• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ebru karıştırdın sanırım gece gece :) ben daha ovu testi yapıp günleri degerlendieiyorum bu ay olursa diye Mayıs yazdim

Hahahahhaah sen de sanki varmış gibi yazmışsın :))) kuzum Allah söyletmiştir inşallah hemencik olur diyelim o zaman :)

Kızlar örnek olsun die bişey anlatıcam
Bu ay ilk ama ilk defa tamam mı
Öbür aylar ömrümde yaşamadığım bişey oldu
Göğsüme iğne Batar gibi sızlıyo 3-5 saniye devam edio
Ama fos çıktı :))
Adet oldum
Geçen ay da ilk kez yaşadığım olay ve hâlâ şaşkınım
Göğsümde üç dört damar kocaman belirdi
Hamilelik belirtisi olduğunu hiç duymadım Kİ piskolojik olsun
Netten baktım hamilelik belirtisiymiş
Sonuç yine regl oldum
O damarda var bişey vücudum hazırlanıyor desem iki ay oldu anlamadım bu işi

Sat 14 mayıs adet döngüm 30-31 gün . Programda 1 haziranı ovülüasyon gösterirken test böyle çıktı :)

Eklentiler

• IMG_4862.JPG
    IMG_4862.JPG
    27,7 KB · Görüntüleme: 67
Sat 14 mayıs adet döngüm 30-31 gün . Programda 1 haziranı ovülüasyon gösterirken test böyle çıktı :)

Akşam yaptığın gayet ovulasyon gününü gösteriyor değerlendir bugünü yarını hatta diğer günü de.Hangi programı kullanıyorsun? Ben P.C. kullanıyorum ve doğruydu tahminleri bende ovulasyon testi yapınca gördüm doğru olduğunu ama sen erken de yumurtluyor olabilirsin ve bunu program bilemez kuzum ki erken yumurtluyorsun görünen :)) yakalamışsın en azından ;)

Birkaç gündür hiç yanyana gelememiştik Ramazan ve mesailerden ama bunu değerlendirdik :))) 5 yıldır tümü veriler p tracker lite diye bir programda ama zaman zaman düzensizlikler oluyor demek ki ben de erken yumurtluyormuşum:) silik görene kadar böyle devam :)) teşekkürler canım cevabın için
Akşam yaptığın gayet ovulasyon gününü gösteriyor değerlendir bugünü yarını hatta diğer günü de.Hangi programı kullanıyorsun? Ben P.C. kullanıyorum ve doğruydu tahminleri bende ovulasyon testi yapınca gördüm doğru olduğunu ama sen erken de yumurtluyor olabilirsin ve bunu program bilemez kuzum ki erken yumurtluyorsun görünen :)) yakalamışsın en azından :KK66:

Birkaç gündür hiç yanyana gelememiştik Ramazan ve mesailerden ama bunu değerlendirdik :))) 5 yıldır tümü veriler p tracker lite diye bir programda ama zaman zaman düzensizlikler oluyor demek ki ben de erken yumurtluyormuşum:) silik görene kadar böyle devam :)) teşekkürler canım cevabın için

Rica ederim ne demek aynen silik çıkana kadar devam et ama bugün ve 2 günü daha değerlendirmeye bakın yumurta çatlaması 48 saat sürebiliyor ve sperm de içeride 3 gün yaşayabiliyor yani demem o ki siz değerlendirin yarını da diğer günü de ki daha sağlama almış olun.bi gün tutmasa diğer gün tutar bakarsın yada bir diğer gün ;)

Rica ederim ne demek aynen silik çıkana kadar devam et ama bugün ve 2 günü daha değerlendirmeye bakın yumurta çatlaması 48 saat sürebiliyor ve sperm de içeride 3 gün yaşayabiliyor yani demem o ki siz değerlendirin yarını da diğer günü de ki daha sağlama almış olun.bi gün tutmasa diğer gün tutar bakarsın yada bir diğer gün :KK66:
Bunu takip etmek çok heyecanlı ama :halay::KK76:

Acayip sınırlı ve stresliyim 10,11 ve 13.gunleri değerlendirebildik dün boş geçtik yatılı misafir vardı :kızgın:az önce ovu testi yaptım negatif çıktı aksam tekrar denicem bu ay olurmu bilmiyorum geçen ay emindim adetim geldi bu ay emin değilim ne olur bilmiyorum :KK43:

Acayip sınırlı ve stresliyim 10,11 ve 13.gunleri değerlendirebildik dün boş geçtik yatılı misafir vardı :kızgın:az önce ovu testi yaptım negatif çıktı aksam tekrar denicem bu ay olurmu bilmiyorum geçen ay emindim adetim geldi bu ay emin değilim ne olur bilmiyorum :KK43:

İnşallah kaçmamıştır yumurtlama günün umarım bu ay yakalarsın kuzum

İkinci testi yaptım ama sonucuna bakmamistim aradan birkaç saat geçti ve tüm umutsuzluğumla bakmaya gittim belli test geçemeye başlamış ama ikinci çizgi var nasıl mutlu oldum anlatamam devam ediyor sanırım yumurtlama

İkinci testi yaptım ama sonucuna bakmamistim aradan birkaç saat geçti ve tüm umutsuzluğumla bakmaya gittim belli test geçemeye başlamış ama ikinci çizgi var nasıl mutlu oldum anlatamam devam ediyor sanırım yumurtlama

Testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde çıkan çizgiye göre okunuyor var mı yoksa değil mi diye 30-40 dk sonrasını sağlıklı bulmuyorlar kuzum. Birde ikinci çizgi çok net olmalı hatta c çizgisinden daha koyu bile oluyor çoğu zaman ve öyle olursa yumurtlama günün de
İnşallah kaçmamıştır yumurtlama günün umarım bu ay yakalarsın kuzum

Bak bunlar benim testlerim alttaki yumurtlama günü değil ama üstteki yumurtlama günüm ve bir sonraki gün de böyle koyu çıktı 1,5 gün sürmüştü.

Eklentiler

• D901043F-3AF0-49B7-8EDD-CD161D1E94EC.png
    D901043F-3AF0-49B7-8EDD-CD161D1E94EC.png
    166 KB · Görüntüleme: 129

Diğer gün çıkan ovulasyon testim de bu kuzum. Bu koyulukta yada bir onceki yolladığım fotoğraf da ki gibi t çizgisi daha koyu çıkması gerek. Hiç bir çizgi çıkmazsa test bozuk olabilir çünkü lh hormonu her zaman varmış vücudumuzda ve bu yüzden ikinci çizgi silik şekilde çıkmalıymış yumurtlama günü dışında ki her gün. Bence sen testlerin fotoğrafını çekip at kuzum buraya en azından görüp yorum yapmakta fayda var ama dediğim gibi testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru sayılıyor yanıltmasın seni sonra ki bu bilgi prospektüsünde de yazıyordur benimkinde yazıyordu bu şekilde netten de araştırabilirsin kuzum emin olmak adına

Eklentiler

• 8CCD40C6-D11D-4863-83CD-486A332AD444.png
    8CCD40C6-D11D-4863-83CD-486A332AD444.png
    153,3 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
Diğer gün çıkan ovulasyon testim de bu kuzum. Bu koyulukta yada bir onceki yolladığım fotoğraf da ki gibi t çizgisi daha koyu çıkması gerek. Hiç bir çizgi çıkmazsa test bozuk olabilir çünkü lh hormonu her zaman varmış vücudumuzda ve bu yüzden ikinci çizgi silik şekilde çıkmalıymış yumurtlama günü dışında ki her gün. Bence sen testlerin fotoğrafını çekip at kuzum buraya en azından görüp yorum yapmakta fayda var ama dediğim gibi testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde çıkan sonuç doğru sayılıyor yanıltmasın seni sonra ki bu bilgi prospektüsünde de yazıyordur benimkinde yazıyordu bu şekilde netten de araştırabilirsin kuzum emin olmak adına

Ben onları attim ya :KK43: dun yaptığımda ayni seninkisgibiydi koyulugu ama yumurtlama günüm değilse ikinci çizgi hiç çıkmadı bende ,eşim ben banyodan çıktıktan sonra görmüş koyuydu dedi benim baktığımı düşünüp bişey söylememiş ,tabiki yaziyor okumuştum bende ama dedim ya umutsuzdum çok o yüzden bakmamistim,bu arada evvelsi gün ve dün biraz kasik ağrım oldu sağ yumurtamda ve ilişki esnasında baskı ağrı gibi oldu ,yarın için randevu aldım doktordan baksin bı en azından bişey varsa baştan kontrol altına alinir

Back