Çift yumurta ikizleri nasıl oluyor ozamanbenim kız kardeşim 3 gün arayla yumurtlamış ilişkide olunca döllenmiş ikiz bebisleri oldu dr senden kaynaklı iki kez yumurtlamışsın esinle ilgili değil dedi
Ayyy allah korusun kizzzz çok zorrrrr tövbe deeee yüreğim ağzıma geliyo düşündükçe tabi rabbim hayırlısını versin ama tek tek versin inşallah bakması zor ikisine aynı ilgiyi alakayı vermek zor ben çok üzülüyorum böyleÇift yumurta ikizi demek ki bu şekilde de oluyormuş ben ilk defa duydum benim anne tarafımda 6 ikiz var benim kardeşlerimde ikiz ama dediğiniz gibi iki defa yımurtlamış olmasından değil fakat dediğim gibi demek ki söylediğiniz şekilde de oluyormuş.İnşallah sizin de ikizleriniz olur o haldeeeeee
Çift yumurta ikizleri nasıl oluyor ozamanbenim kız kardeşim 3 gün arayla yumurtlamış ilişkide olunca döllenmiş ikiz bebisleri oldu dr senden kaynaklı iki kez yumurtlamışsın esinle ilgili değil dedi
Ikiz olduğunu öğrendiğimiz de bende yanındaydım dr aralarında 3 gün var iki kez yumurtlamissin eşine suç bulma yani dedi güldü ama.Çift yumurta ikizleri, direk olarak anne ve babadan gelen spermlerin iki yumurtayı birden döllemesinden dolayı kaynaklanmaktadır. İlişki sonrası anne rahmi içerisinde iki adet zigot yani yumurta döllenir. Döllenen bu yumurtalar, hamileliğin belli bir aşamasına kadar başarılı bir şekilde yaşadıktan sonra tam gelişim sağlanır ve ikizlerin vücut oluşumları başlar. Çift yumurta ikizleri gelişim evreleri de ayrı olur. Bu nedenle bazen biri sarışın biri esmer olan çift yumurta ikizlerine bile karşılaşılmıştır.
Aynı ayda 2 defa yumurtlamıyorsunuz bakın,yumurtladığımızda zaten 1 tane yumurtlamıyoruz kadından kadına değişiyor bu sizin kız kardeşinizde çift yumurta döllenmiş.Doktorunuza sorun siz daha anlaşılır açıklar ben çok beceremedim.Mesela benimde yumurtlamamam 2 gün sürmüştü ve kim bilir kaç yumurta vardı ve kaçı döllendi gibi bir şey bu
Ikiz olduğunu öğrendiğimiz de bende yanındaydım dr aralarında 3 gün var iki kez yumurtlamissin eşine suç bulma yani dedi güldü ama.
Anladım cnm ama çoğul gebelik erkektende olur iki sperm döller tek yumurta ikizi olur iki yumurta döllenir çift yumurta olur :)Tamam işte canım 3 gün boyunca yumurtlamış oluyor ve o sürede ne kadar yumurtlama olduysa 2 tanesi döllenmiş.Ki çoklu gebelik kadından kaynaklıdır erkekle alakası yok.aynı şey hakkında konuşuyoruz ama siz aynı siklus içinde ayrı günlerde yumurtlama olduğunu söylüyorsunuz bu yanlış sadece.
Anladım cnm ama çoğul gebelik erkektende olur iki sperm döller tek yumurta ikizi olur iki yumurta döllenir çift yumurta olur :)
Sağol canm teşekkür ederim. Ovulasyon testi kullandığım ilk ay aldım müjdeli haberi ben . SAT 16 mart tı döngümün 10. Gününde başlayıp gün aşırı değerlendirdik .İlişkiden sonra yarım saat kalkmadan yattm ve yastık koydum . Adet olmama yakın kasıklarımda özellikle sol tarafta batma gibi ağrı gibi şeyler hissettim .Yumurtlamadan sonra akıntım oldu hep kremsi beyaz.ve midemde de yanmalar hissettim ara ara hatırlayabildiğim bu kadar canm olursa yine önemli detaylar yazarımHayırlı olsun canımmm darısı bizlere inşallahneler yaptınız nasıl anladiniz paylaşın bizimle de?
Sağol canm benim mide yanmasını hissediyorum ara ara ,şu noktaya kadarda kabızlık yaşamadım henüz hayırlısı ile inşallah kucağımıza aldığımız günleri Dr görürüzCanım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişi :) veeeee hoş geldin mide yanması,kabızlık,bulantı :)) umarım sende olmaz
Her zaman hem kendim için hem isteyen herkes için dualar ediyorum canm dualarım yine sizinle hayırlısı ileHayırlı olsun kuzummmm:)) Hamişlerimizden bu mübarek gün bol bol dua istiyoruz
:) yanlış anlamayın lütfen bende bildiklerimi bizzat dr.dan duyduklarımı söyledim tatsızlık olsun istemem :)Her neyse ben teslim oluyorum siz doktorunuzla konuşun o benim izah edemediğimi çok daha rahat anlatır size
Ay bende aynı şeyleri yaptım bende de akıntı var yumurtlamadan beri ayın 10daydi hadi hayırlısı heyecanlandım:))Sağol canm teşekkür ederim. Ovulasyon testi kullandığım ilk ay aldım müjdeli haberi ben . SAT 16 mart tı döngümün 10. Gününde başlayıp gün aşırı değerlendirdik .İlişkiden sonra yarım saat kalkmadan yattm ve yastık koydum . Adet olmama yakın kasıklarımda özellikle sol tarafta batma gibi ağrı gibi şeyler hissettim .Yumurtlamadan sonra akıntım oldu hep kremsi beyaz.ve midemde de yanmalar hissettim ara ara hatırlayabildiğim bu kadar canm olursa yine önemli detaylar yazarım
:) yanlış anlamayın lütfen bende bildiklerimi bizzat dr.dan duyduklarımı söyledim tatsızlık olsun istemem :)
Oh sevindim :) heyecandan ölüyorum zati :)Yok kuzum ya ne tatsızlığı :)) bende bildiklerimi söyledim boşver
Oh sevindim :) heyecandan ölüyorum zati :)
Amin cnm inşallah daha 10 gün kadar var benim.Hadi hayırlısı olsun inşallah kuzum güzel haberlerini alırız inşallah
Hayırlı haberler bekliyoruz canm hayırlısı ileAy bende aynı şeyleri yaptım bende de akıntı var yumurtlamadan beri ayın 10daydi hadi hayırlısı heyecanlandım:))
Amin inşallah cnmHayırlı haberler bekliyoruz canm hayırlısı ile
mesela ayın 14 martta adet oldum akıntım 28 martta başladı kasık ağrısıyla 2 gün ondan sonra geçti dünde kasık ağrısı çok az ama yumurtlama kıvamında akıntım yine oldu :)Pardon yanlış mı anladım ben? Sizin adete yakın akıntınız oldu sonra 19-20 gün sonra hatta buna 1 hafta daha eklemişsiniz yine akıntı oldu yazmışsınız eğer bu yazdığım doğruysa ayda 2 defa yumurtlamış olmuyorsunuz zaten.Her regl ayı yumurtlama gerçekleşir ve sizinki de bu yazdığım gibiyse normal ama açıkcası biraz anlaması güç yazmışsınız :)
valla bende çok dinledim bu ay kendimi ama yanılmıyorsam o şeffaf yumurta akı kıvamında akıntı oysa 2 kere oluyorÇift yumurta ikizleri nasıl oluyor ozamanbenim kız kardeşim 3 gün arayla yumurtlamış ilişkide olunca döllenmiş ikiz bebisleri oldu dr senden kaynaklı iki kez yumurtlamışsın esinle ilgili değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?