Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama Dönemi Hesaplama Son 3 Ay | Jin. Op. Dr. Yeşim Yerçok Benim yumurtlama gunum tutuyor buna göre..
sizde bir bakin bu doktorun sayfasinda güzel bilgilendiriyor tek yumurta salinir diyor. Düzenli adet görende yumurtlama problemi yoksa tek yumurta.

Arkadasim 23 yasinda polistikoverdi 3 ayda bir duzensiz adet olurdu genc kizken bilmiyodu ve doktoru birden fazla yumurtluyorsun demisti 10 yil önceki bir olay bunu cok duydum duzenli iliski takibiyle hamile kalmisti kendiliginden hic umudu yoktu 3 ayda. Sogan kürüde yapmisti birde. 2 cocugu oldu Allah isterse bizde cabalarsak nasip olur inşallah

Belki implantasyonda yerlesirken rahimden leke pihti gibi seyler gelebiliyordur doktor dinlemistim rahimde yer yaparken olabilir demisti öyle birseymi acaba sizinkide
Hiç sanmıyorum ama inşallah öyledir çünkü 9 Eylül ovulasyon günüm

Ne güzel yamışsın canım yaa imşallah hayırlı haberler alırıız

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım zaten devam ediyoruz bir gün arayla ilişkiye sadece neden hep koyu çıkıyor ona kafam takıldı
Peki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçer belki geç yumurtlayacaksın, sen işini şansa bırakma, hakkında hayırlısı cnm

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Baya akıntım var canım kasıklarımda da ağrım var bilmiyorum yani ama hep böyle koyu çıkması beni düşündürüyor çok hakkımızda hayırlısı inşallah

Bendede aynen dedigin gibi dogru uzuyordu idrar yaparken o akinti oldu 12. gün önceydi simdi ovu koyu cikiyor ama gebelik belirtiside var kafam karisik ovu yine koyu gidiyor

Bugunde boyle kizlar dünku kadar birden koyulasmadi ama ayni koyulukta erken gebelik bilindik marka kalmamisti ondan yaptim ama hicbirsey yok henuz..Biz bugunde yapalim ne olur ne olmaz ✌

Eklentiler

• 20200912_132413.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 41
Bugunde boyle kizlar dünku kadar birden koyulasmadi ama ayni koyulukta erken gebelik bilindik marka kalmamisti ondan yaptim ama hicbirsey yok henuz..Biz bugunde yapalim ne olur ne olmaz ✌
Benimde böyle ne oluyor anlamadım

Eklentiler

• IMG_20200912_131550.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar, merhaba. Benim bu testim bozuk mu nedir bugün yaptığım anlamadım. Önce tam ortadan enine bir çizgi çıktı sonta ikici çicgi belirdi. İlk çizgi zaten belirmişti. ama bu ortada çizgi çıkması falan ikinci çizgiyi çok hayalet yaptı düne kadar bu kadar slik değildi ikinci çizgi

Eklentiler

• IMG_20200912_124532.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
Benimde böyle ne oluyor anlamadım
Bende anlamadim vallahi canim heyecanla bekliyorum regle 5 gün kala yumurta catlarmi kafam karisti dogrusu ama ruh halim halsizim bu sabahta kasinti var vücudumda karnimda sanki patlamalar oluyor degisik az kaldi ekleyelim bakalim heyecanla❤ pikten sonra mutlaka lh dusermis

Hani g
Bunlar iyi değil mi diyorsun yani ama iyi olmasa eczane satmaz ki
İşe yarıyo ama netlik açısından laboquick daha net görünüyo

Hani gebelik testi yapacaktın sen ne zaman yapcan

Şimdi çatlamış mı oluyor anlamadım ben tam silik mi olması lazımdı. Her ay 15.günde çatlarken 11.gün olma ihtimali olur mu ya

Eklentiler

• C57D2020-F937-4CE2-9CC0-3D13B87E46B0.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 30
  • BF2704F3-0057-4483-A89F-99D017ED0436.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…