanama yok dolayısıyla düşük riskin yok şükür dedi Ama yine de plesantayı sağlama almak için ilaç verdi hatta 4-5 ilaç verdi :) böyle yani bende durum.Sen ne durumdasın kuzum?

Bulduğum her bilgiyi buraya koymaya ant içtim sanabilirsiniz ki öyle gibi de

Gebelikte kahverengi kanama ve lekelenme;

Gebelikte kahverengi kanamalar sık sık görülebilir. Kırmızı renkli kanamalar kahverengi kanamalara göre daha tehlikelidir. Ancak kahverengi kanama görüldüğünde de mutlaka bir doktora başvurmak ve kanamanın sebebini öğrenmek en doğru yaklaşım olacaktır. Gebelikte kahverengi kanamaların sebepleri şöyle açıklanabilmektedir.

• Plesenta yerleşimi; Bu durumda Kahverengi kanama görülebilir, kanama lekelenme şeklindedir ancak düşük riski az da olsa vardır.
  • Bebeğin büyümesi ve kendisine yer açmasıyla damarların çatlaması neticesinde yine kanama görülebilir. Bu durumda da kanama lekelenme şeklindedir.
  • Bilinmesi gereken önemli bir husus da şudur, kahverengi kanama, kanamanın az olduğunu gösterirken Kırmızı renkli kanama daha fazla kanamanın işaretidir. Fazla kanamalar ise elbette yüksek düşük riskidir.
  • Kanama kırmızı renkli başlayıp kahverengine dönüşmüşse bu durum kanamanın azaldığını gösterir. Çünkü kan akmaya devam etttiği sürece kırmızı, pıhtılaşıp kurumaya başladığında ise kahverengine döner.
Kanama çok ve kırmızı ise düşük riski yüksektir. Az ve lekelenme şeklinde olup kahverengi ise düşük riski daha az bir ihtimaldir. Sonuçta kanama damla damla lekelenme şeklinde ve kahverengi de olsa mutlaka bir hekime başvurulmalıdır.

Aaa birde bu arada 2 gündür meme hassasiyetimde azaldı epey, sadece uçlarında acıma var ama zaten 13.haftadan sonra azalması normalmiş çünkü vücut gebeliğe alışıyormuş artık hatta çok daha erken alışan bile olabiliyormuş kızlar aklınızda bulunsun :)

ben beklemedeyim 10 bat ama hiç bir belirti yok bende ne kasık ağrısı ne yerleşme lekesi sanırım bu ayda gol değil :) yada bu kadar erken belirtiler olmaz biz kuduruyoruz bilmiyorum.

ben beklemedeyim 10 bat ama hiç bir belirti yok bende ne kasık ağrısı ne yerleşme lekesi sanırım bu ayda gol değil :) yada bu kadar erken belirtiler olmaz biz kuduruyoruz bilmiyorum.

Gaz şikayetin ve mide yanman var mı? Gerçi herkeste farklı oluyor ama benim regl günüme 6-7 gün kala boyle belirtim olmuştu bende psikolojiktir demiştim değilmiş. İnşallah senden de güzel haberler alırım kuzum

yok kuzum bakalım artık 10 da olmasam bir test yaparım. hiç olmasa bu ay yumurtladığımı anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…