Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin sağol canım ilişki den olmuş olabilir korkulck birseb Yok bnce ve ben hamile kaldığım günden bu yana hic ilişki yaşamadık ve korkuyorum açıkçası

Amin sağol canım ilişki den olmuş olabilir korkulck birseb Yok bnce ve ben hamile kaldığım günden bu yana hic ilişki yaşamadık ve korkuyorum açıkçası

Bizde ilk ay yanaşmadık hiç ama doktorum sorun yok sağlık problemi de yok birlikte olabilirsiniz sadece daha yavaş ve dikkatli olun ve geri çekme yöntemiyle sonlandırın demişti bizde buna istinaden dikkatli şekilde birlikte oluyorduk ama bu sabah ki birliktelikten bir kaç saat sonra lekelemem oldu.Herhalde bu yüzdendir diye düşünüyorum ama devam ederse sabah da doktoruma gideceğiz bakalım.İnşallah sorun olmaz

Olmaz canım korkma bebisin iyidir insallah biseycik olmaz içini ferah tut

Olmaz canım korkma bebisin iyidir insallah biseycik olmaz içini ferah tut

İnşallah kuzum Allah razı olsun.Bugün iyi olduğunu gördük inşallah sonuna kadar böyle iyi haberlerle devam ederiz ve sağlıkla kucağımıza alırız kuzum

Canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın kızlar dün gece sanırım stresten panikten yanlış yazmışım sağ tarafıma toplandı yazmışım bebek ama sol a toplandı hala da orada.O leke dediğim şey de tuvalete giriyorum ancak ondan sonra selpakla içeri doğru baskı yaparak sildiğimde çok minik kahverengi oluyor selpak.Doktoruma söyledim bu iki durumu da ve görmek istedi beni belki serum takmamız gerekir bi muayene edelim gel dedi.Rabbim hayırlı haberle dönmeyi nasip etsin inşallah bize.

Amin kuzum ssakin olmaya çalış bizide mutlaka haberdar et

Amin kuzum ssakin olmaya çalış bizide mutlaka haberdar et

Kuzum şükür bebek çok iyiymiş,vajinal yada plesanta ta kanama da yokmuş.büyük olasılıkla birliktelikten dolayı lekelenme olmuş ve sol tarafta bebek diyordum ama o da meğerse 27 Kasım 2017 de açık myom ameliyatı olmuştum ben onun dikişleriymiş,onlar sertleşmiş rahim büyüdüğü ve baskı yaptığı için fakat regl ağrısı gibi ağrı için ne olur ne olmaz diye progestan 200 verdi ve yanında magnezyum,kabızlık gaz için gaviscon ve nbl gold probiyotik artı olarak da tiroid ilacım ve vitamin kullanıyorum.Bu arada cinsiyeti de öğrendik :)) şükür olsun Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin,kucağımıza sıkıntısız sorunsuz alalım inşallah

Amin cankm neyniş ki acaba minik kuş :) demek ki birliktelik bu aylarda fazla olmamalı

Çok geçmiş olsun :) kız mı erkek mi

Ya bu kendini dinleme işi çok kötü bence . 14 Mayıs'ta regl oldum ve bitimi itibariyle ovülüasyon testine başladım . 26 Mayıs'ta yani 13. Gün koyu kırmızıyı gördüm ve 26-27 günlerini değerlendirebildik sadece eşimin nöbetleri vs dolayı bir de Ramazan hepsi bir arada :) ben testleri hala yapıyorum bu arada çünkü regl me daha 13 gün var fakat hep silik. İşin tuhaf tarafı şuan kasıklarım belim göğüslerim sanki regl olacakmışım gibi fena artı bulantım var ( oruçtan da olabilir onu çok yorumlamıyorum ama ) resmen 1 haftada böyle belirti olması normal mi ya

Kızlar ben adetimin 10. Günü ovulasyon testine basladim ve bugün 18. Günü hala cizgiler hep silik cikiyo neden böyle oluyo bilginiz var mi

Amin cankm neyniş ki acaba minik kuş :) demek ki birliktelik bu aylarda fazla olmamalı

Kuzum erkekmiş ki bizde gördük pipisini :)))) gayet gösterdi kendini.Aynen bayram sonrası gel dedi doktor ve o güne kadar birliktelik yasak dedi

Kızlar ben adetimin 10. Günü ovulasyon testine basladim ve bugün 18. Günü hala cizgiler hep silik cikiyo neden böyle oluyo bilginiz var mi

Geç yumurtluyor olabilirsin kuzum devam et testine bakalım ne zaman çıkacak çift koyu çizgi

Ah kuzum ah hamile mi kaldım yoksa regl mi olacağım diye kafayı yemiştim bende,belirtileri de psikolojik diye düşünmüştüm hakikaten süreç zor.Şudur kesin denilmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…