• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim testime de bakın kızlar buraya da koyum dedim ☺️

Eklentiler

• 7F0FDD4B-DC2D-4EB0-BC00-4E9B52B8413D.jpeg
    7F0FDD4B-DC2D-4EB0-BC00-4E9B52B8413D.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ben şoklandım sizde şoklanın :)) doktorum ikizlere de hamile olabilirsin çünkü karnın 14 hafta için fazla büyük ve normalde ileri haftalarda yaşaman gereken belirtileri önce yaşıyorsun dedi bir de şu var benim annem de,anneannem de,teyzem de,diğer teyzem de ve anneannemin annesin de tek yumurta ikizi var.Hiç fire vermeden bana kadar geldi tek yumurta ikizleri bilmem bende ne olur ama doktorum böyle bir şey söyledi ve tek yumurta ikizi olup da bebek sırtını döndüyse anca 7. yada 8.ay fark edebiliriz o da dönerse diğer tarafa dedi.Benim annemin ikizleri biz bilmedik mesela,doğuma tek diye girdi,ikiz çıktı :)) bana zaten herkes kaç aylık olduğumu öğrenince ikiz mi diye soruyor,tek diyorum acaba önce mi hamile kaldın diyen bile oldu. hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar ben şoklandım sizde şoklanın :)) doktorum ikizlere de hamile olabilirsin çünkü karnın 14 hafta için fazla büyük ve normalde ileri haftalarda yaşaman gereken belirtileri önce yaşıyorsun dedi bir de şu var benim annem de,anneannem de,teyzem de,diğer teyzem de ve anneannemin annesin de tek yumurta ikizi var.Hiç fire vermeden bana kadar geldi tek yumurta ikizleri bilmem bende ne olur ama doktorum böyle bir şey söyledi ve tek yumurta ikizi olup da bebek sırtını döndüyse anca 7. yada 8.ay fark edebiliriz o da dönerse diğer tarafa dedi.Benim annemin ikizleri biz bilmedik mesela,doğuma tek diye girdi,ikiz çıktı :)) bana zaten herkes kaç aylık olduğumu öğrenince ikiz mi diye soruyor,tek diyorum acaba önce mi hamile kaldın diyen bile oldu. hayırlısı olsun inşallah.
HADİ HAYIRLISI :)

ayyy hadi hayırlısı desene ikizlerimiz geliyo bir değil iki sevinç birden:))hayırlısı olsun canım.bu arada kızlar bugün 12. günüm hala yakalayamadım yumurtlamayı:)

Kızlar bi bakın yumurtam catlamış mı en alttakini. Şimdi yaptım

Eklentiler

• 79B752E6-A8CC-4527-8265-3F036361CA8A.png
    79B752E6-A8CC-4527-8265-3F036361CA8A.png
    161,9 KB · Görüntüleme: 54
An itibari ile bi test daha yaptım siliniyo :)

Eklentiler

• 9EEE0CE1-3DBB-4CF0-9364-28A6B040556D.jpeg
    9EEE0CE1-3DBB-4CF0-9364-28A6B040556D.jpeg
    24,6 KB · Görüntüleme: 126
Sağlıkla sıhhatle gelsinler de te ikiz farketmez :)) hayırlısın olsun şimdiden ;)))
Ben de 15 Haziran gelsin diye bekliyorum fena grip oldum 2 gündür ateşler içimde yandım ilaç bile almadım acaba var mıdır diye :/

Eki Görüntüle 2154444 kızlar yumurtlama başlamışmı oluyor :KK64: ayyyyy anlayamadım bir türlü bu ovulasyon testlerini:mad:

5 Haziran testin de aynen başlamış kuzum değerlendir kesinlikle.Hatta yarını ve diğer günü de değerlendirmen senin için çok daha iyi olur kuzum daha sağlama almış olursun bende öyle yapmıştım

Kızlar buradan bunu yazmam yasak mı emin değilim ama instada gebelerle ve gebe kaşmak isteyenlerle ilgili konuları paylaştığım bir sayfa açtım adı; birgebeningunlugu isteyen olursa gelsin bilgi paylaşımı güzeldir :KK200::anneadayı:

5 Haziran testin de aynen başlamış kuzum değerlendir kesinlikle.Hatta yarını ve diğer günü de değerlendirmen senin için çok daha iyi olur kuzum daha sağlama almış olursun bende öyle yapmıştım
Canım inşallah senin gibi müjdeli haberlerimizi paylaşırız bizde, tavsiyelerine kesinlikle katılıcam canım:halay: instadanda takibe aldım:KK200: inşallah bizim bıdıkta daha fazla bekletmez bizi bu ay müjdemizi alırız :emir_bebek:

Back