Sağol canım
Bildiğin aralıksız 3-5 saniye battı
Günde üç dört kere
Ve adete yakın hiç olmazdı
Piskolojik de olabilir tabi
Olabilir tabi ama İnşallah değildir ve inşallah hayırlısıyla hamile kalmışsındır kuzum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım
Bildiğin aralıksız 3-5 saniye battı
Günde üç dört kere
Ve adete yakın hiç olmazdı
Piskolojik de olabilir tabi
Amin canımOlabilir tabi ama İnşallah değildir ve inşallah hayırlısıyla hamile kalmışsındır kuzum :)
bence bugün ve yarinida hatta bir sonraki günüde degerlendir ve değerlendirmeden yarım saat önce eşine acı kahve içir bol şans gönlünüzce olsun herşeyherkese merhabalar ben bu ay ilk defa ovulasyon testlerini deniyorum, bugün sabah yaptığımda çok silikti şimdi yine yaptım t c den daha koyuydu, dün akşam denememiz oldu normalde iki günde bir diyor ya doktorlar biz bu akşamı da denemeli miyiz sizce yoksa normal rutinimizde devam edip yarın mı denemeliyiz? bu testlerde koyu çıktıktan bir gün sonra çatlıyor dimi yumurtalar ?
herkese merhabalar ben bu ay ilk defa ovulasyon testlerini deniyorum, bugün sabah yaptığımda çok silikti şimdi yine yaptım t c den daha koyuydu, dün akşam denememiz oldu normalde iki günde bir diyor ya doktorlar biz bu akşamı da denemeli miyiz sizce yoksa normal rutinimizde devam edip yarın mı denemeliyiz? bu testlerde koyu çıktıktan bir gün sonra çatlıyor dimi yumurtalar ?
herkese merhabalar ben bu ay ilk defa ovulasyon testlerini deniyorum, bugün sabah yaptığımda çok silikti şimdi yine yaptım t c den daha koyuydu, dün akşam denememiz oldu normalde iki günde bir diyor ya doktorlar biz bu akşamı da denemeli miyiz sizce yoksa normal rutinimizde devam edip yarın mı denemeliyiz? bu testlerde koyu çıktıktan bir gün sonra çatlıyor dimi yumurtalar ?
Sayma işini lekelenmeye başladığı günden itibaren hesapla 2-3 test fazla gider sadece kafanda karışmaz böylece.Merhaba,
Bu ay bende ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum. Ancak adetin son 2-3 aydır lekelenmeyle başlıyor 2 gün hiçbişey yok sonra fazlasıyla geliyor. Doktor normal olduğunu söyledi ancak sayma işini lekelenmeyle mi yapmam lazım yoksa tam başladığı günle mi. kafam baya karışmış durumda
65 sayfayı da okudum alkış bana :))) ne güzel anlatmışsınız süreci kendi adıma teşekkür ederim . Bebişiniz de hayırlı olsn :)) Ben de bu ay başladım test yapmaya ama ramazandan dolayı biraz sürprizli olacak gibi hakkımızda hayırlısıKızlar dün itibariyle 12.haftaya girdim şükür olsun ve 2-3 gündür fakat özellikle bugün daha belirgin olarak alt karın bölgemde ki sanırım rahim de oluyor tam olarak,sancı giriyor ara ara regl ağrısı gibi de değil çok enteresan bir ağrı saniyelik oluyor ve şu an da oluyor aralıklarla. Sanırım rahim büyüyor ondan yani neden olur diye araştırdım biraz öyle yazıyor okuduğum sitelerde.Stresli iş hamilelik insan endişe ediyor normal mi bu diye.İnşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim ve isteyen,kucağına almayı benim gibi bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun evlatlarıyla Rabbim
65 sayfayı da okudum alkış bana :))) ne güzel anlatmışsınız süreci kendi adıma teşekkür ederim . Bebişiniz de hayırlı olsn :)) Ben de bu ay başladım test yapmaya ama ramazandan dolayı biraz sürprizli olacak gibi hakkımızda hayırlısı
Arka arkaya değerlendir günleri ara verme bencede.bizde 6 gün değerlendirmiştik ve tuttu şükür olsun inşallah senin de tutar
teşekkür ederim burası sayesinde testler hakkında da testleri yorumlama hakkında da bir sürü fikrim oldu ama biz birkaç ay vazgeçtik denemekten bir süre sonra yine burdan öğrendiklerim gibi denicem Allah isteyen herkese istediği zamanda versin bebişleri inşallah
Selam bana da yardımcı olurmusun acaba? Adetim 25-26 günde bir gelir son adet tarihim 13 Mayıs yani bugün 11. Gun dün ve bugün ovu testi yaptım ikisinde de silikten biraz daha koyu çıktı çizgiler tam. yumurtlama aşağı yukarı kaçıncı günde oluyor
Canım 25 günde oluyorsan ayın 10-11-12-13-14-15 değerlendirmelisin (10-11-12 den biri ovulasyon günün olmalı) eğer 26 günde oluyorsan 11-12-13-14-15-16 değerlendirmelisin (12-13 den biri ovulasyon günün olmalı burada da) fakat tabi ki erken yada geç yumurtluyor olabilirsin bu şekilde dene 1 ay eğer yakalayamazsan erken yada geç ovuslasyon oluyorsundur o zaman da diğer ay gün aşırı eşinle birlikte olun en sağlama yöntem bu demişti doktorum eğer testle yakalayamazsan ama bu hesapla yakaladım bende inşallah sende yakalarsın ve hayırlı haberlerini alırız
Çok teşekkür ederim ayrıntılı açıklaman için gerçekten çok sağol ,geçen ay ovu testi yapmadım hiç adet programına göre hareket ettim ama olmadı ,bu ay ovu testi aldım netten topluca onunla deneme yapıyorum ama dediğim gibi dünden beri yapıyorum 2. Çizgi silik gibi çıkıyor ,dün ilk denemeyi yaptık bugün ara veririz sanırım sperm kalitesi için .inşallah hayırlı haber veririm çok saol