Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hmm anladım e 30 günde olmaz yani o zaman ara vermemeliliyiz

Hmm anladım e 30 günde olmaz yani o zaman ara vermemeliliyiz

Eğer tüm ayı değerlendirecekseniz gün aşırı olacak,ama sadece 1 hafta değerlendirecekseniz yani ovulasyon takibiyle olacaksa o zaman ara verilmeyecek 6 -7 gün olup da bir de ara verseniz anlamı olmaz he tutacağı varsa yine tutar Allah bilir orasını ama 6-7 gün de ara vermemek daha risksiz anlatabildim umarım

Bu arada doğum yapacak arkadaşlarım ve planını yapanlarda dikkate alırsa sevinirim.Bildiğiniz üzere kordonumuz doğumdan sonra çöpe atılıyor ama doğuma girmeden once Ankara üniversitesi yada Hacettepe üniversitesi doku bankasını arayıp bağışçı olmak istediğinizi ve doğum yapacağınız hastanenin bilgisini verirseniz Türkiye nin neresinde olursanız olun gelip alıyorlar kordonu ve 5 tane lösemili çocuğa umut oluyorsunuz,Allah’ın izniyle şifa oluyorsunuz.

Bebek çalışmaları tabiki ovulasyon takibiyle oluyor ,diğer zamanlar normal ,anladım tabi teşekkür ederim herşey için

Bu çok güzel bir şey Allah izin verirde bebişim olursa mutlaka bende yapacagim

Bu arada testi yine yaptım çizgi çıkmadı off böyle olunca da stres oluyor insan ,şöyle bir şeyde var tabi yemek yemistim ve saat 10 u geçmişti onunda etkisi varmıdır bilemedim.

Bu arada testi yine yaptım çizgi çıkmadı off böyle olunca da stres oluyor insan ,şöyle bir şeyde var tabi yemek yemistim ve saat 10 u geçmişti onunda etkisi varmıdır bilemedim.

Ovulasyon testlerinde öğrendiğim kadarıyla 2.çizgi silik olsa dahi her zaman çıkıyormuş testin bozuk olabilir birde testi öğleden sonra ki saatlerde ve oncesinde 2 saat sıvı tüketmemiş olarak yapmak gerekli diye biliyorum ben bu şekilde uygulamıştım

Bende herşeyi yeni yeni öğrenmeye başladım hatta bilmediğim birçok şey var saçma şeyler sorarsam gülme sakin ya da gül ya nolucak sabah yaptığımda silik ti onu da ilk idrar ile yapmıştım ,birde aksam yemegi olarak detoks suyu icmistim artik dediğin gibi yaparım canım

Son düzenleme:

Gülecek ne var,bende araştırarak,sorarak öğrendim kuzum sen ne sormak istersen rahatça sor,doğrusunu biliyorsam zevkle paylaşırım.

Ebrhll canım merhaba ilk idrar ile test yaptım ,kontrol çizgisi kadar koyu olmasa da ikinci çizgiyi yakaladım

İlk idrarla değil,öğleden sonra ki idrarla yapman gerekli ve öncesinde 2 saat sıvı tüketmeyeceksin kuzum,hormonların idrarda kaliteli göründüğü saat öğleden sonra 2-5 arasıymış o yüzden bu saatlerde yapman daha doğru ve t çizgisi c kadar koyu çıkmalı (bazen hatta daha bile koyu çıkıyor) o şekilde çıkarsa yumurtlama günün o gün demek kuzum

Şimdi şöyle söyleyeyim bu aralar geç kalkıyorum ve testi yapmam 2 yıl buluyor ama kalkınca da kahve içtiğim için 2 saatlik sıvı tüketmemeyi anca yarın yaparım canım ,yani dediğin üzere yine olmadi

Kuzum bişey sorcam ovülasyon günlerimizdeki akıntı yumurtanın çatladığını mı gösterir

Yarın kahveni içmeden yap yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…