Dun degerlendiremedim ya bu gun degerlendircem canim
Hiç boş geçirmemeye bak kuzum 5-6 gün devam et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun degerlendiremedim ya bu gun degerlendircem canim
Hiç boş geçirmemeye bak kuzum 5-6 gün devam et
Bende de regl den once ve sonra akıntı oldu( sonra derken beklediğim tarihte regl olmadım ama akıntı oldu hep) şu an 6 haftalık hamileyim hala oluyor normalmiş kızlar
Akıntı yoğunmuydu peki? Regl kaç gün önce belirtilerin oldu ve ne gibi belirtilerin oldu canim?
Beyaz akıntı senin için bir gebelik belirtisi gibi mi oldu, yoksa hamilelik düşünmeden öncede oluyormuydu bu tür akıntıların? Kusura bakma çok soru soruyorsam, ilk kez böyle bir akıntım oldu ve benim normalde regl den önce akıntım hiç bir zaman olmadi bu güne kadar..
Akıntı yoğunmuydu peki? Regl kaç gün önce belirtilerin oldu ve ne gibi belirtilerin oldu canim?
Beyaz akıntı senin için bir gebelik belirtisi gibi mi oldu, yoksa hamilelik düşünmeden öncede oluyormuydu bu tür akıntıların? Kusura bakma çok soru soruyorsam, ilk kez böyle bir akıntım oldu ve benim normalde regl den önce akıntım hiç bir zaman olmadi bu güne kadar..
Hayırlısı ile canm ümitlenmek istemiyorum şimdiden ama aklımada takılmıyor değil. Tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize inşaallahBende anlayamadım sırf bunun içinde umitlenmek istemiyorum. Bilemiyorum her insan farklı yaşıyor belkide bir belirtidir, hamile olanlar keşke bize dönüş yapsa...
Hamile kalmadan süt beyazi kremsi bir alıntısı olan var mi aranızda? 1 gün geciktiyse inşAllah hamilesindir canim :)
Hayırlısı ile canm ümitlenmek istemiyorum şimdiden ama aklımada takılmıyor değil. Tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize inşaallah
:) inşaallah canmAmin canım benim inşallah insan ister istemez kafasına takıyor bende çok uğraştım takmamak için kitap okuyordum ama okudum yeri elli defa okuyordum akıl başka yerde olunca :) Hayırlısıyla güzel haberlerini alalım inşallah
Önemli değil canım sor tabi cevap verebileceklerime veririm zevkle.Akıntım çok öyle yoğun değildi.Çok afedersin süt kesiği gibiydi kokusuzdu hatta çişimi yaptıktan sonra hani damla damla gelir ya idrar o gelen idrarım da beyaz gibiydi yani nasıl anlatılır puslu gibiydi.Sende de varsa boyle bir şey anlayacaksın demek istediğimi.Reglden 3-4 gün once olmaya başladı hatta çok az bi lekelenmemde oldu ben o yüzden regl olacağım diye düşünmüştüm açıkcası.Bemim çok enteresan ama mide yanmam çok erken başladı reglim daha gecikmeden 3 gün önce mide yanmam vardı hala var.Bazı aylar regl olmadan once akıntım oluyordu ama sürekli değildi
Hayırlısı ile canm ümitlenmek istemiyorum şimdiden ama aklımada takılmıyor değil. Tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize inşaallah
Canım farkettiğim yaşadığın farklı bi belirti oldumoldumu o günden sonraKızlar iki gündür beyaz(kokusuz) kremsi bir akıntım var ve hiç böyle olmamıştı, bu durum normal mi? Internette bi kac yerde okudum hamilelik belirtisi olabilir diye yazıyor, sizcede bu belirti icin çok erken değil mi? Bu arada adettime daha 5 gün var...
Canım farkettiğim yaşadığın farklı bi belirti oldumoldumu o günden sonra
Öyle tabi canım Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsinCanim açıkçası bu ay tek fark süt kesilmesi gibi olan beyaz akintim oldu. Ara ara sağ kasığımda bazende sol kasığımda batmalar oluyor. Ve bu her ay olduğu için bu yuzden hiç umutlanamıyorum ne yazık ki. Geçen ay 4 günlük bir gecikmem oldu sonu hüsran oldu ve beni çok yıprattı. O yuzden pek umutlanamıyorum bu ay, tabiki yinede merak edip bazen internetten okuyorum herseyi. Hakkımızda hayırlısı artik
Öyle tabi canım Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin
Yarinden sonra say 14.gün sonra adet olursun eger tutmazsaki insallah tutar..
Yumurtlamadan sonraki günden saymaya başla canim. Testini eklermisin bakalim bi ve ilk idrarinlami yaptinMerhaba, 28 martta yumurtlamam oldu. Ovulasyon testi ile değil, kendim gördüm. Yani uzayan akıntıyı takip ettim ve tam 28 martta yumurta akı gibiydi. Bugün 15.gün ve ben regl olmadım. O akıntıdan sonra göğüslerim şişmeye başladı ve hâlâ çok dolgun ve şiş. Bugün test yaptım bişey yok. Aslında hayalet bi çizgi var gibi ama benim gözüm öyle görüyor olabilir :)
Şimdi ben o gün(28 mart ) üstünden mi 15 gün saymalıyım? Yoksa sonrasından mı?
Hayır öğlen 3 saat tutturup yaptım. Fotografta hiç belli değil.. Yani 28inde o akıntıyı gördüm ben. 3 gün içinde yumurtam çatlamış olsa, reglime 3 gün var. 28inde catladiysa bugün olmam gerekti öyle mi?Yumurtlamadan sonraki günden saymaya başla canim. Testini eklermisin bakalim bi ve ilk idrarinlami yaptin