Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah tutar kuzum :) benim doktorum yumurtlama gününün 3 gün oncesi ve 3 gün sonrası da hamile kalmaya elverişli günlerdir dediği için yazdım ben kuzum yoksa tam gününü değerlendirmişsiniz tabi ki.Ben daha sağlam olsun diye yazdım oyle.

Evet şükür olsun şu an 13+4 üm 9 haziran a kadar 4 ay a giriş yapmış bulunacağım hayırlısıyla :)

kızlar bugün ovulasyon testlerinin saatler içinde dahi nasıl değiştiğini gördüm

Kızlar siz yine araştırın ama benim okuduğum öğrendiğim ovulasyon testini yaptıktan 5-10 dk sonra çıkan çizgiyi referans almak gerektiği.Bir kaç saat sonra çıkan çok yanıltıcı diye okumuştum nette ve prospektüsünde

evet bende şimdi doktor arkadaşıma sordum ilk 5 dk ovulasyon ilk 10 dk idrar zaten hemen 2 3 dk içinde belirli oluyormu lh yüksekse çift çıktığı günleri değerlendirmek çok önemliymiş silik çıktıktan sonrada olur dedi ama asıl koyu çizgi en önemlisiymiş

Aynen benim de söylediğim buydu.

çatladıgı an spermle karşılaşması gerek evet
bu yüzden tutturma ihtimali pik oldugu günki ilişkide daha yüksek
silikleşince bakıyoruz tamam çatladı diyoruz ama ne kadar süre pik kaldı
hangi ara çatladı bilemiyosun
mesela akşam 7 çatladı yumrtanın ömrü zaten en fazla 24 saat o zaman kaçırma ihtimali yüksek
hadi sen seviştin ertesi gün gece 11 de e zaten yumurtanın ömrü bitti

Yumurtanın ömrü 48 saati bulabiliyor kuzum hatta 24 saatte çatlaması daha az ihtimal benim mesela 38 saat sonra çatlamıştı.

Kızlar bugün itibariyle 13+5 im ve yaklaşık 2 saat once iç çamaşırımda kurumuş kan lekesi gördüm panik halinde hastaneye gittik şükür ki hiç bir sorun yokmuş.Hamileyken regl zamanları böyle ufak kanama olabiliyormuş,yada rahim büyüyor diye de olabiliyormuş fakat yine de riske atmamak için iğne yapıldı stres de oldun kasılma falan olmasın sağlama alalım dedi doktor.Ultrasona girdim şükür olsun Rabbime hiç bir sorun yok gayet hareketli ve büyümüş maşallah.Kurban olduğum Allah’ım kimseye evlat özletmesin ve inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Buraya ne yaşasam yazıyorum ki belki aynı şeyleri yaşayan olursa en azından yalnız değil ve şükür sorunsuz da atlatılıyor diye yazıyorum :)

Çok geçmiş olsun canım Ne mutlu sana içinde hareket eden minik bir melek var rabbim kucağına almayı nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım Ne mutlu sana içinde hareket eden minik bir melek var rabbim kucağına almayı nasip etsin

Teşekkür ederim Allah razı olsun.Ah amin kuzum inşallah.Hala leke gibi ara ara devam ediyor o kahverengi kanama çok çok az ama devam ediyor.selpakla kontrol ediyorum ara ara çünkü geçti mi diye.Bir de bir kaç zamandır rahim bölgemde kramp gibi ağrılar oluyor şiddetli değil.şimdi de var o kramp gibi ağrı,bi oluyor bi geçiyor 5-10 dk aralarla.Normal sanırım doktora söyledim hepsini sonuçta korkulacak bir şey yok dedi ama kendi doktorum değildi,kendi doktorum hastane de değilmiş mecburen başka bir hastanede nöbette olan bir kadın doğum doktoruna gittik ama kendi doktorumla telefonla görüştüm anlattım durumu iğneyi söyledim yaptır dedi,bol bol su iç aklına geldikçe ve dinlen dedi.Strese girdim gerçekten normal mi bu süreç acaba? 3,5 aylık hamileyken böyle şeyler yaşayan oldu mu aranızda kızlar?

Geçmiş olsun çok şükür bişey yokmuş ,amin canım amin

Bu arada bende bugün 21. Gundeyim progesteron a baktirdim 18 kusur çıktı doktor adet olursan 3. Günü gel yumurtaliklarina bakalım dedi .değer iyi sanırım yumurtlamisim

Bu arada bende bugün 21. Gundeyim progesteron a baktirdim 18 kusur çıktı doktor adet olursan 3. Günü gel yumurtaliklarina bakalım dedi .değer iyi sanırım yumurtlamisim

Evet kuzum değerin iyi çıkmış benim de 19 falan çıkmıştı hatırladığım kadarıyla.Hadi hayırlısı olsun kuzum inşallah

Canım benim ben hiç hamilelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla rahim büyüdüğü için normal arkadaşımında senin gibi olmuştu.sonuçta kendi doktorunda sorun yok demiş sadece dinlen bebiş yerini sağlamlaştırıyordur belki

Kendi doktorum hastanede değildi başka doktora gittik ama kendi doktorumla telefonda görüştüm yapılmak istenen iğneyi sordum vs.Az önce de aradı beni kendi doktorum ve lekelenme yarın sabah da bak bakalım varsa eğer gel göreyim seni dedi.sabah olmaz bana artık :|

Canım korkma benim 6 haftada bayagi bir kanamam oldu adet oldum resmen yanlardan kanıyor du ve pihtilar düşüyordu acile gittim kesenin iyi olduğunu düsük riski olduğunu söyledi iğne yaptılar ve progestan kullandım hallada bir tane gece vajinal kullanıyorum bir sorun olmadı çok şükür korkmana gerek Yok nasibi varsa ne olursa olsun dünyaya gelicek yoksa hic kalkmasak dahi nafile.korkma hic birşey olmaz ALLAH'IN izniyle ve bna kalkma dedi küçük kizim var iki bucuk yasinda düşün ALLAH a sığın

Rabbim yardımcın olsun kuzum çok stresli süreç.Bende düşük tehlikesi olmadığı için doktorum cinsel ilişkiyi yasaklamamıştı ama tabi çok sakin şekilde demişti biz de bu sabah birlikte olduk ve işte bir kaç saat sonra da lekelenme oldu belki de o yüzden oldu. Ya hamile kaldık mı yoksa regl mi olacağız ayırt edemedik,şimdi de normal bir lekelenme mi yoksa tehlikeli bir durum söz konusu mu ayırt edemiyoruz zira kanama hem olağan, hem riskli olabiliyormuş.Rahim de sancım da var 3,5 aylık gebelik için normal sanırım ki ondan da emin değilim :|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…