Yaş 30 hamile kalınan ay Mayıs
30+5=35
35-9=26 yani kız çıkıyor benim :)çin çin japon ve maya takvimindede kız çıktı hwp
Ayyy hadi hayırlısı bakalım doğru çıkacak mı ne kadar var cinsiyeti öğrenmenize?
Kız ebru karıştırdın sanırım gece gece :) ben daha ovu testi yapıp günleri degerlendieiyorum bu ay olursa diye Mayıs yazdim
Ay ne bileyim sen öyle diyince bende hesaplayiverdim hemen ,olabilir belki de Allah söyletiyordur :)Hahahahhaah sen de sanki varmış gibi yazmışsın :))) kuzum Allah söyletmiştir inşallah hemencik olur diyelim o zaman :)
:)) ay kuzum inşallah Rabbm işitsinAy ne bileyim sen öyle diyince bende hesaplayiverdim hemen ,olabilir belki de Allah söyletiyordur :)
:)) ay kuzum inşallah Rabbm işitsin
Sat 14 mayıs adet döngüm 30-31 gün . Programda 1 haziranı ovülüasyon gösterirken test böyle çıktı :)
Akşam yaptığın gayet ovulasyon gününü gösteriyor değerlendir bugünü yarını hatta diğer günü de.Hangi programı kullanıyorsun? Ben P.C. kullanıyorum ve doğruydu tahminleri bende ovulasyon testi yapınca gördüm doğru olduğunu ama sen erken de yumurtluyor olabilirsin ve bunu program bilemez kuzum ki erken yumurtluyorsun görünen :)) yakalamışsın en azından
Birkaç gündür hiç yanyana gelememiştik Ramazan ve mesailerden ama bunu değerlendirdik :))) 5 yıldır tümü veriler p tracker lite diye bir programda ama zaman zaman düzensizlikler oluyor demek ki ben de erken yumurtluyormuşum:) silik görene kadar böyle devam :)) teşekkürler canım cevabın için
Bunu takip etmek çok heyecanlı amaRica ederim ne demek aynen silik çıkana kadar devam et ama bugün ve 2 günü daha değerlendirmeye bakın yumurta çatlaması 48 saat sürebiliyor ve sperm de içeride 3 gün yaşayabiliyor yani demem o ki siz değerlendirin yarını da diğer günü de ki daha sağlama almış olun.bi gün tutmasa diğer gün tutar bakarsın yada bir diğer gün
Acayip sınırlı ve stresliyim 10,11 ve 13.gunleri değerlendirebildik dün boş geçtik yatılı misafir vardıaz önce ovu testi yaptım negatif çıktı aksam tekrar denicem bu ay olurmu bilmiyorum geçen ay emindim adetim geldi bu ay emin değilim ne olur bilmiyorum
İnşallah kaçmamıştır yumurtlama günün umarım bu ay yakalarsın kuzum
İkinci testi yaptım ama sonucuna bakmamistim aradan birkaç saat geçti ve tüm umutsuzluğumla bakmaya gittim belli test geçemeye başlamış ama ikinci çizgi var nasıl mutlu oldum anlatamam devam ediyor sanırım yumurtlama
İnşallah kaçmamıştır yumurtlama günün umarım bu ay yakalarsın kuzum
İkinci testi yaptım ama sonucuna bakmamistim aradan birkaç saat geçti ve tüm umutsuzluğumla bakmaya gittim belli test geçemeye başlamış ama ikinci çizgi var nasıl mutlu oldum anlatamam devam ediyor sanırım yumurtlama
Diğer gün çıkan ovulasyon testim de bu kuzum. Bu koyulukta yada bir onceki yolladığım fotoğraf da ki gibi t çizgisi daha koyu çıkması gerek. Hiç bir çizgi çıkmazsa test bozuk olabilir çünkü lh hormonu her zaman varmış vücudumuzda ve bu yüzden ikinci çizgi silik şekilde çıkmalıymış yumurtlama günü dışında ki her gün. Bence sen testlerin fotoğrafını çekip at kuzum buraya en azından görüp yorum yapmakta fayda var ama dediğim gibi testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru sayılıyor yanıltmasın seni sonra ki bu bilgi prospektüsünde de yazıyordur benimkinde yazıyordu bu şekilde netten de araştırabilirsin kuzum emin olmak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?