- 5 Nisan 2018
- 220
- 132
- 23
banada dua et :)Gaz şikayetin ve mide yanman var mı? Gerçi herkeste farklı oluyor ama benim regl günüme 6-7 gün kala boyle belirtim olmuştu bende psikolojiktir demiştim değilmiş. İnşallah senden de güzel haberler alırım kuzum
Tabi ki kuzum :)banada dua et :)
Benim testime de bakın kızlar buraya da koyum dedim
HADİ HAYIRLISI :)Kızlar ben şoklandım sizde şoklanın :)) doktorum ikizlere de hamile olabilirsin çünkü karnın 14 hafta için fazla büyük ve normalde ileri haftalarda yaşaman gereken belirtileri önce yaşıyorsun dedi bir de şu var benim annem de,anneannem de,teyzem de,diğer teyzem de ve anneannemin annesin de tek yumurta ikizi var.Hiç fire vermeden bana kadar geldi tek yumurta ikizleri bilmem bende ne olur ama doktorum böyle bir şey söyledi ve tek yumurta ikizi olup da bebek sırtını döndüyse anca 7. yada 8.ay fark edebiliriz o da dönerse diğer tarafa dedi.Benim annemin ikizleri biz bilmedik mesela,doğuma tek diye girdi,ikiz çıktı :)) bana zaten herkes kaç aylık olduğumu öğrenince ikiz mi diye soruyor,tek diyorum acaba önce mi hamile kaldın diyen bile oldu. hayırlısı olsun inşallah.
Ben 13. Günde yakaladım cnm inşallah bi iki güne yakalarsınayyy hadi hayırlısı desene ikizlerimiz geliyo bir değil iki sevinç birden:))hayırlısı olsun canım.bu arada kızlar bugün 12. günüm hala yakalayamadım yumurtlamayı:)
Kızlar bi bakın yumurtam catlamış mı en alttakini. Şimdi yaptım
Benimde 12.günüm ama hiç çizgi Yok insan korkuyor acaba yumurtlamıyorum diye
Sağlıkla sıhhatle gelsinler de te ikiz farketmez :)) hayırlısın olsun şimdidenKızlar ben şoklandım sizde şoklanın :)) doktorum ikizlere de hamile olabilirsin çünkü karnın 14 hafta için fazla büyük ve normalde ileri haftalarda yaşaman gereken belirtileri önce yaşıyorsun dedi bir de şu var benim annem de,anneannem de,teyzem de,diğer teyzem de ve anneannemin annesin de tek yumurta ikizi var.Hiç fire vermeden bana kadar geldi tek yumurta ikizleri bilmem bende ne olur ama doktorum böyle bir şey söyledi ve tek yumurta ikizi olup da bebek sırtını döndüyse anca 7. yada 8.ay fark edebiliriz o da dönerse diğer tarafa dedi.Benim annemin ikizleri biz bilmedik mesela,doğuma tek diye girdi,ikiz çıktı :)) bana zaten herkes kaç aylık olduğumu öğrenince ikiz mi diye soruyor,tek diyorum acaba önce mi hamile kaldın diyen bile oldu. hayırlısı olsun inşallah.
Eki Görüntüle 2154444 kızlar yumurtlama başlamışmı oluyorayyyyy anlayamadım bir türlü bu ovulasyon testlerini
Canım inşallah senin gibi müjdeli haberlerimizi paylaşırız bizde, tavsiyelerine kesinlikle katılıcam canım5 Haziran testin de aynen başlamış kuzum değerlendir kesinlikle.Hatta yarını ve diğer günü de değerlendirmen senin için çok daha iyi olur kuzum daha sağlama almış olursun bende öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?