Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet hesabı doğru yapmışsın, doğru yapacağını tahmin ettigim için özellikle sana sormak istedim canim :) Amin inşAllah olur bu ay bende burdan güzel haberlerimi veririm. Senin içinde hayırlısı olsun Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşAllah canim benim:)

Amin kuzum benim inşallah

Kızlar iki gündür beyaz(kokusuz) kremsi bir akıntım var ve hiç böyle olmamıştı, bu durum normal mi? Internette bi kac yerde okudum hamilelik belirtisi olabilir diye yazıyor, sizcede bu belirti icin çok erken değil mi? Bu arada adettime daha 5 gün var...

4 5 gündür bende yaşıyorum onu canm dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz . Akıntının sebebini bende anlayamadım

Kizlar ilk iki tanesi dun sonuncusu bu gun yaptigim ovu testi yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20180409_142901.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 61

Bende de regl den once ve sonra akıntı oldu( sonra derken beklediğim tarihte regl olmadım ama akıntı oldu hep) şu an 6 haftalık hamileyim hala oluyor normalmiş kızlar

4 5 gündür bende yaşıyorum onu canm dün adet olmam gerekiyordu olmadım henüz . Akıntının sebebini bende anlayamadım

Bende anlayamadım sırf bunun içinde umitlenmek istemiyorum. Bilemiyorum her insan farklı yaşıyor belkide bir belirtidir, hamile olanlar keşke bize dönüş yapsa...
Hamile kalmadan süt beyazi kremsi bir alıntısı olan var mi aranızda? 1 gün geciktiyse inşAllah hamilesindir canim :)

Yani

Ne anlamageliyo :))

Kuzum bugünleri kesinlikle değerlendirmen gerek yumurtan çatladığında ikinci çizgi silikleşecek ve sen yine de silikleştikten sonra da 5 gün daha birlikte ol eşinle

Kuzum bugünleri kesinlikle değerlendirmen gerek yumurtan çatladığında ikinci çizgi silikleşecek ve sen yine de silikleştikten sonra da 5 gün daha birlikte ol eşinle
Dun degerlendiremedim ya bu gun degerlendircem canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…