- 23 Ocak 2020
- 74
- 27
- 18
Hiç sanmıyorum ama inşallah öyledir çünkü 9 Eylül ovulasyon günümBelki implantasyonda yerlesirken rahimden leke pihti gibi seyler gelebiliyordur doktor dinlemistim rahimde yer yaparken olabilir demisti öyle birseymi acaba sizinkide
Ne güzel yamışsın canım yaaDaha cok erken canim 1 sene normal diyor doktor.Benimde bugün 1 yil oldu ama dogum kontrol hapi biraktiktan sonraki sürec zaman aliyormus..stres yeme icme hersey etkiliyor yilin yarisi zaten corona stresi ile devam ediyor bunlar hep etken . Vajinal.enfeksyonda etkenmis. Kalbini ferah tut..Kader gayrete aşıktır. Umut etmek Allah'tan Umutsuzluk şeytandırUmudumuzu kaybetmeyelim.. Düzenli ilişki şartmiş yoksa spremler kalitesizlesiyormus 2 günde iliski bir kalma ihtimali %85 diyor doktor mutlaka yumurtya denk gelicektir. Eger sorun yoksa ciftlerde; sabah 7 den once spremin en verimli saatiymis hareketli tabi bide ters ilişki deneyin dediler yuzüstü rahim ters olabiliyormus kadinlarda ters yatin bitince kalmayin 30 dk bide sabaha kadar uyu yikanmadan dedi bir arkadasimda.(kalan bayanlardan edindiğim bilgiler) kadin ve erkek te bir sorun yoksa yumurtlamadan sonra sık ilişki 3 gün peşpeşe yada bigün arayla cunku icerde bol sprem olmasi kalma oranini yukseltirmis.
Peki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçerAllah hepimizin gönlüne göre versin canım zaten devam ediyoruz bir gün arayla ilişkiye sadece neden hep koyu çıkıyor ona kafam takıldı
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahBen pko luyum geçen yıl tiroid ilacında başladığım ay femera ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sonrasında düşük yaptım o zamandır uğraşıyorum klomen femera ama banamısın demedi 1 yıl oldu kalamadım tabi bir ara bıraktım tedavileri 3 ay üstüne adet oldum sonra soğan kürü yaptım peşine de testere dişli çayı içtim bu ay çok net yumurtlama belirtileri hissediyorum bakalım ne olur herşeyi deniyorum bana soğan kürü ve testeredişli iyi geldi
Baya akıntım var canım kasıklarımda da ağrım var bilmiyorum yani ama hep böyle koyu çıkması beni düşündürüyor çok hakkımızda hayırlısı inşallahPeki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçerbelki geç yumurtlayacaksın, sen işini şansa bırakma, hakkında hayırlısı cnm
Bendede aynen dedigin gibi dogru uzuyordu idrar yaparken o akinti oldu 12. gün önceydi simdi ovu koyu cikiyor ama gebelik belirtiside var kafam karisik ovu yine koyu gidiyorPeki su gibi şeffaf uzayan akıntın var mı? Varsa eğer yumurtlama akıntısı bu, yoksa gebelik olabilir dicem ama 12 gün önceden mümkün değilki ovulasyon yada gebelik testinde belirti. Çünkü hcg hormonu yumurtlamadan 12 gün sonra önce kana sonra idrara geçerbelki geç yumurtlayacaksın, sen işini şansa bırakma, hakkında hayırlısı cnm ☺
Benimde böyle ne oluyor anlamadımBugunde boyle kizlar dünku kadar birden koyulasmadi ama ayni koyulukta erken gebelik bilindik marka kalmamisti ondan yaptim ama hicbirsey yok henuz..Biz bugunde yapalim ne olur ne olmaz ✌
Bu marka bende de var bi tuhaf çıkıyo bunlarda ama aldık bikere mecbur yapıyoruz laboquick daha iyi geldi bana netlik açısındanBenimde böyle ne oluyor anlamadım
Bunlar iyi değil mi diyorsun yani ama iyi olmasa eczane satmaz kiBu marka bende de var bi tuhaf çıkıyo bunlarda ama aldık bikere mecbur yapıyoruz laboquick daha iyi geldi bana netlik açısından
Bende anlamadim vallahi canim heyecanla bekliyorum regle 5 gün kala yumurta catlarmi kafam karisti dogrusu ama ruh halim halsizim bu sabahta kasinti var vücudumda karnimda sanki patlamalar oluyor degisikBenimde böyle ne oluyor anlamadım
Hani gBugunde boyle kizlar dünku kadar birden koyulasmadi ama ayni koyulukta erken gebelik bilindik marka kalmamisti ondan yaptim ama hicbirsey yok henuz..Biz bugunde yapalim ne olur ne olmaz ✌
İşe yarıyo ama netlik açısından laboquick daha net görünüyoBunlar iyi değil mi diyorsun yani ama iyi olmasa eczane satmaz ki
Hani gebelik testi yapacaktın sen ne zaman yapcanBende anlamadim vallahi canim heyecanla bekliyorum regle 5 gün kala yumurta catlarmi kafam karisti dogrusu ama ruh halim halsizim bu sabahta kasinti var vücudumda karnimda sanki patlamalar oluyor degisikaz kaldi ekleyelim bakalim heyecanla ❤ pikten sonra mutlaka lh dusermis
Hepsi aynı canım hepsi böyle sürekli koyu çıkması beni çok düşündürüyorHani g
İşe yarıyo ama netlik açısından laboquick daha net görünüyo
Evet canım çatlamış hadi hayırlısı 3 günü iyi değerlendir bol şansŞimdi çatlamış mı oluyoranlamadım ben tam silik mi olması lazımdı. Her ay 15.günde çatlarken 11.gün olma ihtimali olur mu ya
Aaayyy inşallahEvet canım çatlamış hadi hayırlısı 3 günü iyi değerlendir bol şans ☘
Benimki de 11. Gün çatladı sonra yine koyulaştı hayırlısı hakkımızdaEvet canım çatlamış hadi hayırlısı 3 günü iyi değerlendir bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?