Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anliyorum canim, bende senin gibiyim çok duygusalım bu konuda. Regln tam 10 gün geçikince testi yap bence

Mide yanmasıyla mücadele ede ede gidiyor kuzum :) fena yanıyormuş cidden..Cumartesi inşallah kalp sesini duyacağız mercimeğimizin :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin heyecanlı zamanlar

Mide yanmasıyla mücadele ede ede gidiyor kuzum :) fena yanıyormuş cidden..Cumartesi inşallah kalp sesini duyacağız mercimeğimizin :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin heyecanlı zamanlar
Aminn canım Harika çok heyecanlı canım benim dualarım seninle

Hanımlar ayın 2 de çatlatma iğnesi vuruldum . Ara ara kasık ağrım oluyor belim aşırı agriyor . Adet olacakmışım gibi 1 hafta var . Bazen göğüslerim sizliyor akıntım oluyor birde cok halsizim kollarimda güç yok normal mi ? 10 gün oldu iğne vurulalı ne zaman test yapmalıyım.

Bazen 17 güne kadar uzayabiliyor ilk idrarinla tekrarla testi istersen

Öyle güzel sormuşsunuz ki :)
1. 23/24/27/29 değişiyor sürekli
2.30/03/2018
3.6 gün
4.7.gün başladım
5.10.gün gördüm
6.bir gün öncesi o gün ve bir gün sonrası
7.15:00-15:30 civarları
8.miratech
9.daha yok
10.daha yok sanırım
11. 22/23 nisan gibi

işin garip tarafı şu ki dün hafif bir lekelenme yaşadım akıntım lekeli geldi bu ay reglden sonra sürekli kasık ağrım oldu ve çift çizgiyi gördüğüm gün aşırı derecedeydi ağrım. bu sabah farklı bir tat var ağzımda ve daha bata 11 gün var

Dun aksam ve sabah ilginc bir sekilde vucudumun normalden daha sicak oldugunu fark etti esim.
Tabi once usuttugumu felan zannetti ama uzun zamandir adetimi bir appten yazip takip ediyorum.
App'e gore ovulasyon donemine girmis bulunuyoruz, her an yumurtlanma gerceklesebilir.
Hayirlisi bakalim. Ovulasyon doneminde olup olmadigimizi anlamak icin test almaya gerek yok..

Akıntıyı kontrol edin çok işe yarıyor. Ben hep öyle anlıyorum.

Arkadaşlar selam
Gezinirken gördüm toğpiği,ben bir de kızımız olsun tipiğindeyim.aranızda doktor takibi ile yum takibi yaptıran var mı? Adet bittikten kaçıncı gün gidilmeli

Ay hadi hayırlısı olsun inşallah benimde lekelenmem reglime 4-5 gün kala olmuştu kasık ağrımda vardı epey 6+4 hamileyim şuan inşallah senden de güzel haberler alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…