Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Her gün dedi hayatım 6-7 günde sperm kalitesi bozulmaz ancak ayın her günü olursa bozulur ki onda da gün aşırı diyoruz zaten demişti doktorum

Bugün tam olarak adet günüm yazmışsın diye sordum neyse bakalım hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim özletmesin,sağlıkla nasip etsin hayırlı evlatlar

Bugün tam olarak adet günüm yazmışsın diye sordum neyse bakalım hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim özletmesin,sağlıkla nasip etsin hayırlı evlatlar
Evet cnm öyle ilk günü ama olmadım teşekkürler yazdığın için

Hanımlar yeni yumurta takibim yapıldi büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?

Muhtemelen yumurtan çatlıyor kuzum çünkü o jel o şekilde çıkmıyor.ultrasondan hemen sonra iç çamaşıra biraz bulaşıyor sonra da idrarla çıkıyor.Bel ağrın olması da yumurtanın çatladığına işaret

Normalde perşembe cuma girdim ultrasona doktor çatlamak üzere dedi cumartesi pazarı degerlendir dedi aynı yumurta akı kıvamında akıntım oldu kesin çatladı dedim çatlamamış. Pazartesi tekrar girdim ultrasona catlamadigi için iğne vurdu . Bugünde girdim ama 36 saat dün 12 de doldu bugün 48 saat olmuştu ultrasona girdiğimde çatlamak üzere dedi 24-17 mm 19-10 mm düşmüş. Ama belim 2 güne çok agriyor 1 haftayı degerlendir dedi . Yine akıntı gelince çatlamadimi acaba dedim.

Kuzum sen kesinlikle değerlendir bu 1 haftayı o arada kesin çatlar çünkü hiç bekleme yani

Kuzum sen kesinlikle değerlendir bu 1 haftayı o arada kesin çatlar çünkü hiç bekleme yani

Peki 24-17 19-10 olması yüksekten küçülmesi çatlıyor anlamına mı geliyor doktor öyle dedi geride acaba stres yapmayın diyemi dedi arada kasıklarim batiyor akıntım azalmış şimdi biraz bakdim da. Birde ayıp olmaz günde 1 kere mi ilişkiye girilmeli yoksa 2 3 filan tekrarlanmalimi ilk defa yaptırıyorum da yumurta takibi

Çatlayacak demek doğru söylemiş kuzum.Günde 1 defa ama 1 hafta süresince her gün olması gerek.Günde 1 den fazla ilişki spremin hızını yavaşlatıyor yoğunluğu azaldığı için ve sayısını da azaltıyor bu sebepten günde 1 en sağlıklısı olan ve tavsiye olanda bu şekilde canım

Saol canim teşekkür ederim bakalim ne olacak.

Kızlar hamileyim daha çok yeni belirtiler doğruymuş adetim 3 gün gecikincede test yaptım pozitif çıktı ve sevinçten ağladım eşim işten geldi yemek yedik ksn testi yaptırmaya gittik 2saat sonra çıktı kafede bekledik eşim heyecandan test almış gelmiş gene test yaptırtdıbana ve kan tedtinde hcg 1460 çıktı allahım inş sımsıkı tutunur bize bizde ona sağlıklı olsun inş allahım isteyen herkese versin herkesee çok güzel duygu

Gözlerim dolu dolu okudum kendim yasamis gibi maşallah hayirli uğurlu olsun darısı başımıza yaptığıniz biseyler varmıydı?

Gözlerim dolu dolu okudum kendim yasamis gibi maşallah hayirli uğurlu olsun darısı başımıza yaptığıniz biseyler varmıydı?
Saol canım benim dün o kadar dua ettimki allahım isteyen herkese versin diye ❤ klişe olcak ama bu ay beklemiyodum hiç düzenli ilişkiye girmedim 4 yada 5 haftalık sanırım öyleyse geçen ay oldu diye düşünüyorum sadece allahım hepinizede versin sağlıklı inş o kadar içten ediyorumki bu duayıinş olur ❤

Çok tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) okurken bile ne kadar içten ettiğini anlamak mümkün Allah razı olsun müminin mümine ettiği dua daha makbulmüş birbirimize dua edelim bol bol Rabbim inşallah bize de hayırlısı ile nasip eder..

Amin inşallah kendiliğinden oldu demek maşallah yaa.

İnş cnm dünden beridir ağzımdan düşmeuen tek şey bu ümidi kesmeyin ben beklemediğim ayda oldu ama en önemlisi doktorum adet başlangıcından sayarak 13 ve 17 arası yapın dedi düşüncem o zaman başladı oluşmaya

Canımmmm hayırlı olsunnn :) çok sevindim Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…