- 5 Nisan 2018
- 220
- 132
- 23
Merhaba kızlar testim resimdeki gibi dünü değerlendirdim bıgunude değerlendirsem mi yoksa yarına mı bıraksamHerkese merhaba kızlar.Konu başlığından da anlaşıldığı üzere yumurtlama günü hesaplama benim için çok zor zira reglim bazen 23 günde bazen 24 günde ve bazen de 28 günde bir oluyor.Hal böyle olunca benim gibi regl düzeni şaşmış kızların da yararlanabileceğimiz bir konu açmak istedim ve daha önce ovulasyon testi yapıp hamile kalan veya kalamayan yada kalmaya çalışan herkes bilgi paylaşsa harika olur.Rabbim her birimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Şimdi kızlar bilgi paylaşmak isteyen her arkadaşım cevaplarsa sevinirim,
1) Kaç günde bir regl oluyorsun?
2) En son olduğun reglin tarihi?
3) Reglin kaç gün sürüyor?
4) Ovuslasyon testine reglden kaç gün Sonra başladın?
5) Ovulasyon testinde 2.koyu çizgiyi kaçıncı gün gördün?
6) 2.koyu çizgiyi görünce,kaçıncı günleri değerlendirdin?
7) Ovuslayon testini hangi saatler arasında yaptın?
8) Ovuslasyon testinin markası nedir?
9) Gebeliği 2.koyu çizgiden kaç gün sonra öğrendin?
10) İlk belirtilerin nelerdi?
11) Gelecek olan yani beklediğin regl tarihin nedir?
Önce kendim cevaplayayım kızlar hepsini;
1) 23-24-28-29 açıkcası takvimden hesaplanan tarihten genellikle 2 yada 3 gün önce oluyorum.
2) 25 Şubat
3) 5 gün ama 5.gün sadece lekelenme gibi oluyor
4) 9 gün sonra başladım ( yani bugün başladım)
5) Henüz görmedim
6) 2.koyu çizgi görünce aynı gün ve 2 gün sonrasını değerlendir dedi doktorum ama dediğim gibi teste bugün başladım inşallah görürüm 2 koyu çizgi :)
7) Ben prospektüsünde yazdığı gibi öğlen 12 den sonra yaptım hatta tam saat verirsem 14.00 da
8) Miratech
9) Henüz yok
10) Henüz yok
11) 22 Mart ( takvim de yazan bu ama muhtemel olasılıkla yine 2-3 gün önce olurum sanırım)
Eki Görüntüle 2151273
Merhaba kızlar testim resimdeki gibi dünü değerlendirdim bıgunude değerlendirsem mi yoksa yarına mı bıraksam
Tamam çok teşekkürler ilk defa yakaladım demek ki geç yumurtluyorummn
Allah razı olsun kuzum inşallah senden de güzel haberler alırız :)İnşallah sağlıkla alırsın kucagına biz normal olarak haftada 2 3 oluyor ama bu ay biraz az oldu ama bugunu ve yarınıda değerlendiririm çok teşekkürler inşallah tutarsa yazarım bende allah razı olsun
Bu testleri ne zaman yapmamiz gerekiyor? Regl bitiminden itibaren mi yapmaliyiz? Okudugum kadariyla yumurtlamalar erken ya da daha gec olabiliyormus?
Tesekkur ederimBende erken mi geç mi yumurtlama yaşıyorum bilmediğim için reglim bittiğinde 5.gün yapmaya başlamıştım.Bazı kızlar yumurtlama gününü anlayabiliyor ağrısı vs den ben anlayamayanlardanım.Sende testle yapacaksan reglin bitince 5.gün yapmaya başlaman sağlıklı olur.
Selam arkadaşlar bu ay yumurtlama testi kullanmaya başlıcam oruç tutuyorum acaba ne zaman yapmam doğru olur ?
Merhaba,
Bu ay bende ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum. Ancak adetin son 2-3 aydır lekelenmeyle başlıyor 2 gün hiçbişey yok sonra fazlasıyla geliyor. Doktor normal olduğunu söyledi ancak sayma işini lekelenmeyle mi yapmam lazım yoksa tam başladığı günle mi. kafam baya karışmış durumda
MERHABA ben de bu konuda baya bir araştırma yaptım hatta konu başlığı bile açmıştımSelam arkadaşlar bu ay yumurtlama testi kullanmaya başlıcam oruç tutuyorum acaba ne zaman yapmam doğru olur ?
canım ben çift çizgiyi 2 gün gördüm o iki günü değerlendirdim dün yaptığım silik çıktı demek ki yumurtam çatlamış bugunude değerlendirsem mi bilemiyorum ramazan ya insanın canı istemiyorNe durumdasınız kızlar? :)
canım ben çift çizgiyi 2 gün gördüm o iki günü değerlendirdim dün yaptığım silik çıktı demek ki yumurtam çatlamış bugunude değerlendirsem mi bilemiyorum ramazan ya insanın canı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?