• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hamileyim daha çok yeni belirtiler doğruymuş adetim 3 gün gecikincede test yaptım pozitif çıktı ve sevinçten ağladım eşim işten geldi yemek yedik ksn testi yaptırmaya gittik 2saat sonra çıktı kafede bekledik eşim heyecandan test almış gelmiş gene test yaptırtdıbana ve kan tedtinde hcg 1460 çıktı allahım inş sımsıkı tutunur bize bizde ona sağlıklı olsun inş allahım isteyen herkese versin herkesee çok güzel duygu
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah . Bizlere de dua et

Kızlar testteki t çizgisinin olduğu boşlukta yuvarlak bişey var test mi hatalı yada nasıl değerlendirmeliyiz anlayamadım . Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacm var

Eklentiler

• IMG_20180406_113229.jpg
    IMG_20180406_113229.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar testteki t çizgisinin olduğu boşlukta yuvarlak bişey var test mi hatalı yada nasıl değerlendirmeliyiz anlayamadım . Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacm var

Test hatalı olabilir bence başka bir tane denemekte fayda var.

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim.bende yumurtlama gunumu ayarlamak istiyorum fakat benim adetlerim 30 -35 arasi degisiyo nasil hesaplamam lazim.25 subat adet oldum 2 martta bitti ve 5 nisanda yine adet oldum buna gore yumurtlama gunum ne zamana denk geliyo geliyo

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim.bende yumurtlama gunumu ayarlamak istiyorum fakat benim adetlerim 30 -35 arasi degisiyo nasil hesaplamam lazim.25 subat adet oldum 2 martta bitti ve 5 nisanda yine adet oldum buna gore yumurtlama gunum ne zamana denk geliyo geliyo

Merhaba eğer 30 gün ara ile olursan ayın 13-14-15-16-17-18 değerlendir ama 35 gün arayla olursan 10-11-12-13-14-15 değerlendir fakat şu var ki düzensiz regl olduğundan dolayı geç yada erken yumurtluyor olabilirsin ovulasyon testiyle kontrol et her gün reglin bitince 3.gün başla yada daha garantisi reglin bitince korunmadan gün aşırı ilişkiye girmen eşinle

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende yumurtlama gunumu merak ediyorum, 25 günde bir adet oluyorum. 19 mart da adet oldum 23 marta bitti. Hangi gün yumurta günümdü ve hangi günler değerlendirmem gerekiyordu diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar:)

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende yumurtlama gunumu merak ediyorum, 25 günde bir adet oluyorum. 19 mart da adet oldum 23 marta bitti. Hangi gün yumurta günümdü ve hangi günler değerlendirmem gerekiyordu diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar:)

Canım 25 günde oluyorsan ayın 10-11-12-13-14-15 değerlendirmen gerek ama bana kalırsa ayın 9da ovulasyon testi yapmaya başla her gün yap 1 tane çünkü erken yada geç yumurtluyor olabilirsin bu tarih hesaplama her zaman tutmayabiliyor.Düzenli adette bile olabiliyor.

Sagol canim benim. Bende bu ay ovulasyon testini kullandim 8. günden başladım, 12 gün köyü çizgi çıktı ve 14 cu günde siliklesti. 10,11,12,13, 14 değerlendirdik inşAllah bu sefer tutmuştur...

Sagol canim benim. Bende bu ay ovulasyon testini kullandim 8. günden başladım, 12 gün köyü çizgi çıktı ve 14 cu günde siliklesti. 10,11,12,13, 14 değerlendirdik inşAllah bu sefer tutmuştur...

Hadi inşallah kuzum..Hesabı doğru yazmışım demek ki sen zaten takibi yapmışssın ve yazdığım günleri değerlendirmişsin hadi inşallah canım benim.Seninde benim gibi yumurtlaman 2 gün sürmüş neredeyse o zaman :) hayırlı haberlerini alırız inşallah

Adete yakin koyulasirsa gebelik olur diyorlarya sizce koyulasma varmi? Acaba git gide daha da koyulasirmi?

Eklentiler

• 2018-04-06-21-07-56-155.jpg
    2018-04-06-21-07-56-155.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 67
  • 2018-04-06-21-08-40-681.jpg
    2018-04-06-21-08-40-681.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 62
Hmm..benim soyle de bi problemim var esim 2 ay da bir geliyo eve is dolayisiyla

Merhaba eğer 30 gün ara ile olursan ayın 13-14-15-16-17-18 değerlendir ama 35 gün arayla olursan 10-11-12-13-14-15 değerlendir fakat şu var ki düzensiz regl olduğundan dolayı geç yada erken yumurtluyor olabilirsin ovulasyon testiyle kontrol et her gün reglin bitince 3.gün başla yada daha garantisi reglin bitince korunmadan gün aşırı ilişkiye girmen eşinle
Hangi marka ovulasyon testini onerirsiniz bide eczanelerde var midir bi turlu soramadim

Back