Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende anlamadım inanki sen hormon testi yaptırdın mı
Ben 1 yıldır tedavi görüyordum pandemiden dolayı gitmiyorum polip vardı aldırdım. adet döngümü bilmiyordum sonrasında sağ yumurtalığım da polikistikleşme olduğu görüldü vitamin takviyesi ve folic asit kullanıyorum 3 aydır adetlerim düzene girdi ama gebe kalamıyorum

Kalırsın canım öyle düşünme biz nelerimi gördük Allah ol derse olur sıkma canını bak benim 10 gün gecikme var olmadı yapacak bişey yok biz hep burdayız inşallah gebelik haberlerimizi de yazarız

Kalırsın canım öyle düşünme biz nelerimi gördük Allah ol derse olur sıkma canını bak benim 10 gün gecikme var olmadı yapacak bişey yok biz hep burdayız inşallah gebelik haberlerimizi de yazarız
İnşallah Allah isteyen bütün herkese nasip etsin şifa versin seninde inşallah en kısa zamanda gebelik haberini alırız. Çok fazla kafaya takmamak lazım ama bazen olmuyor..

Hayırlısı olsun canım. Üzülmek yok tabiki ben inanıyorum rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürücek Testlerinin iyi çıkmasına sevindim canım rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah Ben de lekelenme kesildi şuan günümü bekliyorum bakalım günümde geçip hala olmazsam kan vereceğim. Hayırlısı

Cok teşekkürler canim güzel dileklerin için kesinlikle katiliyorum herşeyin hayirlisi herseyin bir zamani saati var olması için ogün mutlaka gelecektir.aynen kuzum bekle bakalim benim adetim gectigi hafta oldu lekelenme seklinde geldi ama gebelik belirtileride kayboldu olsa cikardi sanirim bu deger olup yükselende varmis ama belli olmaz.

Seninle aynı durumu bende yaşıyoıirum şu an canım bugün 4.kez çok koyu son durumun ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…