• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh maşallah :) yok kuzum henüz belli değil nasipse 9 Haziran da öğreneceğiz :))
ebrhll süper ya sırf meraktan ilk sayfadan itibaren okudum detaylı bi şieklde nasıl yazmışsın her anı. ve ilk denemede tutması süper :) inşallah sağ salim kucağına alırsın okurken kızınız olcak gibi hissettim bakalım ne dicekler :) benimdde ilk korunmasız ilişkim bu ay oldu 13 ünde tek ilşki apartmanda sular yoktu diğer günleri değerlendiremedik :D yumurtlama günüm pepaap a göre 17 si ama ben 15 inde yumurtlama belirtileri cok hissettim. yumurta akı gibi akıntı ve kassık ağrısı gibi. 17 sinde yani dün herhngi bişeyim yoktu 15 inde yumurtladysm bi ihtimal vardır sonuçta sprem canlı kalablyr bi süre :)

Hayırlı olsun inşaallah canım ne istersen o nasip olur inşallah kusma aserme fln varmı

Şükür olsun hiç kusmadım,mide yanması çok oldu bu ara o da azaldı epey.Aşerme oluyor ara ara ama öyle tutkuyla bir şey istemedim henüz.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Şükür olsun hiç kusmadım,mide yanması çok oldu bu ara o da azaldı epey.Aşerme oluyor ara ara ama öyle tutkuyla bir şey istemedim henüz.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Amin canım inşallah bende biraz bulantı var o kadar

ebrhll süper ya sırf meraktan ilk sayfadan itibaren okudum detaylı bi şieklde nasıl yazmışsın her anı. ve ilk denemede tutması süper :) inşallah sağ salim kucağına alırsın okurken kızınız olcak gibi hissettim bakalım ne dicekler :) benimdde ilk korunmasız ilişkim bu ay oldu 13 ünde tek ilşki apartmanda sular yoktu diğer günleri değerlendiremedik :KK70: yumurtlama günüm pepaap a göre 17 si ama ben 15 inde yumurtlama belirtileri cok hissettim. yumurta akı gibi akıntı ve kassık ağrısı gibi. 17 sinde yani dün herhngi bişeyim yoktu 15 inde yumurtladysm bi ihtimal vardır sonuçta sprem canlı kalablyr bi süre :)

Amin inşallah kuzum :) açıkcası bende en son ultrason görüntüsüne dek kız diyordum içimden ama o kadar hareketli ki erkek herhalde dedim :)) hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde inşallah:) evet sperm 3 güne yakın canlı kalıyormuş tutma ihtimali var tabi ve inşallah da tutar kuzum :) güzel haberlerini almak üzere kuzum benim öptümmm

Amin canım inşallah bende biraz bulantı var o kadar

Mide yanmasından dolayı 1-2 defa öğürmüştüm ben ve bir defa da parmağımı boğazıma sokup kusmaya çalıştım çünkü feci bir yanma ve öğürme vardı kusarsam geçer diye düşünmüştüm.Şükür ki 1 defa oldu sadece.Allah tüm hamile hatunlara yardımcı olsun.Bir kaç gün kaldı 3 aylık olmama ondan sonrası daha rahat olacak dedi doktor ama benim 10 gün kadar önce başladı rahatlama.Mide yanması geri gelecekmiş ama umarım gelmez ve inşallah senin de çabuk geçer kuzum şikayetlerin

Ebrhll Ebrhll canın selam tekrardan
Göğüse üç beş saniye iğne batması olayı
Hamileliğin ne zamanında başgösterir

Ebrhll Ebrhll canın selam tekrardan
Göğüse üç beş saniye iğne batması olayı
Hamileliğin ne zamanında başgösterir

Normalde gögüs hassasiyeti,batma,acıma gibi şeyler gebeliğin 4.haftası gibi başlıyormuş ama benim reglimin geciktiğinin 6.günü falandı başlamıştı yani düşün daha çok yeni gebeydim doktorum da olabilir bu da normal demişti

Normalde gögüs hassasiyeti,batma,acıma gibi şeyler gebeliğin 4.haftası gibi başlıyormuş ama benim reglimin geciktiğinin 6.günü falandı başlamıştı yani düşün daha çok yeni gebeydim doktorum da olabilir bu da normal demişti
Sağol canım
Bildiğin aralıksız 3-5 saniye battı
Günde üç dört kere
Ve adete yakın hiç olmazdı
Piskolojik de olabilir tabi

Back