- 16 Kasım 2017
- 151
- 141
- 103
- 32
Amin cnm inş allah olmayan herkese isteyen herkese aratmadan versinCanımmmm hayırlı olsunnn :) çok sevindim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inş allah olmayan herkese isteyen herkese aratmadan versinCanımmmm hayırlı olsunnn :) çok sevindim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah . Bizlere de dua etKızlar hamileyim daha çok yeni belirtiler doğruymuş adetim 3 gün gecikincede test yaptım pozitif çıktı ve sevinçten ağladım eşim işten geldi yemek yedik ksn testi yaptırmaya gittik 2saat sonra çıktı kafede bekledik eşim heyecandan test almış gelmiş gene test yaptırtdıbana ve kan tedtinde hcg 1460 çıktı allahım inş sımsıkı tutunur bize bizde ona sağlıklı olsun inş allahım isteyen herkese versin herkesee çok güzel duygu
Kızlar testteki t çizgisinin olduğu boşlukta yuvarlak bişey var test mi hatalı yada nasıl değerlendirmeliyiz anlayamadım . Ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacm var
Başka bir test yapayım canm tamam yoksa acabalarla beynim konuşup durcakTest hatalı olabilir bence başka bir tane denemekte fayda var.
Canom ağzımdan düşmeyen tek şey o bir kaç gündür allahım hepinize hepimize sağ salim hayırlısıyla nasip etsin ❤Canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşaallah . Bizlere de dua et
Amiin canımCanom ağzımdan düşmeyen tek şey o bir kaç gündür allahım hepinize hepimize sağ salim hayırlısıyla nasip etsin ❤
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim.bende yumurtlama gunumu ayarlamak istiyorum fakat benim adetlerim 30 -35 arasi degisiyo nasil hesaplamam lazim.25 subat adet oldum 2 martta bitti ve 5 nisanda yine adet oldum buna gore yumurtlama gunum ne zamana denk geliyo geliyo
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Bende yumurtlama gunumu merak ediyorum, 25 günde bir adet oluyorum. 19 mart da adet oldum 23 marta bitti. Hangi gün yumurta günümdü ve hangi günler değerlendirmem gerekiyordu diye merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim kızlar:)
Sagol canim benim. Bende bu ay ovulasyon testini kullandim 8. günden başladım, 12 gün köyü çizgi çıktı ve 14 cu günde siliklesti. 10,11,12,13, 14 değerlendirdik inşAllah bu sefer tutmuştur...
Adete yakin koyulasirsa gebelik olur diyorlarya sizce koyulasma varmi? Acaba git gide daha da koyulasirmi?
Hmm..benim soyle de bi problemim var esim 2 ay da bir geliyo eve is dolayisiyla
Hangi marka ovulasyon testini onerirsiniz bide eczanelerde var midir bi turlu soramadimMerhaba eğer 30 gün ara ile olursan ayın 13-14-15-16-17-18 değerlendir ama 35 gün arayla olursan 10-11-12-13-14-15 değerlendir fakat şu var ki düzensiz regl olduğundan dolayı geç yada erken yumurtluyor olabilirsin ovulasyon testiyle kontrol et her gün reglin bitince 3.gün başla yada daha garantisi reglin bitince korunmadan gün aşırı ilişkiye girmen eşinle
HahahhahahhahGeldiği ay düş peşine kuzum :) ne diyeyim
Hangi marka ovulasyon testini onerirsiniz bide eczanelerde var midir bi turlu soramadim