Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 1 sene dolunca strese girdim

1. Yaptığımda koyuydu sonra silikleşti şimdi yine koyulaştı herhalde 2. Yumurtlama oluyor bilemiyorum canım bende ilk defa kullanmaya başladım
Adetinin 17.günüydü sanırım bugün canım benim de 17.günüm 2 gün önce t çizgisi c ile aynı çıktı ama çok koyulaşmadı pik oldu mu bilmiyorum ama dün ve bugün silik çıktı benim testler bir de 3 gündür adet ağrısı gibi hafiften kramplarım oluyo bu akşam da rahim bölgesinde oldu inşallah bu ay pozitifi görürüz hep beraber

Evet canım bugün 17. Günüm de benim kafamı karıştıran şey benim testlerin neden bu şekilde çıktığı bilemiyorum ya valla kafam çok karıştı

Ben pko luyum geçen yıl tiroid ilacında başladığım ay femera ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım sonrasında düşük yaptım o zamandır uğraşıyorum klomen femera ama banamısın demedi 1 yıl oldu kalamadım tabi bir ara bıraktım tedavileri 3 ay üstüne adet oldum sonra soğan kürü yaptım peşine de testere dişli çayı içtim bu ay çok net yumurtlama belirtileri hissediyorum bakalım ne olur herşeyi deniyorum bana soğan kürü ve testeredişli iyi geldi

İyi geceler bayanlar çok acayip bir şey oldu az önce de böyle etin siniri olur ya veya bir balon parçası düşünün ama küçücük 2 parça düştü ne olduğunu da çok merak ediyorum daha fazla korkmaya başladım daha önce başına gelen var mı?

Evet canım bugün 17. Günüm de benim kafamı karıştıran şey benim testlerin neden bu şekilde çıktığı bilemiyorum ya valla kafam çok karıştı
Yoksa seninde mi gebelik oluştuğundan koyulaşmalar başladı acaba ilk pik olan testini kaçıncı gününde yapmıştın

Yoksa seninde mi gebelik oluştuğundan koyulaşmalar başladı acaba ilk pik olan testini kaçıncı gününde yapmıştın
10. Gün yapmıştım canım o da koyu çıkmıştı sonraki gün silik çıkmıştı sonra yine koyulaştı

10. Gün yapmıştım canım o da koyu çıkmıştı sonraki gün silik çıkmıştı sonra yine koyulaştı
Eğer o zaman yumurtlama olduysa yerleşmiştir 1 haftada gerçekleşiyormuş ya yerleşme öyle olduğunu varsayarsak gebelik olabilir ama belki de 2.kez yumurtluyosun bakalım sabredemiyoruz ki günler de geçmiyo

Evet öyle herkeste farklılık olabiliyor. Benim bir arkadaşım gebelik testi yok diye ovülasyon yapmıştı mesela silik çıkmıştı pik değildi. Adeti gecikince hamile olduğunu öğrendi.
Kanca bhcg salgılanmaya basladıgında yanı bı 8 gun gecınce artık ovulasyondan sonrakı 8. gunde koyulasma baslıyabılır dırek pık gıbı olması 10 .gunu buluyor erken gebelık testı yle aynı anda gıbı:) senın dedıgın de dogru okudum yazdıklarını :) bı dolu kısı gebelık testı sılık cıkarken ovulasyon da hafıf pembe olunca kafaları karısmıs burda sormustu:)

Eğer o zaman yumurtlama olduysa yerleşmiştir 1 haftada gerçekleşiyormuş ya yerleşme öyle olduğunu varsayarsak gebelik olabilir ama belki de 2.kez yumurtluyosun bakalım sabredemiyoruz ki günler de geçmiyo
Valla hiç bilmiyorum canım bende ilk defa kullandığımdan hiç anlamıyorum testleri bugün su içsem bile midem bulanıyor anlamadım gitti

Valla hiç bilmiyorum canım bende ilk defa kullandığımdan hiç anlamıyorum testleri bugün su içsem bile midem bulanıyor anlamadım gitti
Belirti yaşayıpta negatif gören çok oldu bende çok yaşadım ama pozitif çıkmadı o ay şimdi o yüzden hamilelik belirtisine çok takılmıyorum ama yumurtlamaya takildim çünkü yumurta geliştirici ilaç yemeden ilk defa bu ay bu kadar kramp hissettim

Takmamak lazım da işte olmuyo herşeyi inceliyoruz

Allah yardımcımız olsun inşallah hayırlı haberler alırız bu ay

Amin canım Allah razı olsun hala test yapmaya devam ediyorum sürekli koyu çıkıyor bende anlamıyorum ne oluyor
Sen bugünden başla işte, 1 er gün arayla ilişki iyice silikleşmeyi görene kadar, zaten şeffaf afedersin uzayan akıntın olur, mutlaka değerlendir yumurtlama olduğunda akıntı bir iki güne kesiliyor. İnşallah Rabbim gönlündekini verir. Hayırlı geceler

Hiç bu durumu yaşayan yok mu?

Allah hepimizin gönlüne göre versin canım zaten devam ediyoruz bir gün arayla ilişkiye sadece neden hep koyu çıkıyor ona kafam takıldı

Benimde 8 gun sonra koyulasmaya basladi t cizgisi siyaha yakin damlatir damlatmaz oluyor ..Beta ve lh hormonu ayni anda karisinca cok koyulasiyor diye okudum gebelik icin.hadi bakalim inşallah kizlar

Ben 1 sene dolunca strese girdim
Daha cok erken canim 1 sene normal diyor doktor.Benimde bugün 1 yil oldu ama dogum kontrol hapi biraktiktan sonraki sürec zaman aliyormus..stres yeme icme hersey etkiliyor yilin yarisi zaten corona stresi ile devam ediyor bunlar hep etken . Vajinal.enfeksyonda etkenmis. Kalbini ferah tut..Kader gayrete aşıktır. Umut etmek Allah'tan Umutsuzluk şeytandırUmudumuzu kaybetmeyelim..Düzenli ilişki şartmiş yoksa spremler kalitesizlesiyormus 2 günde iliski bir kalma ihtimali %85 diyor doktor mutlaka yumurtya denk gelicektir. Eger sorun yoksa ciftlerde; sabah 7 den once spremin en verimli saatiymis hareketli tabi bide ters ilişki deneyin dediler yuzüstürahim ters olabiliyormus kadinlarda ters yatin bitince kalmayin 30 dk bide sabaha kadar uyu yikanmadan dedi bir arkadasimda.(kalan bayanlardan edindiğim bilgiler) kadin ve erkek te bir sorun yoksa yumurtlamadan sonra sık ilişki 3 gün peşpeşe yada bigün arayla cunku icerde bol sprem olmasi kalma oranini yukseltirmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…