Selam kızlar bişey sormak istiyorum adetim düzenliyken yumurta çatlamıyo olabilir mi? Ovülasyon testinde çift çizgi de görüyorum ama yine de çatlamıyo olabilir mi?
Çok teşekkür ederim cevap için :) Prolaktin yüksekliğim vardı düştü. Yumurtam en son bakıldığında 17mm di eşimin de sonuçları kötü değil ama hala çift çizgi göremedim de acaba öyle bi problem mi var diye düşündüm. Havuç suyuna başlamak için önemli bi gün var mı direk başlayabilir miyimOlabilir evet ama bu kanıya nasıl vardınız? Çatlaması için havuç kaynatıp suyunu için 10-15 gün kadar. Yararını görürsünüz sanıyorum.
Çok teşekkür ederim cevap için :) Prolaktin yüksekliğim vardı düştü. Yumurtam en son bakıldığında 17mm di eşimin de sonuçları kötü değil ama hala çift çizgi göremedim de acaba öyle bi problem mi var diye düşündüm. Havuç suyuna başlamak için önemli bi gün var mı direk başlayabilir miyim
Sağlıkla kucağına al inşallah canımm :) prolaktin sorunu olduğu için inciri yapamıyorum ama havucu deniyim bakalım bat yakınken. Tüm bekleyenlerin karınları tez vakitte sağlıklı bebişle dolar inşallah :) benim doktorum biraz ters biriydi. Pek bişeyde açıklamıyodu o yüzden yeni bi doktor arayışı içindeyim o arada bunu bi deniyim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırımmBen şu şekilde yapacaktım doktoruma sormuştum sabahları 1 bardak suda incir kurusunu 10-15 dk kaynatıp içecektim ki yumurtlama olsun ve aradan 4 saat sonra da yada biri sabah biri akşam olabilir,havuç kaynatıp 10-15 dk kaynayacak onun suyunu soğuyunca içecektim yumurta çatlasın diye ama daha yapamadan hamile kaldım şükür olsun.sadece 1 defa incir i yapabilmiştim :) ve havuç u yapmak için reglin bitmiş olacak çünkü yumurtlama günü reglden sonra ki günlerden birinde yao yüzden.ve 10-15 gün yapmak kafi demişti doktorum bilgin olsun kuzum.İnşallah hayırlı haberlerini alırız:)
kızlar pik yakaladım hayırlısı :)
Sağlıkla kucağına al inşallah canımm :) prolaktin sorunu olduğu için inciri yapamıyorum ama havucu deniyim bakalım bat yakınken. Tüm bekleyenlerin karınları tez vakitte sağlıklı bebişle dolar inşallah :) benim doktorum biraz ters biriydi. Pek bişeyde açıklamıyodu o yüzden yeni bi doktor arayışı içindeyim o arada bunu bi deniyim bakalım inşallah güzel sonuçlar alırımm
Yakın sayılır aslında bana bi araştırayım. Bizim yakında bi yılı geçicek doğal yolla hamile kalma umudumu yitirmek üzereyim o yüzden. aşılama falan yapıyo mu bilgin var mı canım?Tamam kuzum dene inşallah faydasını görürsün bu arada çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel dileklerin için ve inşallah Rabbim kimseye evlat özletmesin,hayırsıyla sağlıkla nasip etsin isteyen herkese.Bu arada doktor için de fikir verebilirim,ben İstanbul daçamlıca medicana hastanesinde kadın doğum doktoru Mine Tüzel e gidiyorum kendisi 27 Kasım da miyom ameliyatı yaptı bana,sezaryen ameliyatıyla bire bir aynı ve işinde çok iyi bir doktor kendisi bende çok araştırarak buldum öncesinde 4 doktor değiştirmiştim neyse ameliyatımı yaptı şükür aynı gün ayağa kalktım.6 ay ilişki yok demişti fakat bende yeniden miyom oluştu 2 tane ve bir de kist bunlar büyümeden hamile kalmaya çalışmak daha iyi olacak dedi ve ameliyattan 3 ay sonra ilk denemede hamile kaldım ama bunda önce tabi ki Rabbim in ama sonra doktorumun rolü büyük.Şu an gebeliğimi de kendisi takip ediyor biz çok memnunuz kendisinden istersen netten de araştır yorumlarını oku sağlam bir hocadır ay amma yazdım ben ya :)))
Yakın sayılır aslında bana bi araştırayım. Bizim yakında bi yılı geçicek doğal yolla hamile kalma umudumu yitirmek üzereyim o yüzden. aşılama falan yapıyo mu bilgin var mı canım?
İşte bi prolaktin sorunum vardı hipofiz adenomundan kaynaklı onun dışında yok çok şükür. O da son kontrole gittiğimde bayağı düşmüştü şükür. İnşallah canım biraz araştırayım nasipse denk getirir tanışırız tabii :)Sana bir şey söyleyeyim mi 1-2 yıl sorun değil ki sen neden buna takıldın bu kadar doğal yolla hamile kalamıyorum diye yani tıbben bir teşhis kondu mu sana çünkü genelde doktorlar 1-2 yıl olmazsa üzülme takılma olur diyor yani benim doktorum da bana böyle söylemişti inan ki.Bu arada aşılama yapıp yapmadığı konusunda bir fikrim yok fakat kendisine WhatsApp tan yazdım şimdi sordum fakat henüz görmedi,bana cevap yazdığı an sana yazıp bilgi vereceğim.9 Haziran da benim randevum var nasipse cinsiyet öğreneceğiz,karar verirsen gelmeye ayarlarız randevuları aynı güne tanışırız :)
Tamam kuzum hayırlısı olsun.Sen de çok takma kafana çünkü biliyorsundur psikolojik durum da çok çok önemli bu konuda.Ne kadar stres yapıyorsa insan herşey bir o kadar zorlaşıyorİşte bi prolaktin sorunum vardı hipofiz adenomundan kaynaklı onun dışında yok çok şükür. O da son kontrole gittiğimde bayağı düşmüştü şükür. İnşallah canım biraz araştırayım nasipse denk getirir tanışırız tabii :)
İşte bi prolaktin sorunum vardı hipofiz adenomundan kaynaklı onun dışında yok çok şükür. O da son kontrole gittiğimde bayağı düşmüştü şükür. İnşallah canım biraz araştırayım nasipse denk getirir tanışırız tabii :)
:) hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız kuzum
Canımm çok çok sağol. Eşimle de konuşayım da ayarlayım bi randevu. Aynen stres çok etkiliyo bence de bu ay öncekilere göre çok çok daha rahattım diğer aylar daha da rahat olmak umuduyla inşallah :)Kuzum Mine hoca yazdı şimdi yumurtlama takibi ve aşılama yapıyormuş kendisi bilgin olsun canım
Canımm çok çok sağol. Eşimle de konuşayım da ayarlayım bi randevu. Aynen stres çok etkiliyo bence de bu ay öncekilere göre çok çok daha rahattım diğer aylar daha da rahat olmak umuduyla inşallah :)
Yumurta çatladıktan sonra bir önemi yok diye biliyorum ama bir arkadaşım zaten önemli günleri değerlendirmissin deşd allahın izniyle inşallah tutar yoksa eşime sperm testi yaptıracagım artık inşallah gerek kalamzNe durumdasınız kızlar? :)
Bat 4 gün sonra ondan sonra başlıyım bakalım inşallah işe yarar canımm tüm bekleyenlerden alalım inşallah güzel haberleri tez vakitte :) senin bebiş 4 aya yanaştı heralde cinsiyet öğrenceğinize göre?Estafrullah kuzum ne demek hayırlısı olsun inşallah.Aynen stres büyük etken inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile haberini verirsin kuzum ve havuç suyunu yap unutma
resimlerini atsanakızlar bugün ovulasyon testlerinin saatler içinde dahi nasıl değiştiğini gördüm
resimlerini atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?