- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım iğnenin etkisidir bende de aynısı oldu kan verdim negatif çıktıKızlar çatlatma iğnesinin 14. Günü sizce iğne etkisimi hala
14.gün geçer diyorlar olmaz diyorlar canımEvet canım iğnenin etkisidir bende de aynısı oldu kan verdim negatif çıktı
Sen yine de kan ver belki seninki gebeliktir inşallah da öyledir pazartesi ilk işin kan vermek olsun canım tedbirini alırsın en azından14.gün geçer diyorlar olmaz diyorlar canım
İğneden sonra 14.gün zaten adet olunuyor bazen 2 3 gün ileri atıyo ama bence olmasaydı çizgi çıkmazdı baya çizgi görünüyo inşallah vardırKızlar çatlatma iğnesinin 14. Günü sizce iğne etkisimi hala
Aynen canımSen yine de kan ver belki seninki gebeliktir inşallah da öyledir pazartesi ilk işin kan vermek olsun canım tedbirini alırsın en azından
Amin canım inşallah kan vereceğimİğneden sonra 14.gün zaten adet olunuyor bazen 2 3 gün ileri atıyo ama bence olmasaydı çizgi çıkmazdı baya çizgi görünüyo inşallah vardır
Tamam canım test yapma daha git kan ver daha net çıkar seninde kafanda soru işareti kalmaz en azından. Sonucu da bize yaz merak ederiz hadi hayırlısıTekrar yaptım kaset olandan sabahta yapmıştım aynısından bu daha net çıktı
Ay inşallah canım sence var mımıdırTamam canım test yapma daha git kan ver daha net çıkar seninde kafanda soru işareti kalmaz en azından. Sonucu da bize yaz merak ederiz hadi hayırlısı![]()
İnşallah vardır canım benim işte 2 ihtimal var ya iğnenin etkisi ya da gebelik inşallah gebeliktir dualarımız seninleAy inşallah canım sence var mımıdır
Bugün kan vereceğimİnşallah vardır canım benim işte 2 ihtimal var ya iğnenin etkisi ya da gebelik inşallah gebeliktir dualarımız seninlepazartesi senden haber bekliyoruz yazarsan çok seviniriz
![]()
Bence var benim ilk hamileliğim de böyle çıkmıştı adetin gecikti mi seninBugün kan vereceğim
inşallah canım sence var no bu teste göre 14. Gün bitiyor iğne yoktur artık hatta dünkü kest teste göre daha net çıktı
Düzensiz olduğu için 8 gün var ama belki daha az vardırBence var benim ilk hamileliğim de böyle çıkmıştı adetin gecikti mi senin
Daha 8 gün mü var adetine sen bence hemen kan ver canım böyle belirsizlikle yaşama hemen verebiliyorsan hemen verDüzensiz olduğu için 8 gün var ama belki daha az vardır
Verdim canım yani dediğim gibi hiçDaha 8 gün mü var adetine sen bence hemen kan ver canım böyle belirsizlikle yaşama hemen verebiliyorsan hemen ver
Buda testin son haliDaha 8 gün mü var adetine sen bence hemen kan ver canım böyle belirsizlikle yaşama hemen verebiliyorsan hemen ver
Daha belirginleşmiş ayy inşallah bakalımBuda testin son hali
Sağol canım kan verdim atarım sonucu dua etDaha belirginleşmiş ayy inşallah bakalım![]()
Bekliyoruz sabırsızlıkla dualarımız seninle canımSağol canım kan verdim atarım sonucu dua et